0007 написа:Как го виждате Ботев да бие и Локото,и ЦСКА,не знам
стой и гледай само
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
0007 написа:Как го виждате Ботев да бие и Локото,и ЦСКА,не знам
popokutepetel написа:Петков написа:Какво трябва да се случи за да се покаже червен картон за Дяков, да се покаже втори жълт картон на Безяк? Какво трябва да се случи, че най-после да се разкара повлеканата Гаджев?
Разбирам да ни победят с футболни качества, но срещу съдия не става, не става и с Гаджев.
И кво ти е виновен пък съдията в конкретния случай? Вярно подпираше леко Лудогорска слава, но и да беше изгонил Дяков или Безяк, пък даже и двамата кво? Пак щеше да стане същото. Левски нямаше положение бе пич и цялата им игра беше сбъркана.
РосенВарна написа:Мисля, че Левски в момента има добър треньор. Дано не го сполети и него съдбата като предните треняори.
Лудогорец заслужено спечели.
Пожелавам и аз успех на червено-жълтите срещу ЦСКА но ако се срещнат на плейофите разбира се..
Кировец написа:vratar4eto написа:За пореден път болните мозъци съчиняваха какви ли не сценарии. "Левски" играе честно и си пати от това за пореден път.
За съжаление една грешка реши мача, но и да не беше тя, хикса също не ни устройваше много, а реално нямахме кой знае какви опасни атаки, за положения да не говоря.
Сценария отдавна е ясен - Кире си взе мача без голямо напрежение.
veni__85 написа:Някой да каже на Йорданов , че за удар с лакът се дава картон.
veni__85 написа:Имам някакво странно предчувствие , че утре Локото ще загуби в Надежда. При един Х в Пловдив нещата ще станат много завързани.
Някой да каже на Йорданов , че за удар с лакът се дава картон. За тигъра нямам думи елементарни грешки.
Потребители, разглеждащи този форум: Djack_84, honda, LoveAndPeace, tmanolov и 27 госта