Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот dunavfc » 06 мар 2015 01:16

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T65SwzHAbes[/youtube]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 мар 2015 10:30

1982 написа:Ти, обаче, ме кефиш какъв маниак си. Във всеки твой пост, минимум по веднъж повтаряш мантрата - НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД. :lol: :lol: Като в повечето пъти се набляга около 3-4 пъти поне. :lol: :lol: :lol:

Е то половината неща които пише само ги повтаря навсякъде. И е убеден, че пишейки "НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД" (КАПС-А СЕ НАТИСКА С ПЕПЕЛНИКА) и използвайки множество удивителни знаци доказва убедително правотата си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 мар 2015 10:35

aleksandrov77 написа:
ivan56 написа:
1982 написа:
aleksandrov77 написа:Западът върви към регрес , докато Русия към прогрес! ;)

Ти наистина ли си вярваш на тези фантасмагории ??

Тука е прав колегата александров,вече имат тоалетна хартия,опаковачна,не използват вестници да завиват стоките в магазина.Имат безалкохолни напитки(добре че беше олимпиадата в Москва,че и те да видят Кока Кола),не носят дочени гащи от България,имат и паста за зъби и други такива благинки.Имат и елки в магазините,сравнение със СССР са на светлинни години.Та те живееха най-зле в целият соц блок,и като дойдеха тук бяха като развързани.

Не ми трябва кока кола , както и ГМО храни , които са вредни за здравето!А пък и в соц блока храната беше много по-качествена и здравословна от сега!

Мале ама на теб и виц да ти подметнат и на него ще отговориш с агитация. Бахти, ако си шаран ще те ловя с храчка у водата.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 мар 2015 10:36

sin4ec написа:http://politikus.ru/events/44763-v-sbitom-pod-doneckom-boeing-po-zaklyucheniyu-ekspertov-obnaruzhen-sterzhen-rakety-vozduh-vozduh-r-60m.html
Ха такааааа...сред останките на Боинга са открити части от ракета Р60М. Въздух-въздух. Ами сега?

Това е комунистическо-рубладжийска пропаганда, която е изкована в болшевишкия концентрационен лагер СССР!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 мар 2015 10:48

Betchualeng Arnaikem написа:
aleksandrov77 написа:
ivan56 написа:
1982 написа:
aleksandrov77 написа:Западът върви към регрес , докато Русия към прогрес! ;)

Ти наистина ли си вярваш на тези фантасмагории ??

Тука е прав колегата александров,вече имат тоалетна хартия,опаковачна,не използват вестници да завиват стоките в магазина.Имат безалкохолни напитки(добре че беше олимпиадата в Москва,че и те да видят Кока Кола),не носят дочени гащи от България,имат и паста за зъби и други такива благинки.Имат и елки в магазините,сравнение със СССР са на светлинни години.Та те живееха най-зле в целият соц блок,и като дойдеха тук бяха като развързани.

Не ми трябва кока кола , както и ГМО храни , които са вредни за здравето!А пък и в соц блока храната беше много по-качествена и здравословна от сега!

Мале ама на теб и виц да ти подметнат и на него ще отговориш с агитация. Бахти, ако си шаран ще те ловя с храчка у водата.

Не си ли съгласен , че сега примерно един хляб е бъкан с подобрители?Докато преди беше по-вкусен и по-качествен!
Сиренето и кашкавала си бяха истински!
Месото си беше месо!
Всичко беше по-вкусно и по-здравословно, защото храната беше местна и нямаше нужда да се внася отвън, докато сега се внасят всевъзможни боклуци, които наричат храни и са вредни за здравето!
Разбира се, че храната беше много по-здравословна , отколкото сега!
Мафиотската мултинационална хранителна компания , толерирана от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД продава ГМО продукти, които са изключително вредни за здравето и се опитва да се наложи в пазара в Европа!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 мар 2015 10:56

aleksandrov77 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Мале ама на теб и виц да ти подметнат и на него ще отговориш с агитация. Бахти, ако си шаран ще те ловя с храчка у водата.

Не си ли съгласен , че сега примерно един хляб е бъкан с подобрители?Докато преди беше по-вкусен!

Визирах това, че дори иронията я приемаш като бик червена кърпа.. ако ме разбираш.

Колкото до храната: представи си, роден съм през 1988 година и съм пропуснал соц-храната (пюретата не ги броя).
Все пак съм ял читави продукти (домашно производство), разлика между тях и това в магазините има .. но искаш ли да хванем бас, че ако примерно твоя идол Волен дойде на власт храната в магазините ще си остане с подобен или същия като сегашния състав? Просто сега това е масова практика къде ли не, особено в Европа и ще трябва направо да изградят наново производството на стоките, които се правят тук и да сменят изцяло вносителите на това, което се внася за да се промени нещо.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

pomiqr258

Мнениеот pomiqr258 » 06 мар 2015 11:05

Разбира се, че храната беше по-вкусна, защото беше кът и заради това се отглеждаше на село и соцлистите не можаха да индустриализират хранителния сектор.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 мар 2015 11:08

pomiqr258 написа:Разбира се, че храната беше по-вкусна, защото беше кът и заради това се отглеждаше на село и соцлистите не можаха да индустриализират хранителния сектор.

А, да ти кажа аз не познавам много хора, които да смятат, че са гладували и е нямало храна примерно през 70-те и дори почти до края на 80-те.
Имало е по-малко артикули, марки и т.н. но поне храната и бесни антикомунисти рядко споменават пред мен. Почти всичко друго плюят, това като се замисля кажи-речи никога. Ще взема да провокирам някой от тях да видя какво ще каже.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 мар 2015 11:10

Betchualeng Arnaikem написа:
aleksandrov77 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Мале ама на теб и виц да ти подметнат и на него ще отговориш с агитация. Бахти, ако си шаран ще те ловя с храчка у водата.

Не си ли съгласен , че сега примерно един хляб е бъкан с подобрители?Докато преди беше по-вкусен!

Визирах това, че дори иронията я приемаш като бик червена кърпа.. ако ме разбираш.

Колкото до храната: представи си, роден съм през 1988 година и съм пропуснал соц-храната (пюретата не ги броя).
Все пак съм ял читави продукти (домашно производство), разлика между тях и това в магазините има .. но искаш ли да хванем бас, че ако примерно твоя идол Волен дойде на власт храната в магазините ще си остане с подобен или същия като сегашния състав? Просто сега това е масова практика къде ли не, особено в Европа и ще трябва направо да изградят наново производството на стоките, които се правят тук и да сменят изцяло вносителите на това, което се внася за да се промени нещо.

Аз неведнъж съм казвал , че моят идеал за политик е Владимир Путин, а на България и трябва БЪЛГАРСКИЯ Владимир Путин! Волен има едва 30% от качествата на Владимир Путин! Другите политици в България нямат и 1 процент от качествата на Путин! Волен не веднъж и дваж съм го критикувал!
АТАКА единствена заема про-руска позиция! Всички други партии заемат про-американски позициии!
Затова избирам АТАКА, като най-малкото зло!
Ами аз съм набор 77 и съм живял по-времето на социализма 12 години и мога да ти кажа , че храната беше много по качествена , естествена, истинска и вкусна!
Сега е пълно с боклуци!
Аз смятам , че ако Волен Сидеров дойде на власт, храната ще има някакво подобрение , може да не е значително, но смятам , че е има! Като се възстанови селското стопанство в България!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 мар 2015 11:21

aleksandrov77 написа:Аз смятам , че ако Волен Сидеров дойде на власт, храната ще има някакво подобрение , може да не е значително, но смятам , че е има! Като се възстанови селското стопанство в България!

Волен Сидеров дали е показал поне на верните си последователи някакъв план, поне най-общ така как точно България ще си възстанови селското стопанство ако той дойде на власт? С какви закони ще се регулират методите на производство, с какви пари ще се възстанови то (особено ако липсват еврофондове), по какъв начин то ще бъде реализирано на българския и чуждестранния пазар? И това е само сбито казано.

И втори въпрос: каква е гаранцията, че този човек дори да има разработен план смята да го спази ако дойде на власт. Все пак уточнихме, че е доказвал двуличието си вече 24 години, защо сега да му вярваме?

Хайде моето момче за разнообразие започни да разсъждаваш. И ще си останеш "момчето" поне докато започнеш да разсъждаваш и не спреш да си толкова наивен (ако не ти се плаща). Не че наоколо е фрашкано с гениални хора, но когато бяхме на 14 убедени фанатици като теб, с липса на мисъл и наивност като твоята предизвикваха недоумение и присмех.. сред наборите ни (кой те знае какво ще отговориш на това).
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”