mor написа:Интересна ситуация за мача Лудогорец-Левски....който и да победи ще е радост за червените фенове...в единият случай сините врагове ще са паднали,а в другия прекия конкурент

Аз пък смятам, че който и да победи, е лошо за ЦСКА. Защо? Ами защото "Левски" в момента едва-едва се борят за първата шестица и евентуален мач срещу някой от преките конкуренти, които на всичкото отгоре демонстрират и форма, би бил много по-труден,
дори само от психологическа гледна точка, ако щеш. "Лудогорец" пък са в доста слаба форма. При други мачове този кръг биха могли и двата отбора да загубят, докато сега все някой ще спечели нещо.
При единица, "Лудогорец" съкращава до минимум преднината на "червените". Ако пък е двойка мачът, "Левски" на 99% си бетонира мястото в шестицата. Евентуален хикс хем доближава "Левски" на макс до шестицата, хем "лудите" съкращават малко дистанцията.
Приел съм, че дълго бленуваната 32-ра наистина е желана цел. Така, общо взето, аз не виждам причина ЦСКА-рите да се радват чак толкова. Ама кой знае...