Студентката Вероника Здравкова беше открита мъртва в Янтра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Студентката Вероника Здравкова беше открита мъртва в Янтра

Мнениеот Балкански Орел » 04 мар 2015 00:38

dido1302 написа:Хайде бе, отворковци. Нали сте големите биячи по форумите. Всичките казвате, че е крайно време да се действа. Действайте. Кого чакате ? Нека тези, които са големите куражлии и биячи от Търново за конкретния случай например да отидат да опожарят циганската махала там и да убият за назидание няколко цигани след като те се покриват един друг и не е ясно кой точно е извършителя, а и съдейки по коментарите вие искате да правите сапун наред. Те ще го покажат по новините, ако се случи нещо такова. Искам да видя и биячите от София и Пловдив с агитките как нахлуват в Факултета или Столипиново например и убиват цигани за назидание. Нали някой ербап бияч трябва да даде тон на овцете. Дайте да видим как се прави и в другите населени места хората ще се вдигнат. Сега всички излизат с призив - Давайте да се вдигаме, но нека аз да не съм първи, а някой друг да започне. Очакваме горещи събития по новините. Такова нещо сто процента ще се покаже. Хайде биячи, нали сте много смели и ще правите сапун на ред. Чакам да видя как точно става номера, не с политически увъртания, а с директни действия.Нали все лаете по форумите, че след като в България цари безвластие, трябва народа да вземе властта в свои ръце. Нали някой трябва да даде тон. Няма как пет милиона българи да се вдигнат изведнъж. Чакам да видя водачите на редиците и действията им.

По новините нищо няма да чуеш, всеки ден в България се случват въргали на етническа основа, но не казват за тези неща по новините за да не се предизвика насилие.Освен ако случващото се не е прекалено очевадно като Катуница.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 мар 2015 00:40

Никакъв западен свят не ни е виновен за циганите. Като е извършил престъпление, хващаш го и го осъждаш, какво, ще ми кажеш, че имаме заповед от запад да не ги осъждаме ли ??!

Циганите са удобни на всички партии заради гласовете, това е жалката истина, никакъв Запад не е намесен, стига сте се филмирали.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 04 мар 2015 00:42

1982 написа:Никакъв западен свят не ни е виновен за циганите. Като е извършил престъпление, хващаш го и го осъждаш, какво, ще ми кажеш, че имаме заповед от запад да не ги осъждаме ли ??!

Циганите са удобни на всички партии заради гласовете, това е жалката истина, никакъв Запад не е намесен, стига сте се филмирали.

Дори в тази тема не спираш да тролиш и да се мяташ на амбразурата, а ? Как не те е срам ? :roll:
Да почива в мир момичето.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 мар 2015 00:45

1982 написа:Никакъв западен свят не ни е виновен за циганите. Като е извършил престъпление, хващаш го и го осъждаш, какво, ще ми кажеш, че имаме заповед от запад да не ги осъждаме ли ??!

Пич, тези които ни управляват имат инструкции, а те предават инструкциите на униформените.

Циганите се пазят МАСОВО и се пускат веднага след като ги хванат, не случайно убийците, изнасилвачите и обирджиите от с.Мечка "не могат да ги хванат" толкова години.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 04 мар 2015 00:45

Заеби, виж че всяка тема използват, за да псуват по лошия запад, щото си искат старите комунистически привилегии. Отдалеч си личи колко партийни хрантутници и агенти на ДС има в тоя форум. Абсолютен факт е, че всяка партия си осигурява платени цигански гласове - те са най-лесните за контролиране.
Последна промяна от diplomat на 04 мар 2015 00:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 мар 2015 01:00

Добре бе, кажете ми - каква толкова голяма полза има Запада от циганите, които са една мързелива и мразеща да плаща сган, че чак ни нареждат да ги пазим и развъждаме ?? Моля някой от великите конспиратори да ми обясни ??

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 04 мар 2015 01:04

Балкански Орел написа:

Пич, тези които ни управляват имат инструкции, а те предават инструкциите на униформените.

Циганите се пазят МАСОВО и се пускат веднага след като ги хванат, не случайно убийците, изнасилвачите и обирджиите от с.Мечка "не могат да ги хванат" толкова години.

Факт. + 1000000
Да видим каква ще е позицията на БХК по случая, който БХК познайте кой го финансира. :roll: :| Чак съм погнусен от това как някои се мятат в защита на циганите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 мар 2015 01:06

Ма те и българи масово се пускат ..... дори и руснаци. Ето, тоя Стависки направи касапницата на пътя, пиян като казак, но го пожалихме напълно.

Значи има заповед и руснаци да не пипаме. :lol: :lol:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 04 мар 2015 01:09

1982 написа:Добре бе, кажете ми - каква толкова голяма полза има Запада от циганите, които са една мързелива и мразеща да плаща сган, че чак ни нареждат да ги пазим и развъждаме ?? Моля някой от великите конспиратори да ми обясни ??

Без да се замислям много по въпроса ти отговарям :
1. Циганска държава с просто и необразовано население се държи по-лесно в колониална зависимост!
2. В държава с разнородно по етнически състав население всеки протест и бунт е обречен на провал!
Никога няма да видиш рамо до рамо на протеста циганин, българин, турчин, евреин, арменец! Дори това чудо да стане, то няма да е за дълго! Ето ти още една причина да се насърчава размножаването на малцинствата! Обратно- народ с хомогенен етнически състав е сплотен и единен - опасен за всеки външен враг и окупатор/колонизатор!
3. Етническите българи по правило са русофили! Размиването и омесването на българската нация води до отдалечаване на България от Русия!
4. Циганизирана България по-лесно ще приеме ролята си на гето/предградие/буферна зона в ЕС, отколкото нормална България!
Мога да намеря още причини, но и тези са достатъчни!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”