alexpetrof написа:Толкова жалки бяхте, че ми е съвестно да ви се подигравам даже
Ай стиа уе!Много си бил благороден!Казвай каквото искаш!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
alexpetrof написа:Толкова жалки бяхте, че ми е съвестно да ви се подигравам даже
Avanti_Ragazzi написа:BRF написа:Avanti_Ragazzi написа:35 годишния индиец национал шо не игра бе?![]()
Ще прави същото като Нюанджи!
Той не ни плаши те индийците не ядат крави, а само овце, кокошки и свине!
parazit написа:Ще паднете и в Пловдив.Не ми се търси,но бях написал,че ЦСКА няма да спечели нито един от последнмите си три мача.
Мистри написа:vaskonti написа:Демба Ба написа:Аз вече си мисля че може и трети отбор да се намеси в борбата за титлата.
Така си е, Берое не е лош отбор и се приближава застрашително към първите места.
vaskonti,Берое е посредствен отбор.Лошото е ,че почти всички в това умряло първенство разчитат на-дай ми и ще ти дам.
Стойчо ви е проблема.
vaskonti написа:Мистри написа:vaskonti написа:Демба Ба написа:Аз вече си мисля че може и трети отбор да се намеси в борбата за титлата.
Така си е, Берое не е лош отбор и се приближава застрашително към първите места.
vaskonti,Берое е посредствен отбор.Лошото е ,че почти всички в това умряло първенство разчитат на-дай ми и ще ти дам.
Стойчо ви е проблема.
Не - в Берое играят играчи, които не са нищо особено, но играят точно като отбор, знаят какво правят на терена. В играта на ЦСКА няма никаква подредба, никаква ясна мисъл - всеки тича на където му хрумне и прави каквото си иска. Втори мач Силва е дупка, но е титуляр и играе до последно, а Стойчо ми казва да не питаме защо. Ок, няма да питаме - очевидно става въпрос за гениално треньорско решение, а не за опит да се угоди на Тони и да не се сърди. Или пък избяга?
Стойчо е един от проблемите. Въпреки, че като треньор не става, докато нещата в клуба не се оправят кардинално, той е най-доброто решение за този пост, защото поне е добър мотиватор, макар това не винаги да стига. Но нормален можещ треньор няма как да вирее в ЦСКА в този му вид.
boabbb написа:И ко прайха другаря Младенов и компания 40 дни в ТурцияДеца и борчове ...
![]()
Еби му майката, лятото ги събира от плажовете и клоните, а те играят. Прави им подготовка - те като дрогирани момчетата
![]()
Не съм гледал мача, но подобна продукция съм гледал вече десетки пъти, така че не е голяма загуба
Явно съм прав в решението си да не плащам за "екстрата" БГ футбол ... Ръчни снегорини и калище в HD ... Я си ....
Долно уйно написа:Утре смело бича един 50-так за двойка в Разград.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта