Ливърпул - Бърнли 04.03.2015 |22:00| 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Re: Ливърпул - Бърнли 04.03.2014 |22:00|

Мнениеот crazy_one » 05 мар 2015 07:59

Честита победа на всички фенове!
Не гледах мача, но по коментарите разбирам че добре сме играли и отново сме показали динамична игра.

Дано се запази и подобрява постепенно играта на Ливърпул! Предстои ни мач за купата и въпреки противника от Чемпиъншип трябва да останем максимално концентрирани и да покажем ново израстване.

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

iznenada

Мнениеот iznenada » 05 мар 2015 12:36

Барнс ,ама как само усетих,че след мача с манафите ,ще мачкаме всичко наред а ? Какво ще кажеш ? :) С тая нова схема и правилните играчи на терена ,това беше неизбежно .Само като видях разположението на играчите и начина по който се движиха по терена ,разбрах ,че предстоят много добри дни .С каква лекота вече си подаваха и създаваха положения ,за разлика от преди това .И колко стабилни станаха в защита .
Ебати схемата а ? ТАКТИК ЛИ Е БРЕНДЪН ?? ДА ТЕ ЧУЯ ?? :) Отзад Шкъртел изглежда вече ,като най добрия защитник в света ..Данчо и той подобри много а Коутиньо просто се забавлява на терена . Брендън знае как да ги нареди ,за да избегне грешките им и да извлече максимума от всеки .
Тази нова схема върна остротата ,креативноста и ефективноста от миналия сезон . Играем с трима централни в линия ,пред тях са 4 ма и отпред 3ма .Когато ни атакуват ,двамата външни от 4мата прибират ,като бекове а когато атакуваме играят ролята на халф-крила .Получава се така ,че се защитаваме с 5 защитници и нападаме с 5 офанзивни играчи .И като включим двата вътрешни халфа ,които помагат и в двете фази ,нещата изглеждат много стабилни в защитен план и опасни в нападение . Халфовете вече имат много варианти пред себе си ,тъй като винаги има по двама човека близо до тях ,които им се предлагат и търсят топката .Трудно можеш да я объркаш при това положение .Когато се защитаваме ,отзад е гъсто ,защитниците са близо един до друг ,халфовете пред тях се нареждат бързо и почти няма пространства за противника .Допускаме по един максимум два удара на мач ????
Е как няма да прогнозирам ,че резултатите ще дойдат бе алоууу варна ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? Отпред създаваме сумати положения .Вчера пак имаше доста .
Накрая ми направи впечатление ,че почнаха с петички ,с едно докосване ,просто се забавляват на терена .

Освен това ,аз казах ли ,да не се хващате за Ламбърт ,Борини и дори Балотели ??? Това са второстепени играчи за Ливърпул,резерви .Брендън ги взе за резерви а вие не спряхте да ревете .Ако не беше се контузил Стъридж ,тия играчи почти нямаше да помиришат терен през първия полусезон .Изобщо нямаше да чуете за тях . Ето виж в момента ,какво се случва ? И тримата са твърди резерви . Аз за това казах ,на полусезона ,че Ламбърт и Борини са напълно излишни вече ,след връщането на Стъридж. Защото Брендън играе в схема с един чист нападател .И той е ясен кой е !
А вие ми искахте сумати нападатели ,ревахте ревахте ...за какво ни са ? :lol: Моля ви се ,гледайте внимателно нещата ,съобразете се с вижданията на конкретния треньор ,с неговата схема и стил ....мислете ,мислете ,мислете и спрете да говорите глупости.
Освен това ,са ясни и другите двама офанзивни играчи -Коутиньо и Стърлинг . Тия двамата плюс Стъридж са незаменими за Брендън ,проумейте го .И за мен ,разбира се . Ние на 99% мислим по един и същи начин с него.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 05 мар 2015 14:00

HoUs4oOL написа:Следващите мачове на Юнайтед са с Тотнъм, Ливърпул, Сити и Челси с тая игра колко точки ще вземат според вас?

1 за мен, освен ако не извадят луд, луд късмет срещу нас и Сити, какъвто ги гони цял сезон.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

iznenada

Мнениеот iznenada » 05 мар 2015 16:05

Барнс ,не те чувам ? :lol: ТАКТИК ли е Брендън ??
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 06 мар 2015 16:14

iznenada написа:Барнс ,не те чувам ? :lol: ТАКТИК ли е Брендън ??

Тренер,нека видим в края на сезона,кой тактик и кой не...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”