Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
джони написа:Цветан Василев е велик човек,човек с позиция,който без страх се изправи пред мафията,сигурен съм,че историята ще го оцени,така както е оценила друг велик банкер като Буров.който по същия начин е бил разследван и дори лежал в затвора
джони написа:Цветан Василев е велик човек,човек с позиция,който без страх се изправи пред мафията,сигурен съм,че историята ще го оцени,така както е оценила друг велик банкер като Буров.който по същия начин е бил разследван и дори лежал в затвора
mark1926 написа:Висшият съд в Белград е взел решение, че има основания издирваният от Интерпол банкер Цветан Василев да бъде екстрадиран в България. Това потвърди източник от съда пред репортер на БНР.
Очаква се решение от страна на Апелативния съд в сръбската столица, пред който адвокатите на банкера са внесли жалба, с която са обжалвали решението на Белградския висш съд.
http://news.plovdiv24.bg/544726.html
Имало основание, една независима страна показва на всички българи, че трябва да се срамуваме от лицето цецо василев- НЕКА СПРАВЕДЛИВО ГО СЪДЯТ, да влезне в затвора и да му отнемат и долнете гащи, за да се издължи на България, на нейните граждани, ИСКАМЕ ЕДИНСТВЕНО СПРАВЕДЛИВОСТ...
Който е с цветан василев е ПРОТИВ БЪЛГАРЩИНАТА, против собствения си народ, против Родината си България...
mark1926 написа:Как да не отворя темата, като знам какви фейлетони на глупостта ще изпишат жълтите. Благодаря че сте откровени, жълтури, нека хората в държавата видят защо с безкрайни милиони се взеха двете най- скъпи четвърти места в историята на А група от БотевЪ- с този умствен материал толкова...
Brabam написа:mark1926 написа:Как да не отворя темата, като знам какви фейлетони на глупостта ще изпишат жълтите. Благодаря че сте откровени, жълтури, нека хората в държавата видят защо с безкрайни милиони се взеха двете най- скъпи четвърти места в историята на А група от БотевЪ- с този умствен материал толкова...
Марго, отивай на лалута да ринеш снега, стига си си търкал копчетата на клавиатурата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта