Студентката Вероника Здравкова беше открита мъртва в Янтра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Студентката Вероника Здравкова беше открита мъртва в Янтра

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 22:01

Тони написа:
diplomat написа:
Тони написа:Виж за клубни пристрастия няма да споря в темата за убитото момиче. Ти си жалък, малък човек.

При смяна на системата ще си фен на Спартак Конярево. ;)

С удоволствие бих бил фен на Спартак Конярево, ако от друга страна живея в една по-добра България. Нещо, което ти не можеш да схванеш, защото както казах по-горе си такъв какъвто си. Животът на момичето не е свързан с Челси и "Моринката", а ако беше - без никакакви скрупули се отказвам от всичко, защото никой не заслужава подобна съдба . Няма как да разбереш, просто форумен трол, който даже в подобен момент смее да ме напада, защото съм фен на някакъв си отбор. Истински българин с еврогейски ценности. Повръща ми се от подобни субекти. Не те ли е срам, бе?

Можеш още сега да се откажеш, така ще им покажеш на еврогейовете какъв могъщ българин си. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 мар 2015 22:02

Народният съд е просто параван, използван от анти-българите от БКП за да смажат всякаква опозиция сред българския народ.

Само урод и болен мозък може да дава пример с този анти-човешки и анти-български акт.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

adv_petrov
Контакти:

Мнениеот adv_petrov » 03 мар 2015 22:12

Тя държавността отдавна отсъства по тия ширини и беззаконието ни се зъби нагло отвсякъде. И да хванат някого, ще го разкарват 5-6 години нагоре-надолу по инстанциите и крайния резултат няма да бъде превантивен спрямо никой следващ античовек и убиец.
Въпросът е, какво правим ние?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 мар 2015 22:31

Жалко за момичето!
Дано криминалистите и разследващите си свършат работата,защото въпросите около този случай са наистина доста.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 мар 2015 22:34

И не бързайте с изводите, че са цигани. Сред българите също е пълно с отрепки и боклуци. А, нищо чудно да е и бившият й приятел, има такива случаи не един.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 мар 2015 22:40

smoothc написа:Жалко за момичето!
Дано криминалистите и разследващите си свършат работата,защото въпросите около този случай са наистина доста.

Честно казано, и аз се съмнявам, че е случайно всичко ... В 90% от случаите е някоя откачалка от обкръжението на жертвата :(
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 мар 2015 22:41

Всичко е възможно,но е факт също така,че има някои доста странни обстоятелства около случая.
Честно казано, и аз се съмнявам, че е случайно всичко...

Въпросите са много и както винаги всичко се крие в дребните детайли(подробности).
Последна промяна от smoothc на 03 мар 2015 22:46, променено общо 1 път.

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 03 мар 2015 22:45

Аз ще ви кажа какво е станало. Двама или трима мангали са били и 100 процента са били пияни. Мангала като е сам е една пълна мишка. По принцип и мен ме е страх да минавам оттам.

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 03 мар 2015 22:48

И не ми развивайте теории за конспирации и бивши приятели ! Случаят е напълно ясен като бял ден и полицията съм убеден, че няма да направи абсолютно нищо. На въпросното място преди години имаше двама,трима мангала бакарджии. Сега се е превърнало в свърталище на пияни мангалски боклуци.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 мар 2015 22:51

Ще ви кажа само, че трябва всички да се подготвяме, кой както може, физически и психически за нещо страшно, с което ще трябва да се преборим. От гейове и страхливци няма да има нужда! Идва време за мъже!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”