Здравейте,
искам да попитам тук, понеже от никъде другаде немога да намеря информация.
Има ли постигната договорка междъ Нова Броудкастинг Груп и Мтел?
В магазините на мтел не ми дават никаква информация, а по медиите се говори за всички други телевизионни доставчици, освен за тях.
Благодаря предварително!
Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Диема Екстра и Мтел
Не.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Аз следя тази тема за инфо по въпроса.
А ако си платя да гледам някой мач в гонгплей парите ми в сайта на гонг ли отиват или към тези за тв права ... не мога да съставя въпроса си 

Мерси twize, и аз ще следя там 

Диема Екстра дали с Мтел или без няма да ги бъде дълго 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Аз съм в същото положение. Но, за съжаление, няма никакво развитие по нашия казус.
Р. Р. Аз лично смятам,да ги гледам през Гонг.
Р. Р. Аз лично смятам,да ги гледам през Гонг.
Да не отварям нова тема искам да попитам през Гонг колко пари на месец е да гледаш мачовете?
stefani написа:Диема Екстра дали с Мтел или без няма да ги бъде дълго
Поне сложи някоя запетайка като злобееш. Интересно ми е какво ще стане, ако вземе пък оцелее канала, колко ли ще ви е яд комунистите! Хайде всичко да е безплатно, защото умника няма 13 стотинки на ден да плати за да гледа любимия си отбор...
Аз лично съм си платил още началото на сезона в play.gong, защото нямам кабелна и телевизия не гледам. До сега беше 22 лв. на сезон, сега май е 40 за една календарна година. Следващия сезон пак!