Димо Момиров: Левски си поръчва съдии

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Димо Момиров: Левски си поръчва съдии

Мнениеот MORSKI » 16 дек 2009 14:41

azata написа:Много му е лесно сега да говори.Защо не го каза когато беше шеф на съдийската комисия?Като му знам отношението към Левски и Гонзо,ако това беше истина щеше да направи всичко възможно да ни разпорят.Че и лично Гонзо му звънял...Тия работи така не се правят бе Дядо Димо!!!Язък му за годините-голяма п***а излезна.

А какво очакваш- всички да ви се пдомазват ли? Може би висчки да обичат Левски- хахахах- айде без тея...Нали бяхте отбора на народа? Явно не сте такъв щом екс- шефа на комисията "ви мразел"....Желязна логика вадите- направо нямам думи...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 дек 2009 14:45

Niksyy написа:Какво говориш , като на вас Дебрецен щеше не 3 ка ми 5 чка да ви лепне.Кривия , като се махна и играете супер слабо.1 футболист от ваще нямаше достойнството да каже аз бях в пеналта и нямаше фал срещу вратаря , а манталитета на футболистите ви е направо цветущ в сравнение с тоя на публиката ви .

posting.php?mode=quote&f=1&p=675887#

ХАХАХА, МОЛЯ? Та те ПСВ не ни лкепнаха 5, че Дебрецен щели- бе вие в големи филми се вкарвате...Или Дебрецен са по-добри от ПСВ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ОЛЕ мале в тоя форум голям смях пада :mrgreen: Межеду другото срещу ПСВ играхме без Кривия0- да ти е ясно!!!

Потребителски аватар
Мимо Домиров
Контакти:

Мнениеот Мимо Домиров » 16 дек 2009 16:14

ФК"ТИМ" - Варна - видяла жабата, че подковават вола и ... тя си вдигнала крака !!! :) :) :)
Д.М. - даже червеите в екарисажа биха се погнусили от него !!!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 16 дек 2009 17:28

За слепците е ясно, че тоя мрази Левски и само гледа, как да се заяде!
От Черно море, само потвърждават тезата, че са уреждали нещо с него, като толкова яростно го защитават и пищят, че го сменили.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 16 дек 2009 17:32

Тя хитрата сврака, понякога се хваща с двата крака.
Като му чета интервюто на Димо Момиров, направо в опита си да се оправдае или да натопи Левски, сам се е хакнал за поръчките.
Обърнете внимание, говори за някакъв човек, като му казва и името, уж Гонзо го назовал, а Гонзо не е назовавал имена.
За да си добър лъжец, трябва да помниш каде какво си казал и да се пазиш, а като много ти знае устата - ето резултата!
Елементарно, Уотсън!
Май Димо сам е паднал в капана - Гонзо е говорил без назоваване, а тоя е показал, че информацията е точна, като е казал името и човека!
Леле, боса работа!

powerkroky

Мнениеот powerkroky » 16 дек 2009 18:56

Тия от Тема Спорт се излагат вече . Във всеки вестник трябва да се публикуват новини . Каква новина е че Левски урежда съдии?!
Това го знаят и жълтите патета в езерото поне от 30 години. Е, това си има и обратна страна . ;)
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 дек 2009 19:14

Като е много ербап да извади РАЗПЕЧАТКИТЕЕЕЕЕ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе:на мен ми се обади Бил Гейтс и ми каза,че Windows 98 бил голям боклук! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 дек 2009 19:46

Мимо Домиров написа:ФК"ТИМ" - Варна - видяла жабата, че подковават вола и ... тя си вдигнала крака !!! :) :) :)

Такъв отбор няма- не си остроумен не ти се получава хич ;) Айде да не слагам и на вас едно наименование...

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 16 дек 2009 21:58

Димо не е наред с главата явно.. :(
Изображение

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 17 дек 2009 08:44

MORSKI написа:
ХАХАХА, МОЛЯ? Та те ПСВ не ни лкепнаха 5, че Дебрецен щели- бе вие в големи филми се вкарвате...Или Дебрецен са по-добри от ПСВ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ОЛЕ мале в тоя форум голям смях пада :mrgreen: Межеду другото срещу ПСВ играхме без Кривия0- да ти е ясно!!!

Морски, Морски, голяма логика извади - няма що! Личи си, че си моряк - доста те е брулил морския вятър по цялата глава!

Върни се в “Левски”