milen.hristov написа:iliev72 написа:Bojko Berojko написа:Пуснаха Диема спорт в SD вариант на 11135 V 3000 2/3
Е и ?!
Безплатно или част от пакета. Има ли го и към Булсат
В момента е безплатно !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milen.hristov написа:iliev72 написа:Bojko Berojko написа:Пуснаха Диема спорт в SD вариант на 11135 V 3000 2/3
Е и ?!
Pichichi написа:При мен сега разцъквайки си из каналите на Булсата и изведнъж виждам новия канал Диема Спорт след Ринг БГ.
В момента върви някакъв обзор на А група интересното е че отдолу седи лентата "Нямате достъп до мрежата"!
![]()
![]()
![]()
![]()
Предполагам че са го пуснали бонус да зарибяват и от утре ще го кодират.
Качеството е "не казвай на никой"!
Е и ?!

Pichichi написа:При мен сега разцъквайки си из каналите на Булсата и изведнъж виждам новия канал Диема Спорт след Ринг БГ.
В момента върви някакъв обзор на А група интересното е че отдолу седи лентата "Нямате достъп до мрежата"!
![]()
![]()
![]()
![]()
Предполагам че са го пуснали бонус да зарибяват и от утре ще го кодират. С Премиум пакета съм.
Качеството е "не казвай на никой"!
Pichichi написа:А и интересното е че другия канал дето уж трябваше да гледаме какво закусва Бекъм го няма май!
![]()
![]()
![]()
Pichichi написа:А и интересното е че другия канал дето уж трябваше да гледаме какво закусва Бекъм го няма май!
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта