кога ще спрат контузиите в арсенал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ARSENAL(LONDON)
- Контакти:
кога ще спрат контузиите в арсенал
Вече започнах да си мисля , че тези непрестанни контузии не са плод само на малшанс а и лекарите на арсенал имат вина. Не е нормално в най-важната част от сезона да имат цял отбор контузени играчи . И това се случва всяка година .
Re: кога ще спрат контузиите в арсенал
Според мен контузийте не са от докторите, а от селекциата. Какво имам в предвид: за да практикува такъв футбол, на треньора му трябват точно определени играчи, а те са мааааалко по-чупливи. Така че грозна игра и здрави играчи или атрактивният Арсенал, които всички харесваме, но без реални шансове за титла. Кофти ситуация.
- ARSENAL(LONDON)
- Контакти:
остава ни само да стискаме палци и да се наслаждаваме на играта.
Общо взето - да. Sad but true
Не сте само вие с много контузени играчи-виж например МЮ,имаме поне 10-12 играча с контузии и все ключови 

CitizenX написа:Според мен контузийте не са от докторите, а от селекциата. Какво имам в предвид: за да практикува такъв футбол, на треньора му трябват точно определени играчи, а те са мааааалко по-чупливи. Така че грозна игра и здрави играчи или атрактивният Арсенал, които всички харесваме, но без реални шансове за титла. Кофти ситуация.
+1
Много се гледа Канал 3 май 

- battlestar31
- Контакти:
Това е цената на красивата и резултатна игра
Арсенал са голям отбор това не трябва да им е оправдание 

-
- Контакти:
Контузиите са част от играта. Не съм съгласен с теб , че са виновни докторите или пък има някакъв уникален малшанс.Погледни какво се случи с Манчестър Юнайтед. Преди мача им срещу Волфсбург в Шампионската лига имаха 15 отсъстващи футболисти... Това се случва във всеки един отбор в определен момент. Затова отборите разполагат с голяма група футболисти , които да се включват в игра.
За мое съжаление Едуардо не успя да замести Ван Перси , но пък Аршавин се справя добре като централен нападател. Доколкото знам Бендтнер е все по-близо до завръщане в игра и това ще промени много футбола на Арсенал...
За мое съжаление Едуардо не успя да замести Ван Перси , но пък Аршавин се справя добре като централен нападател. Доколкото знам Бендтнер е все по-близо до завръщане в игра и това ще промени много футбола на Арсенал...