ХХI кръг: FT 0:1 ЦСКА - Берое 07/03/2015; 17:00 часа.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ХХI кръг: FT 0:1 ЦСКА - Берое 07/03/2015; 17:00 часа.
Поздравявам феновете на Берое с първата им победа в София!
Re: ХХI кръг: ЦСКА - Берое 07/03/2015; 17:00 часа.
Old_death написа:W84me написа:Мирише ми на беззаплатие
...каза фена на отбора , който най - после успя да изплати заплатите за декември , благодарение на дарения !
Е при вас ,третият опит ще е успешен.

- Долно уйно
- Контакти:
iisskkrreenn написа:Славия 0-2 Берое ; Локо София 0-3 Берое ; Левски 0-1 Берое ; ЦСКА 0-1 Берое
СТОЛИЧНИ АБОНАТИ !!!
Направо голям шлем
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
MAXIMUS написа:Втори мач нямаме чисто голово положение !!!
Този път вместо грешен стартов състав, направи грешни смени ! Галчев имаше най много желание за победа, а беше сменен. Защо не пуска Фортеш ? Имаме сигурно 20 връщания към вратаря и изритване на топката напред. Нито една спечелена важна първа топка ! Много неща не са наред, което води до мисълта за грешно проведена подготовка! Не можем да си мислим, че ще влезнат във форма, защото във втория мач излизаме с пет нови титуляри, а в Пловдив сигурно ще са пак толкова. Ние нямаме избистрен стартов състав, "златни" резерви, голмайстор и кондиционен треньор ! Ама какво ли имаме ! Само Велика Публика !
Фортеш нямаше как да стъпи здраво на терена... тоя никога не е играл в такова време!
Другото което е... да нямаме чисти голови положения... Жокера никакъв го няма, Николич изпусна дузпа което означава, че психически ще падне... безидейни в атака.. отново тези центрирания и каквото стане.. защитата допуска грешки, Дивиш отново нестабилен.. във всяка една точка от играта изпитваме проблем точно в момент в които трябва да взимаме важни мачове!
iisskkrreenn написа:Славия 0-2 Берое ; Локо София 0-3 Берое ; Левски 0-1 Берое ; ЦСКА 0-1 Берое
СТОЛИЧНИ АБОНАТИ !!!
Като домакини как сте?
- Udoji90
- Контакти:
Честита победа на "Берое"!
И отново, както след миналия мач, ми е много интересно какво ще кажат разбирачите, които преди мача прогнозираха, че съперникът ще ни легне.
И отново, както след миналия мач, ми е много интересно какво ще кажат разбирачите, които преди мача прогнозираха, че съперникът ще ни легне.
Последна промяна от Udoji90 на 07 мар 2015 20:00, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Поздравявам привържениците на ЦСКА с това, което направиха за почистване на терена!
Но явно този клуб в момента , не ги заслужава!
Но явно този клуб в момента , не ги заслужава!

Re: ХХI кръг: ЦСКА - Берое 07/03/2015; 17:00 часа.
memnto написа:Old_death написа:W84me написа:Мирише ми на беззаплатие
...каза фена на отбора , който най - после успя да изплати заплатите за декември , благодарение на дарения !
И то сега, преди 8 Март - да могат да си купят нещо за празника.![]()
Защото миналата година им направихме добър подарък за тоя празник .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Честито на Берое.
Заслужавали, незаслужавали - все тая. 3 точки са си 3 точки.
Заслужавали, незаслужавали - все тая. 3 точки са си 3 точки.
Udoji90 написа:Честита победа на "Берое"!
Не ми напомняй, че ме е яд, че ми развалихте прогнозата-1:1.