Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще влезе ли Левски в първата шестица?

Анкетата завърши на 07 мар 2015 14:59

Да
58
52%
Не
54
48%

Общо гласове: 112

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Ще допуснат ли ФК Левски да изпадне в долната шестица?

Мнениеот angelco77 » 06 мар 2015 19:09

ЕМИЛ написа:Ето заради такива смешни темички трябва да си бием наред и с много . 8-) За да им затваряме устите и докарваме инфаркти .

Емилчо,заради смешния ти отбор има и смешна темичка :mrgreen: .Ако бяхте били наред и с много,тая тема нямаше да я има. :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Мнениеот dreben23 » 06 мар 2015 19:13

Не цитирайте избирателно кой на кого какво му е угодно, а отговорете на последния въпрос. :) Откъде накъде всички мачове ще са в историята, а Левски ще доиграва сезона в последните минути! :mrgreen: Кой я измисли и тази поредна футболна мъка? :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 06 мар 2015 19:20

dreben23 написа:Не цитирайте избирателно кой на кого какво му е угодно, а отговорете на последния въпрос. :) Откъде накъде всички мачове ще са в историята, а Левски ще доиграва сезона в последните минути! :mrgreen: Кой я измисли и тази поредна футболна мъка? :lol:

Червеното БФС. Тях питай. Ако случайно решиш да ги попиташ, задай им и един въпрос от мен: как така за пореден път се разминавате при очевадни расистки маймунски звуци. Благодаря предварително.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 06 мар 2015 19:37

Син до гроб_ написа:
action66 написа:
Син до гроб_ написа:
action66 написа:
Син до гроб_ написа:
molteni написа:Няма как да не влезе. Все пак говорим за "А" група, а не за нормално европейско първенство.

А кой да влезе бе?

Как кой? По-заслужилия и качествен отбор,разбира се."Черно море" Варна.Ясно като бял ден.

Как прецени ,че са по -заслужили и по-качествени или на теб така много ти се иска да бъде?!

Гледам футболистите и играта.Организацията в отбора,Професионализма на ръководство и екип.В добавка , за какво и е на шестицата сиромаси като Левски?!

Ама няма проблеми бе. Ако не можем да се класираме заслужено, ок. Ама да ми излизате с малоумните си тези как, ако Левски се класира то това би било престъплението на века и да обяснявате с пяна на уста, че единственият начин това да стане е чрез Световна конспирация и криминални деяния ви прави автоматично пълни тъпанари. Как очаквате да реагират феновете на Левски за тези твърдения? Може би трябва да си мълчат и да се съгласяват с всички глупости, които останалите пишете?

Хайде погледни какво сме си писали с теб и недей да ми слагаш думи в устата.Не съм писал нищо за конспирация.Аз съм реалист.Имаме много добър и уреден отбор в момента.Но ако след този кръг всичко е в наша вреда,ще си млъкна гузно и тъжно и ще приема нещата такива,каквито са.И ще започнем да се настройваме за Купата....

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 мар 2015 19:41

Аз пък ще ви кажа ,че като потомствен Левскар, с близо 50 годишен стаж, изобщо не правя никакви сметки.
Сметки да правят отборчета от селсъвета , които въпреки щенията си , не могат да се докажат и най-важното за тях са напъните им да се доближат до Левски .За това говори и постоянното сравнение и теми за синия отбор.
Дреме ми дали Левски ще е в първата, втората , ...найстата шестица.
за мен по-важно е отбора да заиграе добре, да се отърве от натрапниците, които са се впили като кърлежи, защото Левски ги изкарва от небитието.
На всички останали ще кажа-
Дръжте
Големата
Дръжка
на Левски :lol:
Мъждукат и други тимчета разни,

Мъждукат, но "Левски" блести.

Опитват се с "Левски" да крачат,

Те крачат, а "Левски" лети!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 мар 2015 20:15

dreben23 написа:Да не ви шокирвам отсега, но не виждам как Левски ще бие Марек, ако разбира се се напънат поне те. :)

Разбира се, има и такъв вариант, при който трите точки с Лудогорец да им стигнат, ама колко победи ще вземат в тая шестица, за какво им е изобщо тя? :mrgreen:

Нормалните левскари вярвам, че си задават същия въпрос. Аз ще ви дам прогнозите, а вие си сметнете кой къде отива. :)
Мен на този етап ме интересува борба за титлата дали ще има, защото Левски ако бие сега, титлата е ясно при кого ще отиде после! :cry:

[offtopic]Round 21
CSKA Sofia- Beroe 0:1 :cry:
Lok. Plovdiv-Botev Plovdiv 1:2
Ludogorets- Levski 2:0
Marek- Litex Lovech 1:3
Lok. Sofia-Cherno More 1:1
Round 22
Cherno More- Haskovo 0:0 ;)
Litex Lovech- Lok. Plovdiv 3:1
Slavia Sofia- Ludogorets 1:0 :)
14.03. 17:00 Levski- Marek 5:0 :P
Beroe- Lok. Sofia 2:0
Botev Plovdiv- CSKA Sofia 1:2[/offtopic]

За съжаление, умните хора не сме толкова тъпи и знаем, че отдавна няма такъв вариант още след 8-0 в предишни двубои, но бая се оръсиха за това шесто място, а изобщо немат нужда от него и накрая няма да има за лиценза. А и не виждам пък за какво им е и лиценз, понеже и през следващата година едва ли ще играят в Европа, като гледам кои отбори продължават за купата, най-добре да се молят Лудогорец да успее да отстрани Литекс, за да стане някоя врътка, иначе останалите не могат да ги бият и да искат.

Аз лично залагам на финал за купата Литекс -Черно море, ако не се паднат по-рано де!

Каквито и сметки да правят журналисти и фенове, Стойчо Стоев щом е сигурен в участието на Левски в шестицата, сметките отдавна са направени и приключили и то с кръчмар! ;)

Айде готово е класирането преди плейофите:
[offtopic]1. CSKA Sofia 47

2. Ludogorets 44

3. Litex Lovech 41

4. Beroe 40

5. Lok. Sofia 36

6. Levski 34

7. Botev Plovdiv 33

8. Cherno More 30
И ще завържем плейофите много сериозно! :)[/offtopic]

Да не се шокираш отсега, но титлата я загубихте окончателно в Надежда. И с оглед играта ви-и второто място не е никак сигурно. Колкото до нас-шестицата малко ни интересува. Разбрахме, че Левски не може да бие никого, но това все пак ще се реши на полуфиналите и евентуално на финала.
Колкото до мача в Разград, точно вие да давате оценки и прогнози звучи малко глупаво. Левски са единствените, били Лц три пъти. А на Герена за едно полувреме вкарахме повече голове, отколкото вие за години. Факт.
Все пак ще бием в Разград, колкото и да ви е тъжно. Това, че няма да можете да биете Берое, както се насрахте с Локо Сф, си е ваш проблем.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
borimir3
Контакти:

Мнениеот borimir3 » 06 мар 2015 20:32

d.milanov написа:Аз съм ЗА Левски да остане в първата шестица (въпреки че съм ЦСКА-р). Предпочитам дерби с тях отколкото с някой друг. Пък и мисля, че Левски може и да купуват мачове, но със сигурност не ПРОДАВАТ (това последното се изумявам сам на себе си, че го написах).

Берое как взеха титлата :lol:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 мар 2015 20:42

borimir3 написа:
d.milanov написа:Аз съм ЗА Левски да остане в първата шестица (въпреки че съм ЦСКА-р). Предпочитам дерби с тях отколкото с някой друг. Пък и мисля, че Левски може и да купуват мачове, но със сигурност не ПРОДАВАТ (това последното се изумявам сам на себе си, че го написах).

Берое как взеха титлата :lol:

Как? :roll:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 мар 2015 21:16

peliforewer написа:
Син до гроб_ написа:
peliforewer написа:
Eminem написа:
peliforewer написа:правилника е категоричен че се свири фаул от там където започва нарушението.

Абсолютно ли си сигурен ? Я провери.

Няма какво да проверявам,гледам десетки мачове всяка седмица от Европа и виждам как се отсъждат подобни положения.

Какво гледаш бе, оли?! Давам ти цитат от правилника на ФИФА бе, ако можеш да си го преведеш добре ще бъде, но като се има на предвид ,че сте залупени кратуни, едва ли можеш!
"If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding him inside the penalty area, the referee must award a penalty kick."

Нещо много се нервиш,наистина английски не знам,ама от футбол разбирам,докато при теб е обратно,но имам превод на правилата на футбола и то актуалните,не знам твоят текст дали не е стар,защото навремето правилото гласеше че нарушението се изпълнява от там където свършва ,но вече не е така,съдиите гледат къде е започнало,и мисля че този текст го потвърждава...правило12.Прекият свободен удар трябва да бъде изпълнен от мястото където е извършено нарушението.... http://www.bfunion.bg/media/upload/new3 ... IGRATA.pdf ...Не пише че се изпълнява от там където завършва.

Брат, точно на този линк, който ти си дал, пише:
Ако защитник започне да задържа нападател извън наказателното поле и продължава да го държи вътре в наказателното поле, съдията трябва да отсъди наказателен удар.

За другите бълвочи из темата даже не ми се и коментира.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 07 мар 2015 00:38

luxorus написа:И във всички варианти:"Ако Берое не спечели точка" :)

За нас същото искат :) и накрая един равен в Стара Загора ще е нормално развитие.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Левски”