Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Удачно ли е Любо П. да замени Стойчо М. на този етап ?

Мнениеот Teo » 07 мар 2015 21:51

sin4ec написа:Тия па от две загуби се насраха и ще си сменят месията...Глупости! С този антифутболен натресен материал само Стойчо може да работи. Паднали-паднали, голям праз! Тепърва всички ще падат! Утре Лц кат падне, ще си смени ли тренера? На първо място в класирането и ще сменят тоя с Любо Десетте Победи, който бе унизен от Кокала на 9 май и загуби титлата?
Я си налягайте парцалите.
За мен обаче някой е сбъркал лошо в подготовката. Не знам кой ви е кондиционен спец, и кой отговаря за химията, обаче там е ключето...

Ето едно мнение от другия лагер които винаги гледа реално на нещата без да увърта и суче!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 мар 2015 21:54

Много бързо вдигнахте бялото знаме бе, от две загуби. И като се върне Любчо, след колко време пак ще го смените(най-вероятно пак със Стойчо)?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 07 мар 2015 21:56

damyanov1963 написа:Много бързо вдигнахте бялото знаме бе, от две загуби. И като се върне Любчо, след колко време пак ще го смените(най-вероятно пак със Стойчо)?

Чичо Митко

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 07 мар 2015 22:02

С тия изритани балонни топки все едно гледам англииски футбол от 60-те.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 мар 2015 22:04

4akala написа:С тия изритани балонни топки все едно гледам англииски футбол от 60-те.

Ама с тия балони топки от 60-те пак е на първо място пред финансовата мощ от Изтока начело с Парахода :idea:
Каквото и да говорите за Стойчо.. доказан боец в А група... винаги се бори за титлата без значение дали сме с 1 стинка или с 10 милиона :idea:
Последна промяна от Teo на 07 мар 2015 22:04, променено общо 1 път.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 07 мар 2015 22:04

4akala написа:С тия изритани балонни топки все едно гледам англииски футбол от 60-те.

И това съм го писал. Общо взето всички повтарят това, което съм писал, но ми лепят етикет. За английския футбол стил 60-тте
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 мар 2015 22:15

cska-632 написа:

И това съм го писал. Общо взето всички повтарят това, което съм писал, но ми лепят етикет. За английския футбол стил 60-тте

А ти на тоз терен кво искаш, с петички да разцъкват? Берое как вкараха гола? Не мога да ви разбера, като обяснявам слабостите на Стойчо, скачате на амбразурата и викате-ти си говедо! Сега пък зорлем ме правите негов защитник-ами какво да направи? 4 месеца с лайна и мускули боя ви бъркаше, на първо място сте, паднали два мача и вече Любо искат...наистина, не ви разбирам!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 07 мар 2015 22:21

sin4ec написа:
cska-632 написа:
4akala написа:Дори шофьора на автобуса на панчаревци да смени мега спеца от село Плоски,"харизмата" ще заиграе много по-добре.С тия изритани балонни топки все едно гледам англииски футбол от 60-те.

А ти на тоз терен кво искаш, с петички да разцъкват? Берое как вкараха гола? Не мога да ви разбера, като обяснявам слабостите на Стойчо, скачате на амбразурата и викате-ти си говедо! Сега пък зорлем ме правите негов защитник-ами какво да направи? 4 месеца с лайна и мускули боя ви бъркаше, на първо място сте, паднали два мача и вече Любо искат...наистина, не ви разбирам!

Първи сме не заради него, а въпреки него. Срещу вас на снега бихме на късмет. Можехте в началото да ни поведете с много. Последните 2 мача преди паузата бяхме трагедия. Срещу Лудогорец пълна трагедия, но психологически ги прецака. Лудогорец, ако си сложат треньор ще са 10 точки пред останалите.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 мар 2015 22:22

Teo написа:
Udoji90 написа:Не, не е. С Любо Пенев 2 поредни полусезона направихме силни серии от по 9-10 мача и после тотален срив в последните 4-5 срещу силни противници. В националния пак постигна възход в началото и абсолютно падение след това. Не смятам, че с нещо е по-удачен от Стойчо (даже по принцип - не само сега).

Любо тепърва ще показва на какво е способен, Удоджи!
Той знае къде греши и си взима бързо поука от това!

Тео, честно казано от видяното от националния не виждам да си е взел поука - същите начален възход и последващ спад, които имаше и в ЦСКА.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 мар 2015 22:23

Айде бе, първи сме били въпреки него?! С друг треньор можеше изобщо да не сме в тройката миналия сезон, пък и сега.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”