Барселона - световен клубен шампион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Барселона - световен клубен шампион

Мнениеот Lord VOODOO » 16 дек 2009 19:01

Yanev написа:Кой се ебава с профила ми,бе ???????

Къде видя някой да се ебава с профила ти? А ако все пак имаш технически проблеми с акаунта си.. пиши лс на глобалните модове (тия със зелените имена ;) )
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 16 дек 2009 19:02

Някой ми знаеше паролата.Иначе знам кои са модератори,щях да се обърна към тях,но вече няма проблем ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 16 дек 2009 19:10

Извинявам се отново.

Относно мача,Маркез отново потвърди теорията,че не е за голям отбор като Барселона,не зная защо,но просто изведнъж спадна формата му .. Добре,че имаме железни заместници,в лицето на Пике и Чигрински :) А за Джефрен,както го наричам на шега,не знаех,че е контузен,не забелязах,че не е в групата .. Айде,каталунци,вярваме във вас ! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 16 дек 2009 19:25

Честит рекорд на Педрито !
Изображение

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 16 дек 2009 19:26

Геният си е гений! - това за Меси. ;)
Но вечерта ще принадлежи на ПЕДРО! Това момче успя да запише името си във футболната история! ;)

П.П. Още един гол за наще и ще позная точният резултат. ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 16 дек 2009 20:01

В крайна сметка се случи най-логичното - категорично се класирахме на финала. :) Просто през второто полувреме играчите ни излязоха твърдо решени да спечелят мача (очевидно бяха подценили тима на Атланте през първото полувреме) и за пореден път показаха, че когато искат да се раздават на 100% са господари на терена!
Пеп продължава да ме изумява с решенията си... през последните 15 минути на мача играхме с 4-ма нападатели: Меси, Ибра, Педро и Боян и това при резултат 1:3 за нас!!! Лошото е, че Иниеста получи някаква контузия... дано не е нищо сериозно и да може да играе на финала! Сигурен съм, че на финала ако играем както играхме през второто полувреме срещу Атланте ще спечелим и тази купа :!: Иначе много се изкефих на играта на отбора от последните 15 минути... отбора игра за публиката и за свое лично удоволствие и направи куп голови положения и красиви отигравания! Лично според мен в 85-тата минута нямаше никаква засада, а чиста дузпа за нас - Педро бе фаулиран и това бе очевидно и от Луната! Много щях да се накефя Ибра да бе вкарал с оная прехвърляща тупалка в 87-тата минута, но вратаря на Атланте се представи блестящо. :)
Малко ме е яд, че отбора на Атланте се хвърли да играе атакуващо едва при резултат 1:3..., ако бяха показали това си лице през целият мач... ок може би щяха да получат повече голове, но със сигурност и те щяха да вкарат повече! И щеше да се получи много красив и зрелищен мач. :)

Боян Къркич... ако продължава да пропуска такива 100 процентови положения... после да не се чуди защо Пеп го държи на скамейката за сметка на Педро! Просто е недопустимо да се правят такива пропуски... поне едното положение трябваше да го вкара!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 16 дек 2009 21:00

С играта си от 2-то полувреме,Барса показа,че е основен претендент да спечели СКП :)

Върни се в “Барселона”