ЦСКА - Рома 20.00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: ЦСКА - Рома 20.00ч.

Мнениеот Ticha » 16 дек 2009 20:55

Що така на всички български отбори ни бележат в продълженията на полувремената? Честно казано, като видях че изтекоха редовните 45 минути и си помислих че сега пак ще стане нещо лошо...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 дек 2009 20:56

Гуу написа:Това е то, като ти липсва класа, толкова. Определено играчите ни не са свикнали да играят в Европа, и това си проличава с пълна сила. Просто е абсудрно да се проспиват последните минути на полувреме. Сякаш вече мислехме за втората част.
Между другото, отново съм впечатлен от Костадин Стоянов, това най-силният ни футболист, съвсем спокойно мога да го кажа. Изключително техничен, почти не бърка с подаванията, борбен. Това е трансферният удар на ЦСКА за последните години, ако продължава да играе така съм убеден, че съвсем скоро ще бъде прилапан от някой западноевропейски отбор.

Костадин Стоянов,Апостол Попов,Иван Стоянов,Йордан Минев и сега Флорентин Петре са ни добри попълнения!Поправете ме ако съм пропуснал някой...
Може да добавя и Спас Делев
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 дек 2009 20:57

comandosa1 написа:Според мен с много шанс и упоритост може да измъкнете Х. Личи си че Рома са по-класният отбор, контролират мача, но точно това може да ги подлъже.

Изобщо не котролираха мача!Ние владяхме повече топката,но пък те имаха много по чисти положения от нас!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 дек 2009 21:14

направо сме жалки в европа и левски и цска са на светлинни отбори от нас.гледам сега мача гледах и миналия път нашия с виляреал, ми те тези въобще не тичат срещу нас -те ходят и ни мачкат.Утре лациалите излизат с втори състав или там дубъла им и пак ще ни разпорят.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 16 дек 2009 21:25

Повторение на мача с Базел ли гледам ??? щото тия пичове от Рим не играят и с 0.1% от възможностите си а нашата защита играе за останалите 99.99 % , сигурен съм,че няма по-евтини и елемнтарни допуснати голове в ЛЕ до сега ... топката ги прескача 2 пъти , друг път пък през центара на защитата преминават,като на военен парад , следващия път пък вратаря се разминаава с топката на 15 метра пред наказателното поле пълна тъпотия !!!

Добра игра от Минев и Стоянов , като бекове ако изключим обаче дефанзивните им действия , в центъра на терена пък Янев,Янчев и Тимонов се въртят,като пумпали с топката без ясна причина за това да не говорим,че пасовете съм и повече назад,към защитата и вратаря отколкото в предни позиции,Делев е изолиран по фланговете и само ги сменя , Платини се губи заради скъсаната връзка между 10-те дефанзивни полузащитници с , които играем и нападателя и за 30 пореден път тоя сезон играчи на противниковия отбор изкачат зад защитата през центъра и излизат сами срещу вратаря...питам се за къв Х.Й сме в ЛЕ при положение,че БГ отборите са,като боксови круши служещи за обиграване на италянските , испанските и английски тинейджъри ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 16 дек 2009 21:49

Мъка!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 16 дек 2009 21:50

Лошо. Приключваме участието си с класика. Жалко.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 16 дек 2009 21:52

Резултатът не отговаря на истината ! ЦСКА много се труди и бори , но явно неписаните закони на футбола изиграха своята роля .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 16 дек 2009 21:52

Незнам как станаха първите два гола, защото не гледах мача, но много тъпо отиграване на вашият защитник.. Къде тръгна да се надиграва с 2ма нападатели вместо да я изчисти в корнер или нанякъде, не ми е ясно? :roll:
Изображение

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 16 дек 2009 21:55

Страшно недоразумение е този Паско от село Ключ.От него трябва да се почне чистката.Конника без глава.

Върни се в “ЦСКА”