Сделка няма да има!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Сделка няма да има!

Мнениеот child in time » 16 дек 2009 17:52

Току що по Гонг пуснаха интервю с Галя Топалова в което тя заявява че няма да продава клуба преди лятото ! Щяла да се стегне - каквото и да значи това и да спаси клуба от изпадане ! :!:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Re: Сделка няма да има!

Мнениеот Flash1912 » 16 дек 2009 18:27

Е, сега да дойде демито 26, 27, 28 ли е.. да каже, че пак сте в добро състояние.. Навсякъде е един и същи ***.. само се джафкаме един друг и к'во.. Керванът си върви..

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 16 дек 2009 19:09

Да ясно е госпожата за която знаем,че е гореща почитателка на водните удоволствия в пернишки басейни за пореден път доказа,че е доста далече от футболната материя.Тази госпожа тотално се излага след всяко интервю дадено от нея.Лошо е,че за пореден път излъга феновете на Локомотив които искренно се надяваха да се отърват от това плиткоумно недоразумение което с неадекватната си ръководна роля в клуба води клуба към дъното.Призовавам феновете да не се подават на първосигналните емоции а да приемат колкото и да е неприятно трезво и с разум настоящият факт,а именно,че Галя Топалова ще продължава да бъде начело на клуба.В момент когато целият финансов свят е в криза управлението на Топалова е все пак необходимо зло нали знаете поговорката когато няма риба и рака е риба така,че стиснете зъби както в много други случай сте го правили Локомотив-Пловдив е голям клуб и ще оцелее въпреки всичко в това число и въпреки Галя Топалова.Не се подавайте на емоции подобни на тези на феновете на Ботев защото това няма да доведе до нищо добро за вашият клуб просто вижте моментното състояние на Ботев и съм сигурен,че едва ли искате и вашият клуб да бъде в такава абсурдна ситуация да не се знае ще го има ли няма ли да го има и в коя група ще играе отбора.Локомотив поне според моето скромно мнение на база наблюдения между жителите на Пловдив интересуващи се от футбол е по популярният отбор в града и не заслужава съдба да се подвизава сред аматьорските футболни клубове.Надявам се на вашата интелигентност благодарение на което да бъде спасен от гибел поне единят пловдивски отбор.Пловдив над всичко.
Последна промяна от fc_maritza_1921_pld на 16 дек 2009 19:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 16 дек 2009 19:10

Flash1912 написа:Е, сега да дойде демито 26, 27, 28 ли е.. да каже, че пак сте в добро състояние.. Навсякъде е един и същи ***.. само се джафкаме един друг и к'во.. Керванът си върви..

Разбира се, че даже и сега сме по-добре от вас, само да видим това ще ни помогне ли да не изпаднем. На нас ни трябват 4 точки повече от 2 двата отбора преди нас, а на вас ви трябва много повече. И на мен ми е любопитно как точно Галя ще се стегне. Единственото което според мен можем ние феновете да направим е да намерим купувач на отбора. Аз не познавам такъв човек ако някой познава да каже.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Th3_BuTcH3R
Контакти:

Мнениеот Th3_BuTcH3R » 16 дек 2009 19:12

В тоя момент на финасова криза,ние феноввете нищо не може да направим....и да опъваме траспаранти и камъни по къщите да хвърляме,все тая,но пък и в Б-група се играе футбол,аз така и така не виждам как в близките години щяхме да се преборим за челните места даващи визи за Европа,те там са си ги разпределили отдавна....

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 16 дек 2009 19:14

demy27 написа:
Flash1912 написа:Е, сега да дойде демито 26, 27, 28 ли е.. да каже, че пак сте в добро състояние.. Навсякъде е един и същи ***.. само се джафкаме един друг и к'во.. Керванът си върви..

Разбира се, че даже и сега сме по-добре от вас, само да видим това ще ни помогне ли да не изпаднем. На нас ни трябват 4 точки повече от 2 двата отбора преди нас, а на вас ви трябва много повече. И на мен ми е любопитно как точно Галя ще се стегне. Единственото което според мен можем ние феновете да направим е да намерим купувач на отбора. Аз не познавам такъв човек ако някой познава да каже.

" На нас тва а на вас онова ... на нас ни трябват толкова, пък на вас толкова ... ние сме по-добре от вас " ... наслушах се на простотиите и на комплексите ти ... постоянното сравнение, което правиш между вас и нас ... биете ли ни - по-добре сте пък ако ще и да изпаднете ... над нас ли сте - всичко е ок ... само да са сме по-добре от Ботев пък каквото ще да става, нали ? :lol: Комплексар ;)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 16 дек 2009 19:22

Един град-един отбор написа:" На нас тва а на вас онова ... на нас ни трябват толкова, пък на вас толкова ... ние сме по-добре от вас " ... наслушах се на простотиите и на комплексите ти ... постоянното сравнение, което правиш между вас и нас ... биете ли ни - по-добре сте пък ако ще и да изпаднете ... над нас ли сте - всичко е ок ... само да са сме по-добре от Ботев пък каквото ще да става, нали ? :lol: Комплексар ;)

Нормално е когато някой не може да бъде разбран да бъде приет за комплексар от индивидите с нисък интелект. Просто приеми, че не ти достига потенциала да ме разбереш.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 16 дек 2009 20:06

А с тази заспала трансферна политика,вече изпуснахме Делибашич а сега ще търсим пак нападатели ,някви куци свободни агенти......УЖАС

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 дек 2009 20:22

loko-pd-fan написа:А с тази заспала трансферна политика,вече изпуснахме Делибашич а сега ще търсим пак нападатели ,някви куци свободни агенти......УЖАС

Каква "политика" ? :roll: Трансферна ? За ГТ-М понятието "трансферна политика" е нещо непознато,далечно и въобще ...Такава дефакто няма.Делибашич си тръгна през лятото,а сега,през зимата, май ще си тръгне половината отбор/дано да не изляза прав/.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”