Просто един списък.....

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

graveworm
Контакти:

Re: Истинските номинации

Мнениеот graveworm » 16 дек 2009 23:59

Благо - играч, Пичони - за тренер!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 17 дек 2009 00:07

JohnnieWalker написа:Яко смях :lol: Какво подяволите прави Спас Делев с неговите 3 гола (ако не ме лъже паметта) в тази класация :lol: Какво прави Бардон, който над 30 годишен и след 60 мин вече не може да диша ? А Телкийски просто не искам да го коментирам ! Съгласен съм на 100% с slavia_forever за Вили Вуцов ! Може да е простак ама отбора му играе добре и бие ;) А Любо Пенев ? През цялата календарна 2009 той се доказва... че може да бие Спортист и Локо Мз! Вярно сериозен човек е, изказва се добре. Аз лично го уважавам ! Но просто е смешно...

Значи така - Вуцов спечели 3-4 мача и айдеее - той е най-великият мен !!! Любо Пенев , освен че е добър треньор , е и човек с достойнство :!: Той , въпреки всички негативи около ЦСКА , остана в клуба и направи КОМПРОМИС , което е нелека задача - а и често пъти рискована .
Това че Бардон е 30 годишен - означава ли , че е негоден за футбол :?: Фактът , че се себераздава дори и да е дърт , както ти намекна , говори добре за самия футболист :!: Спас Делев помогна на ЦСКА да отстрани Динамо , а е и любимец на феновете . Вие просто не четете между редовете - вие гледате само статистиката - а не се опитвате да гледате по-глобално на ситуацията . И 100000 статистики да ми представите - вие пак няма да схванете замисъла на класацията . А именно - може тези футболсти да не вкарват по 1000000000гола за 1 мач - но те са лъвове в буквалния смисъл на думата . Те се борят за отборите си и затова създадох тази класация - да оценяваме играчите не по статистика - а по истинските лидерски качества , които могат да водят първенството ни напред !!!!
Това е смисълът ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 17 дек 2009 00:10

slavia_forever , да кажеш - че Стилян Петров , Валери Божинов и Благо Георгиев нямат място в класацията си е - ще ме извиниш за израза - МАЛОУМИЕ в чист вид :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bajo
Контакти:

Мнениеот bajo » 17 дек 2009 00:11

футболист-Дани Пеев (дано да отиде да играе в чубина)
треньор- Илиан Илиев (без пари трудно се постигат успехи)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 дек 2009 00:21

slavia_forever,
Коце, ами по тая логика да видим първите мачове на Вили?! Не последните? Краси Балъков е нормално да бъде номиниран, на кое място е сега Черноморец и на кое беше миналата година? Какво е израстването, то не е ли критерий? А и мача им с вас беше на кантар ( колкото и да ги плещеше после Вилито, че видите ли, направо ги смазали, не нам кво си, като че ли ние не гледаме). Жуниор за колко мача си вкара головете? Друго какво направи? Аз лично бих номинирал Балъков заради това което се прави в отбора, поне лично го видях! Имате страхотен вратар, него трябваше да номинираш!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 17 дек 2009 00:22

kartago написа:slavia_forever,
Коце, ами по тая логика да видим първите мачове на Вили?! Не последните? Краси Балъков е нормално да бъде номиниран, на кое място е сега Черноморец и на кое беше миналата година? Какво е израстването, то не е ли критерий? А и мача им с вас беше на кантар ( колкото и да ги плещеше после Вилито, че видите ли, направо ги смазали, не нам кво си, като че ли ние не гледаме). Жуниор за колко мача си вкара головете? Друго какво направи? Аз лично бих номинирал Балъков заради това което се прави в отбора, поне лично го видях! Имате страхотен вратар, него трябваше да номинираш!

Така е - но исках да наблегна на българските играчи ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 дек 2009 00:25

Siegfried, е ти си го включил Бардон, не аз! :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 дек 2009 00:47

Siegfried написа:slavia_forever , да кажеш - че Стилян Петров , Валери Божинов и Благо Георгиев нямат място в класацията си е - ще ме извиниш за израза - МАЛОУМИЕ в чист вид :!:

Кога съм казал това? :shock: Абе пич, МЕРИ СИ ДУМИТЕ и освен да пишеш абсурди, се научи И ДА ЧЕТЕШ! Признавам всички изброени и то безусловно! Пак цитирам:
slavia_forever написа:
Siegfried написа:Класацията си е моя идея - защото футболистите от родната А група също заслужават внимание !!!
1.Стилиян Петров - Астън Вила2.Валери Божинов - Парма11.Благой Георгиев - Терек Грозни

slavia_forever написа:Тук си признавам, че абсурдът е пълен!

Аз показвам, че ти ми говориш за играчи в родната "А" група и посочваш въпросните цитирани? След което наричаш мен МАЛОУМЕН? Ти в час ли си?! В същия момент, слагаш Бардон в класация на български футболисти, където могат да бъдат изброени, много по-класни чужденци, като Платини в ЦСКА, Мболи в Славия, Жуниор в Славия, и други дори в синия лагер, но контраста в темата е уникален и темата обезсмисля самата себе си!

kartago, Петьо, не съм казал, че Балъков и Черноморец не са най-добри в "А" група, макар че си го мисля! Не съм казал, че Вуцов е най-добър в "А" група! Не казвам, че Жуниор е най-добрият играч на "А" група, защото е вкарал някакви голове в два мача и повече нищо не бил направил! Аз казах, че при Вуцов отборът започна да играе добре, за възможно най-кратък период от време, съпоставяйки го със състоянието му до преди много кратък период от време! След като го казах, авторът ме контрира, че бил хулиган, без това да е темата. След което му дадох примери за хулиганство при Любо Пенев, той ми казва, че са правили грешки, но изборът му е правилен, отново без аргументи! За пореден път ми се приписват думи, които не съм казал и накрая ме изкараха и малоумен, без даже да прочетат собствените си постове, какви са ги писали (по-горе цитирах)! Бях обвинен в пристрастност и спам, без никакви примери!

И питам още веднъж, тази класация обективна ли е, или е изпъстрена с контрастиращи и несъвместими примери, липса на аргументация и разпиляност?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 дек 2009 00:53

Аз мисля, че това е лична позиция на автора на темата и неговите предложения. Всеки има право да я обогати по свой си вкус и разбирания. Има и фенски пристрастия, така че по-скоро съм съгласен, че е разпиляна! Всеки си има право на мнение, но едва ли може да вкара в своя си модел всички привърженици на футбола!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 17 дек 2009 01:06

Само ще благодаря за съсипването на темата :!: Тя нямаше да бъде толкова намацана без нечия помощ :!: Благодаря още веднъж :!: Live long and prosper.

Върни се в “Футбол - България”