Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Кировец » 05 мар 2015 20:27

Колкото до нашата игра - нямаме плеймейкър, който да води центъра и ставаме разгадаеми.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 мар 2015 09:25

Кировец написа:
Red joker написа:Мисля да коментирам Стойчо след мача с „Берое“,но съм много разочарован и от играта и от резултата с „Локото“ :(,но все пак, според мене направи много големи,фатални грешки с избора на състав пускайки антифутболиста Маркиньос за сметка на Галчев и неадекватния Ап.Попов,като този последния беше освободен да си търси отбор,при това като свободен агент и понеже никой го не иска си го прибрахме отново-ебати простотията :x

Апостол Попов може да е всякакъв, но за тия години в ЦСКА човека даде много от себе си и не избяга като други дето много ги величаехме.

Е ми дай да играе нонстоп тогава,ако може и до дълбока старост :x Това е старата на слабост на Стойчо, да робува на имена,не може заради това,че навремето си бил добър,да играеш и тогава,когато вече едвам ходиш по терена и си неадекватен в действията си :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 мар 2015 11:27

Подкрепяйте Стойчо Младенов!Защото доброто в българският футбол винаги трябва да се защитава!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 мар 2015 14:50

GOLEADOR написа:Подкрепяйте Стойчо Младенов!Защото доброто в българският футбол винаги трябва да се защитава!

Аз го подкрепям,но просто казвам какво мисля по отношение на състава с „Локото“,мисля че имам право на това,все пак трябва да сме реалисти ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 мар 2015 15:27

Red joker написа:
Кировец написа:
Red joker написа:Мисля да коментирам Стойчо след мача с „Берое“,но съм много разочарован и от играта и от резултата с „Локото“ :(,но все пак, според мене направи много големи,фатални грешки с избора на състав пускайки антифутболиста Маркиньос за сметка на Галчев и неадекватния Ап.Попов,като този последния беше освободен да си търси отбор,при това като свободен агент и понеже никой го не иска си го прибрахме отново-ебати простотията :x

Апостол Попов може да е всякакъв, но за тия години в ЦСКА човека даде много от себе си и не избяга като други дето много ги величаехме.

Е ми дай да играе нонстоп тогава,ако може и до дълбока старост :x Това е старата на слабост на Стойчо, да робува на имена,не може заради това,че навремето си бил добър,да играеш и тогава,когато вече едвам ходиш по терена и си неадекватен в действията си :idea: :!:

Сега като се замисля,зимата му беше дадена на Апостол бележка да си търси отбор без претенции от наша страна!Договорът му е до края на сезона и няма да се продължава!Срещу Локото беше резерва на провалилия се в този мач(според треньора) Кукоч и ако бяха върнали Менди ,въобще нямаше да влезе!

valio_cska
Контакти:

Време ли е Стойчо да "отплава" от ЦСКА ?

Мнениеот valio_cska » 07 мар 2015 19:10

ЦСКА не играе нищо и не смятам, че за това са виновни само футболистите. Отбора няма никаква идея за игра напрактика не знаят къде се намират опитват се да направят нещо но не става, да не говоря за центриранията от статични положения, които в 99% от случаите са неуспешни.

AnalBreaker
Контакти:

Re: Време ли е Стойчо да "отплава" от ЦСКА ?

Мнениеот AnalBreaker » 07 мар 2015 19:10

Проблема не е Стойчо. Футболистите още спат зимен сън
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

valio_cska
Контакти:

Re: Време ли е Стойчо да "отплава" от ЦСКА ?

Мнениеот valio_cska » 07 мар 2015 19:12

AnalBreaker написа:Проблема не е Стойчо. Футболистите още спат зимен сън

Добре след като спат и нямат нужната мотивация значи треньора не си върши добре работата. ок ? :evil: :x

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 07 мар 2015 19:16

Стойчо след мача изглеждаше все едно има нещо в гащите, ама отзаде :lol:

Сега сериозно, толкова жалък не съм го виждал
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 07 мар 2015 19:17

Дръжте го в треньорския щаб само за мачовете с говедата. :lol:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “ЦСКА”