Цял ден в Хасково се изсипва сериозно количество дъжд, в момента на стадиона в Хасково може да се развъжда толстолоб, най-лошото, оабче е, че вече вали сериозно количество сняг, а за утре за Хасково го дават код червено за още по-обилни снеговалежи. Мач няма как да има
[wrapimg=]http://m4.netinfo.bg/media/images/16675/16675636/638-397-haskovo.jpg[/wrapimg]
Повече инфо + снимки - http://www.haskovo.net/news/181734/Stadionat-stana-blato,-machat-sas-Slaviya-pod-vapros
Мачът Хасково - Славия пред пропадане на 99%
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Мачът Хасково - Славия пред пропадане на 99%
Супер си е терена. Кво не му харесвате?
Ч-Б П Д В Е М
Brabam написа:Супер си е терена. Кво не му харесвате?
Тия снимки са правени около обяд, ти знаеш ли колко дъжд се изваля от тогава до сега, а както казах, сега го обърна на сняг, за утре пък го дават код червено
- action66
- Контакти:
Селянин_ написа:Цял ден в Хасково се изсипва сериозно количество дъжд, в момента на стадиона в Хасково може да се развъжда толстолоб, най-лошото, оабче е, че вече вали сериозно количество сняг, а за утре за Хасково го дават код червено за още по-обилни снеговалежи. Мач няма как да има
Повече инфо + снимки - http://www.haskovo.net/news/181734/Stadionat-stana-blato,-machat-sas-Slaviya-pod-vapros
Тъкмо ще се подготвите по-добре за задължителната си победа.
Вместо футболен мач може да си организирате надпревара с хартиени корабчета 

Ч-Б П Д В Е М
Селянин_ написа:Brabam написа:Супер си е терена. Кво не му харесвате?
Тия снимки са правени около обяд, ти знаеш ли колко дъжд се изваля от тогава до сега, а както казах, сега го обърна на сняг, за утре пък го дават код червено
За утре в Югоизточна България,снежната покривка може да надвиши 40см.на места.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Като гледам без да искам произведох новина, след като пуснах темата заглавия излязоха в гонг, блиц, спортал, смятайте кви медии имаме 
На практика аз тука съм написал много по-актуална информация, понеже това, дето са го копи-пейстнали е обстановката около обяд и никой не споменава нищо за сняг, а тука вече натрупа

На практика аз тука съм написал много по-актуална информация, понеже това, дето са го копи-пейстнали е обстановката около обяд и никой не споменава нищо за сняг, а тука вече натрупа

-
Нека вали,нека вее,хич на х*я да ти не е!
Тоя дъжд е пратен от ционистките организации, като Божие наказание, защото в Хасково живее Станко, върл противник и гонител на евреите. Хак да ви е сега!
Сериозно-след такъв дъжд е просто немислимо да се играе..дори и ден след него, независимо от дренажа, ако някой мисли за терена и какво ще стане с него, ако се рита топка в калта.
Сериозно-след такъв дъжд е просто немислимо да се играе..дори и ден след него, независимо от дренажа, ако някой мисли за терена и какво ще стане с него, ако се рита топка в калта.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Селянин_ написа:Като гледам без да искам произведох новина, след като пуснах темата заглавия излязоха в гонг, блиц, спортал, смятайте кви медии имаме
Да четът го форума

Върни се в “Футбол - България”