Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот suareshampion » 03 мар 2015 19:17

Dani_Liverpool написа:Аз лично гледам футбол и имам съзнателен спомен за всички големи футболисти и отбори (клубни и национални) от 1982 г до днес.

Най-ярките ми спомени от световно първенство са именно от 1982 г., в Испания.
Помня почти всички срещи, резултати. Тогава за мен футбола бе магия, вълшебство; бях изумен, че мога да гледам отбори от толкова много страни; след като завърши първенството вече нямах търпение да започне следващото, 4 г. ми се виждаха безкрайно дълъг срок.

Днес, след толкова много години, все още гледам футбол, но не толкова много и по този начин:).
А Ливърпул и Висшата Лига са от много малкото неща във футбола, които ми носят тръпка и следя редовно.

Срещи от други първенства не гледам, безинтересни са ми. С изключение на Барселона - отбор, към който също имам големи симпатии от времето на Стоичков, заради него. Както и заради добрият футбол и футболисти, които играят в този отбор от тогава насам.

Гледам само отделни мачове от световни, европейски първенства и Шампионска лига, които предизвикват интерес у мен.
Донякъде съм преситен от футбол след толкова много години и не мога да гледам всички отбори/срещи - нито ми е интересно, нито ми носи някаква тръпка/емоция.

Не си взел отношение по другото ми въпросче ,точно както и очаквах . :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 мар 2015 20:09

Тренер не така остро с човека :) Стар фен е , но е нов във форума ;)
Малко сме такива които гледам футбол над 30г и помним играчи като Фалкао и Серезо ;)
Само 6000 билета в свободна продажба за финала в ШЛ
Е нали уж тази игра е за феновете. 1/3 за партньори и т.н.Разбирам 5-10% , но 1/3 вече е прекалено !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 мар 2015 21:00

iliev72 написа:Тренер не така остро с човека :) Стар фен е , но е нов във форума ;)
Малко сме такива които гледам футбол над 30г и помним играчи като Фалкао и Серезо ;)
Само 6000 билета в свободна продажба за финала в ШЛ
Е нали уж тази игра е за феновете. 1/3 за партньори и т.н.Разбирам 5-10% , но 1/3 вече е прекалено !

Е кое ми е острото ? Зададох му два въпроса ,той ми отговори само на единия .Това ме навежда на мисълта ,че също е бил за Далглиш и против Роджърс. И не вярвам да е нов във форума ,смисъл ,може да е чел само без да пише.
Когато бях още на 12 години ,ми подариха видео касета с всички светновни първенства до 86 г. Гледам съм я сто пъти .Фалкао ще го запомня с едни далечни тупалки ,как я вкара и на Дзоф. Направи ми впечатление и Сократес .А и баща ми казваше тогава ,че тия двамата са много добри .
Италианците имаха Грациани ,Роси ,Конти,Тардели ,Дзоф ...германците имаха Пол Брайтнер ,Нетцер,Герд Мюлер преди това ,Бекенбауер,след това Матеус ,Румениге ,Фьолер ,Шумахер дето счупи ченето на франзузина как беше ,имаха и Литбарски ,Бреме ,Бухвалд ,Тон ..аз не ги харесвах обаче ,харесвах бразилиците ,ама Марадона и Каниджа ги разплакаха през 90та.Французите имаха Платини ,Тигана ,Батс ..Холандците имаха триото ...Аржентина имаха и Валдано и Буручага а през 78 г Кемпес.Поляците имаха Бониек .Англия Линекер ,Барнс ,Уодъл ,Гаскойн .
От 86 г имам бегли спомени ,най вече мачовете на България и финала .А след това съм гледал всичко ,което можеше да се гледа по телевизията .Не съм изтървал нищо .Не съм изтървал и нито един брой на вестник "Спорт" . А за Ливърпул съм казвал ,много пъти ,как гледах по турската от 90 година ,почти всяка седмица .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
philipoff72
Контакти:

Мнениеот philipoff72 » 03 мар 2015 21:04

Батистон е името

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 мар 2015 21:20

philipoff72 написа:Батистон е името

Да ,точно така ...много лошо му влезе Шумахер ,иба му мамата .

Потребителски аватар
philipoff72
Контакти:

Мнениеот philipoff72 » 03 мар 2015 21:23

Даже и картон не му дадоха!Блажени години рокендрола беше млад!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 мар 2015 21:26

philipoff72 написа:Даже и картон не му дадоха!Блажени години рокендрола беше млад!

Да ,страхотни години бяха ,както и Илиев е написал в офтопика си . И аз имах прекрасно детство.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 мар 2015 21:28

Тренер когато Милан имаха холандско трио в Интер имаше германско трио :)
Френското трио Тигана - Жирес - Платини няма как да ги забравя след гледах Евро '84.
Да си кажа често след Ван Бастен не съм гледал централен нападател като него.
Същото мога да кажа и за Платини - истински плеймейкър.И от тогава вече трудно се впечатлявам.
И тренер едно е само да четеш , а съвсем друго е да почнеш и да пишеш :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
philipoff72
Контакти:

Мнениеот philipoff72 » 03 мар 2015 21:35

А Наполи Марадона, Карека Алемао

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 мар 2015 21:36

iliev72 написа:Тренер когато Милан имаха холандско трио в Интер имаше германско трио :)
Френското трио Тигана - Жирес - Платини няма как да ги забравя след гледах Евро '84.
Да си кажа често след Ван Бастен не съм гледал централен нападател като него.
Същото мога да кажа и за Платини - истински плеймейкър.И от тогава вече трудно се впечатлявам.
И тренер едно е само да четеш , а съвсем друго е да почнеш и да пишеш :)

Не бе ясно е ,че са различни нещата ,мисълта ми беше ,че е запознат с форума .Но само гадая ,може да не съм прав.
Да ,знам за германското трио ,помня ги ...Клинсман,Бреме и Матеус . Ван Бастен как я направи на Дасаев лелее ебати гола беше .
Илиев ,ако не бяха наказали Ливърпул за 6 години през 85г ,Милан нямаше да имат сега повече кешове от нас . Точно тогава Ливърпул е мачкал всичко по пътя си и много е вероятно да бяха продължили да печелят кешове .Милан спечелиха тогава два кеша ,но без да участва лъва е лесно :)

Върни се в “Ливърпул”