Половин милион, ама друг път. Толкова може, ако го дават по канал 1 , но сега ...vvessel написа:Тия платени канали няма да издържат дълго. Рекламодателите като видят колко човека ги гледат ще се замислят дали да плащат за реклами . А съм сигурен ,че от реклами НОВА ще направи много повече пари отколкото от абонамент. Специално този мач гаранция може да събере половин милион зрители, като се има предвид лошото време и заплетената ситуация в А група. Отделно и заряда си е голям
Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- vg_vasilev
- Контакти:
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 15:30
- MagicMoments
- Контакти:
Пичове и дарик спря да ми работи.И от телефона,и от компютъра,пу пууу

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
vg_vasilev написа:Половин милион, ама друг път. Толкова може, ако го дават по канал 1 , но сега ...vvessel написа:Тия платени канали няма да издържат дълго. Рекламодателите като видят колко човека ги гледат ще се замислят дали да плащат за реклами . А съм сигурен ,че от реклами НОВА ще направи много повече пари отколкото от абонамент. Специално този мач гаранция може да събере половин милион зрители, като се има предвид лошото време и заплетената ситуация в А група. Отделно и заряда си е голям
Точно това имам предвид, ако не е платен канала
vvessel написа:Тия платени канали няма да издържат дълго. Рекламодателите като видят колко човека ги гледат ще се замислят дали да плащат за реклами . А съм сигурен ,че от реклами НОВА ще направи много повече пари отколкото от абонамент. Специално този мач гаранция може да събере половин милион зрители, като се има предвид лошото време и заплетената ситуация в А група. Отделно и заряда си е голям
Ма те и реклами ли въртят тия боклуци, бе.. ега им приседнат дано..

-
- Контакти:
Пацоооо, боклук, скапаааан.
Гооооооллллллллл
Хора не се лъжете да гледате на гонгплея,само ще си похарчите парите.
Тигре...оффффффввввввпфффффффф
Така е като имаме некадърник за вратар.
Пламенчо крак да счупиш, моето момче!!!