Мнениеот sin_fen » 07 мар 2015 00:04
Абе то не е въпроса в парите - колко от Вас пушат. Пак давам примера - ако се пуши по една цигара на ден по-малко след около 20 дни ще сте напред с 1-2 лв. Но ПРОБЛЕМА НЕ Е В ПАРИТЕ. Нали идеята е да се подпомага българския футбол, ЗАЩО МЕСТЯТ ВИСШАТА ЛИГА ПО ТОЗИ КАНАЛ??????? А за българския футбол аз него не го гледах когато беше по Диема, баща ми ми звъни и казва видя ли гола на Аниете срещу Славия много красив гол, ама аз гледах първите 20 минути и се отказах защото да не можеш да спреш топката, да не можеш да си подадеш 3-4 паса, да не можеш да направи 2 поредни спринта от по 30-40 метра как да стане. Защо да гледам някакви мислещи се за футболисти, да се ядосвам и да викам и жена ми да ми се кара, че комшиите ще ме чуят и да си мислят, че жена ми яде бой или сме готови да се избием??? А то ставало въпрос за мач на Левски - някой не може да уцели ъгъла, или да я ритне по-силно или да надскочи някой и т.н. НЕКА НЯКОЙ ДА МЕ УБЕДИ ЗАЩО ДА ДАМ ТЕЗИ 4 лв. Ако се променат след 6 месеца с удоволствие ще ги дам или ще отида на стадиона без да има значение от времето - дъжд, сняг и т.н. А съм ходил на стадиона и в студ, и в сняг, и в дъжд - НО КОГАТО ИГРАЯТ КАТО ХОРАТА МЪЖКИ И НЕПРИМИРИМО, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ВСЕКИ ПЪТ МОЖЕ ДА СЕ ПЕЧЕЛИ.
ПС: Аз бях от онези "лудите", които след ТАМПЕРЕ АПЛОДИРАХА ОТБОРА!!!!!!!!!!!!