Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT
За да сме в долната шестица трябва да стане трета поредна загуба на ЦСКА. Това някога ставало ли е в историята и дали феновете им ще са съгласни да изостанат от Лудогорец заради това кой ще бъде в шестицата?
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 15:30
0007 написа:Как го виждате Ботев да бие и Локото,и ЦСКА,не знам
ако бият Локо-то ЦСКА сами ще им пуснат мача.
какво трябва да стане ,че Левски да е извън шестицата ?По радиото казват ,че вече не е в ръцете на Левски класирането
Какво трябва да се случи за да се покаже червен картон за Дяков, да се покаже втори жълт картон на Безяк? Какво трябва да се случи, че най-после да се разкара повлеканата Гаджев?
Разбирам да ни победят с футболни качества, но срещу съдия не става, не става и с Гаджев.
Разбирам да ни победят с футболни качества, но срещу съдия не става, не става и с Гаджев.

IvailoRz написа:Добре играха и 2-та отбора , доста дисциплинирано . Виждам че Стоев е свършил работа в Левски , особено в защитна фаза . Ако не беше грешката на Илиев мача си отиваше на равен . Успех на Левски и Стоев за 6-то място , защото за вас поне съм сигурен че ще играете на макс срещу ЦСКА . Съдията се справи , нямаше и толкова спорни моменти . Имам забележки към картона на Безяк и Дяков , и 2-та по -скоро ги нямаше , но това са дребни неща .
Много сте нагли!!! И двамата бяха за гонене, тоя ми разправя как картоните им били пресилени!
Последна промяна от terata на 08 мар 2015 17:28, променено общо 1 път.
Тоз Дерменджиев се изкара най-големия треньор на Балканския полуостров.
0007 написа:Как го виждате Ботев да бие и Локото,и ЦСКА,не знам
Първото е дерби, а в момента Ботевъ са по-стойностен отбор отколкото Локо и имат по-качествени футболисти, а ЦСКА е много слаб в атака и трудно ще вземе нещо в Пловдив.
ehh написа:Честита долна шестица, момчета! Добре, че поне имаме мачове за Купата
За каква купа става въпрос?
С тази "игра".
Бавни , тромави, страхливи.
И понеже се пише за червени картони.
Да, имаше ги, но това ли реши мача?
"Булката" в бяло на вратата как танцува?
Аниете през целия мач тичаше много , но и ръкомахаше постоянно и грешеше.
Бедоя потича , потича, ...това май само прави.Защитата?Средна линия?
Това май не го знаят какво е в Левски.
Предимно успоредни подавания , особено в края на мача.
Бе стига съм писал, че още повече се ядосах.
- bilyaletdinov
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Като цяло, първоначалната нагласа, да играем предпазливо, ни изяде главата.
Грешката на Илиев, при корнера, и след това глупоста, най-ниският на терена да ти вкара, са просто следствие от обърканият замисъл, тактика и състав.
В 95 % от случаите, когато играеш за равен, оставаш с празни ръце.
Играхме перфектно до гола. Разград нямаха точен удар освен два далечни удара. Защита си беше супер. Ама тоя п****** се насра. Ясна беше идеята на Стоев. По-прибрано и изчакваш съперника да сгреши. Само, че тоя набеден Тигър ни го нахака. Бедоя беше трагичен днес. Всяко отиграване грешно. С пускането на Нину левият фланг умря никаква острота...както и да е тая загуба се очакваше.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Тоя Гаджев е такъв помияр,крастав помияр,че трябва не да е на терена,а на строежа общак.Разкарва ми се като мърша по терена.Вратарчето и той,ако имаше самооценка,щеше с бясна скорост да се изнесе от отбора.