137 години свободна България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 137 години свободна България
През оная работа ми е за руснаците. Ич не са ми симпатични. Което отново доказва,че като нямате аргументи в критиките срещу еврогейските ценности се почва псуване на русофил и комунист и обръщане на плочата колко Русия е зле.
Няма свободна България без будителите, без революционерите, без Заарското въстание, без Април 1876...а как народонаселението се е отнесло към тях, е описано в книгите. Роби, плужеци и цалуващи ятагана и чепиците на османлиите! Кой даде на поборниците да пият пикня в спицерията на Спаса? Кой обезоръжи и предаде пушките на батачени на Ахмед аа? И то в момент, когато се е обсъждало башибозукът да се разотива? Кой?
Робско племе.
Никога нямаше да се освободим без помощ отвън!
Робско племе.
Никога нямаше да се освободим без помощ отвън!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
diplomat написа:Alexx написа:Не съм атакист. Атака са ми анти от самото им създаване.
А и аз не вярвам,а съм се убедил с очите си и от разказите на приятели живеещи в различно държави.
Значи си олигофрен, както и твоите приятели.Наистина сте болни мозъци, ако вярвате че народите в европейските държави вярват и проповядват такива неща.
![]()
Това е като говоренето за пияните руснаци, които са първобитни индианци - няма такъв филм. И пак да те питам, що си сложил тия гадни западни комикси и герои, нарочно създадени да вкарват пропаганда срещу Русия? Защо не си сложиш картинка от руски комикси?
+ 10000 !!!
Амин!
[offtopic]Алекс, Супермен се бори истина, справедливост и АМЕРИКАНСКИЯ път, нали знаеш

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Alexx написа:През оная работа ми е за руснаците. Ич не са ми симпатични. Което отново доказва,че като нямате аргументи в критиките срещу еврогейските ценности се почва псуване на русофил и комунист и обръщане на плочата колко Русия е зле.
Еми да, щото азиатскопедалските ценности на ЕАС се водят противоположност на ЕС, та с кое да ги сравня? С ценностите на марсианците? Пак те питам, защо мразиш тия ценности толкова много и смяташ, че педофилите и изродите са на почит в Европа, а си се опъчил със знака на КАПИТАН АМЕРИКА?!?!

Аха пак го обърнахме на плюене по Русия. Само,че на мен ми е се тая, защото не съм от клуба на русофилите които ви се връзват. 

Alexx написа:Аха пак го обърнахме на плюене по Русия. Само,че на мен ми е се тая, защото не съм от клуба на русофилите които ви се връзват.
Хахаха какво плюене, задавам ти логичен въпрос, на който ти нямаш отговор, пич!

Станко, виждаш ли какви са твоите съратници, фенове на КАПИТАН АМЕРИКА и Супермен. Ахахахахахахахахаха

diplomat написа:Alexx написа:Аха пак го обърнахме на плюене по Русия. Само,че на мен ми е се тая, защото не съм от клуба на русофилите които ви се връзват.
Хахаха какво плюене, задавам ти логичен въпрос, на който ти нямаш отговор, пич!Признай си какъв льольо си, защото подкрепяш еврогейски и хамериканотравеститски комикси, които са създадени с цел пропаганда и очерняването на СССР по времето на Студената война.
Явно много не си наясно с комиксите. Ама карай живота да върви.
Alexx написа:diplomat написа:Alexx написа:Аха пак го обърнахме на плюене по Русия. Само,че на мен ми е се тая, защото не съм от клуба на русофилите които ви се връзват.
Хахаха какво плюене, задавам ти логичен въпрос, на който ти нямаш отговор, пич!Признай си какъв льольо си, защото подкрепяш еврогейски и хамериканотравеститски комикси, които са създадени с цел пропаганда и очерняването на СССР по времето на Студената война.
Явно много не си наясно с комиксите. Ама карай живота да върви.
Или ти не си запознат, щом не знаеш целта за създаването им.

Siegfried написа:diplomat написа:Alexx написа:Не съм атакист. Атака са ми анти от самото им създаване.
А и аз не вярвам,а съм се убедил с очите си и от разказите на приятели живеещи в различно държави.
Значи си олигофрен, както и твоите приятели.Наистина сте болни мозъци, ако вярвате че народите в европейските държави вярват и проповядват такива неща.
![]()
Това е като говоренето за пияните руснаци, които са първобитни индианци - няма такъв филм. И пак да те питам, що си сложил тия гадни западни комикси и герои, нарочно създадени да вкарват пропаганда срещу Русия? Защо не си сложиш картинка от руски комикси?
+ 10000 !!!
Амин!
[offtopic]Алекс, Супермен се бори истина, справедливост и АМЕРИКАНСКИЯ път, нали знаеш[/offtopic]
Я ся кажи за Дядо Коледа.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.