Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ще влезе ли Левски в първата шестица?

Анкетата завърши на 07 мар 2015 14:59

Да
58
52%
Не
54
48%

Общо гласове: 112

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Re: Сметките! Или ще влезе ли Левски в първата шестица?

Мнениеот Laury » 06 мар 2015 16:39

korteneca написа:
action66 написа:
ЕМИЛ написа:Ето заради такива смешни темички трябва да си бием наред и с много . 8-) За да им затваряме устите и докарваме инфаркти .

Да биете,ама ако имате добри футболисти.А откога в Левски не играят добри футболисти?

С какво футболистите на Черно Море и Ботев са по-добри от тези на Левски, че тези два отбора заслужават да са в топ 6 повече от Левски? :?

Как ми се иска да се паднем с вас на 1/2 финала за купата , ще ти стане ясно

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 мар 2015 16:39

[center]Моля придържайте се към темата и спазвайте добрия тон![/center]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 06 мар 2015 16:40

Син до гроб_ написа:
action66 написа:
Син до гроб_ написа:
molteni написа:Няма как да не влезе. Все пак говорим за "А" група, а не за нормално европейско първенство.

А кой да влезе бе?

Как кой? По-заслужилия и качествен отбор,разбира се."Черно море" Варна.Ясно като бял ден.

Как прецени ,че са по -заслужили и по-качествени или на теб така много ти се иска да бъде?!

Гледам футболистите и играта.Организацията в отбора,Професионализма на ръководство и екип.В добавка , за какво и е на шестицата сиромаси като Левски?!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 06 мар 2015 16:41

Разбирам, значи всичко ще бъде честно само ако Левски не влезе в топ 6. Ако Левски влезе би било нечестно и незаслужено въпреки, че нямате нито един аргумент с който да покажете, че Черно Море и Ботев заслужават повече да са там. :shock:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 06 мар 2015 16:42

Laury написа:
korteneca написа:
action66 написа:
ЕМИЛ написа:Ето заради такива смешни темички трябва да си бием наред и с много . 8-) За да им затваряме устите и докарваме инфаркти .

Да биете,ама ако имате добри футболисти.А откога в Левски не играят добри футболисти?

С какво футболистите на Черно Море и Ботев са по-добри от тези на Левски, че тези два отбора заслужават да са в топ 6 повече от Левски? :?

Как ми се иска да се паднем с вас на 1/2 финала за купата , ще ти стане ясно

Дано, тогава само не знам в коя миша дупка ще се криете и с какво пак ще се оправдавате.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 06 мар 2015 16:45

action66 написа:
Син до гроб_ написа:
action66 написа:
Син до гроб_ написа:
molteni написа:Няма как да не влезе. Все пак говорим за "А" група, а не за нормално европейско първенство.

А кой да влезе бе?

Как кой? По-заслужилия и качествен отбор,разбира се."Черно море" Варна.Ясно като бял ден.

Как прецени ,че са по -заслужили и по-качествени или на теб така много ти се иска да бъде?!

Гледам футболистите и играта.Организацията в отбора,Професионализма на ръководство и екип.В добавка , за какво и е на шестицата сиромаси като Левски?!

Ама няма проблеми бе. Ако не можем да се класираме заслужено, ок. Ама да ми излизате с малоумните си тези как, ако Левски се класира то това би било престъплението на века и да обяснявате с пяна на уста, че единственият начин това да стане е чрез Световна конспирация и криминални деяния ви прави автоматично пълни тъпанари. Как очаквате да реагират феновете на Левски за тези твърдения? Може би трябва да си мълчат и да се съгласяват с всички глупости, които останалите пишете?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Brabam

Мнениеот Brabam » 06 мар 2015 16:45

action66 написа:Ботев са с младоци предимно.Но футболисти като Буркхард,Клок,Котев,Венков,Стенио,Курьор,Кулибали,Ернандес,в Левски няма.Факти.

Само заради футболиста с уголемен шрифт морето заслужава място в първата шестица!
Ч-Б П Д В Е М

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 06 мар 2015 16:48

Аз съм ЗА Левски да остане в първата шестица (въпреки че съм ЦСКА-р). Предпочитам дерби с тях отколкото с някой друг. Пък и мисля, че Левски може и да купуват мачове, но със сигурност не ПРОДАВАТ (това последното се изумявам сам на себе си, че го написах).

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 06 мар 2015 16:50

d.milanov написа:Аз съм ЗА Левски да остане в първата шестица (въпреки че съм ЦСКА-р). Предпочитам дерби с тях отколкото с някой друг. Пък и мисля, че Левски може и да купуват мачове, но със сигурност не ПРОДАВАТ (това последното се изумявам сам на себе си, че го написах).

Отклоняваш се от правата вяра!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 06 мар 2015 16:55

Син до гроб_ написа:
action66 написа:
korteneca написа:
action66 написа:

Ботев са с младоци предимно.Но футболисти като Буркхард,Клок,Котев,Венков,Стенио,Курьор,Кулибали,Ернандес,в Левски няма.Факти.

От тия изредените само Ернандес е футболист. Другите са всепризнати ръгбисти.

Те вашите все национали , излиза Огнянов(знам че го няма вече) сам срещу вратаря бамм и събори чайка , после другия кой беше пак същата работа , след мача с вас намаля популацията на пернатите тук , очаквам ако идвате скоро пак да ги превърнете в застрашен вид
Последна промяна от Laury на 06 мар 2015 17:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”