Купа на България - 1/4 финал Железничарско дерби 04.03 14:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Купа на България - 1/4 финал Железничарско дерби 04.03 14:00

Мнениеот FLANKER » 04 мар 2015 17:35

1982 написа:Не ми пука за вашата победа, просто е гнусно това, което направиха столичните "железничари". Онзи ден скочиха на кръв и месо, днес очевадно не желаеха да се напъват. Най-вероятно, връщайки услугата от 4:0. Така всички са доволни - те са в шестицата, вие продължавате за купата.

Тия извинения, че били уморени, са нелепи, 3 месеца не играха мачове, сега на третия се били уморили, смЕх.

Знаеш,че когато има логика в твоите мнения(а те са такива в по-голямата си степен),мога само да те поздравя.
П.П.Това не беше Локо(Сф)! Не искам да омаловажавам победата на Локо (Пд).Отново им желая успех!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 04 мар 2015 17:49

Добре бе, 1982 .Ти май си фен на ЦСКА?Как не чух един път Лудогорец или който и да е друг отбор да МРЪНКА ЗА ТОВА,ЧЕ НЯКОЙ МУ СЕ Е ХВЪРЛИЛ???Че това е най-НОРМАЛНОТО нещо,да се хвърляш срещу първия.А вие като искате да сте първи ще биете всеки!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 мар 2015 17:51

Аз не мрънкам, че някой се е хвърлил на нас. Мрънкам, защото едни се хвърлят на даден отбор, на друг после му полягват. Ето това дразни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 мар 2015 17:58

1982 написа:Аз не мрънкам, че някой се е хвърлил на нас. Мрънкам, защото едни се хвърлят на даден отбор, на друг после му полягват. Ето това дразни.

С право те дразни,вече казах.Мен също.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 мар 2015 17:59

Кой отбор в България според тебе може да направи последнователно два-три мача на нивото на което играха Локо София срещу ЦСКА?! Кой отбор има финансовата възможност да си позволи скъпите немски медикаменти нужни за възстановяване + достатъчно дълга скамейка за да си позволи ротации в отбора?! Ще ти отговоря - само един, тоя от Разград. Ако можеше Локо Сф да държи това ниво цял сезон щеше да е шампион за 5та поредна година. Като гледате два мача по Диема-та и забравяте, че родното първенство е на забавен каданс, подготовката на футболистите е по-лоша от втородивизионен женски отбор в Германия, а треньорите ни са на 99% физкултурници по на 60 години дето биха се чудили как да свържат двата края ако не водят някой "елитен" отбор в А група.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 04 мар 2015 18:00

soccerav написа:Алооо професорите, това е Локо София, не Реал Мадрид, защо да не ги победим? И много интересно защо пропускате факта, че играха без най-добрия си играч - Шехуди. Мач с мач не си приличат, ама на прокариоти как да им го обясниш. Не смятах да пиша във форума на адашите, но някои умове ме провокираха. Желая ви успех в първата шестица и още два пъти да биете водачите в момента ;) .

Евала за мнението! Всичко друго е плява! Поздравления за изкованата победа.

Според мен момчетата (и за мен самият) им е много по-важен мачът в понеделник, нямаме скамейка за два турнира.

1982 написа:Не ми пука за вашата победа, просто е гнусно това, което направиха столичните "железничари". Онзи ден скочиха на кръв и месо, днес очевадно не желаеха да се напъват. Най-вероятно, връщайки услугата от 4:0. Така всички са доволни - те са в шестицата, вие продължавате за купата.

Тия извинения, че били уморени, са нелепи, 3 месеца не играха мачове, сега на третия се били уморили, смЕх.

Язък ти за аватара. Дори Брет Харт би ти се смял на сторилайна. Отново - просто за нас е много по-важно да влезем в първата шестица. Най-малкото Купата не носи нищо толкова добро като финанси за отбора.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 мар 2015 18:09

Пловдив1926 написа:Кой отбор в България според тебе може да направи последнователно два-три мача на нивото на което играха Локо София срещу ЦСКА?! Кой отбор има финансовата възможност да си позволи скъпите немски медикаменти нужни за възстановяване + достатъчно дълга скамейка за да си позволи ротации в отбора?! Ще ти отговоря - само един, тоя от Разград. Ако можеше Локо Сф да държи това ниво цял сезон щеше да е шампион за 5та поредна година. Като гледате два мача по Диема-та и забравяте, че родното първенство е на забавен каданс, подготовката на футболистите е по-лоша от втородивизионен женски отбор в Германия, а треньорите ни са на 99% физкултурници по на 60 години дето биха се чудили как да свържат двата края ако не водят някой "елитен" отбор в А група.

Пак казвам,това не беше Локо (СФ).Ти видя ли една смислена наша атака ,колега?Като изключа случайния гол и опитът на Йорданов за удар.
Да кажеш нещо за Бадема в този мач? Изморени били,ами нали за това има резервни футболисти, та дори и юноши,които не са играли във въпросния мач с ЦСКА.
П.П.Сега съпостави един наш мач от настоящето първенство срещу Левски и ще видиш очевадните прилики.
П.П.2:Дори в мача ни с Берое (загубен с 0:3) имаше идея у футболистите.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 мар 2015 18:15

Към момчето от Пловдив - пич, за какво възстановяване говориш, та сезонът току-що започна, откъде тая умора, че да се възстановяват толкова тежко ?!

Това са нелепи неща, след 2 мача и вече не можеш да ходиш ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 04 мар 2015 18:45

black&white написа:А за тези колеги, които питат защо Васев не правел смени второто полувреме

Той просто нямаше кой да пусне конкретно за този мач освен Данчо Тъча, но точно той...всички го знаем колко може.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 мар 2015 18:53

FLANKER написа:
james написа:Не искат :!: Не могат :!: или Са им забранили :!: да играят в този мач. Аз лично бих заложил на третия вариант ,но това е най-вероятно за това ,че съм Локомотивец и не искам да повярвам , че не искат и не могат.

Нищо общо с предния мач с ЦСКА.Абсолютни статисти.Мача с Черно море ,няма да има нищо общо с тази пародия.
П.П.Локо(Пд) игра много силно и заслужено е на 1/2-финал.Честито на адашите!

И аз си мисля за теб,че обикновено казваш нещата каквито са.Отново много точен пост,който обаче казва какво точно се е случило между вас/двата локомотива/ и какво ще се случи срещу нас/моряците/.Въпрос на приоритети,нали?А нашите които си играят честно,чакат от другите същото.Смешно за някои,за други тъжно.Но света не свършва с един-два нагласени мача.Само не мога да разбера,какво за Бога ви радват подобни мачове?Мен определено щеше да ме е срам.Не че и нашите не са участвали в подобни циркове преди/сигурен съм в това/,но от както ТИМ са начело,гледаме единствено истински футбол,без значение колко качествен е той.Успех и на двата Локомотива в изпълнение на целите,които са си поставили-едните да вземат медали,а другите КБ.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Локо София”