sin4ec написа:Аз откога казвам всички агитки да оставим клубните знамена, да развеем веселия Роджър и да ги почваме? Сега някъде там няколко мангала се хвалят как са се гаврили с нея, и утре ще има други като нея...
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Аз откога казвам всички агитки да оставим клубните знамена, да развеем веселия Роджър и да ги почваме? Сега някъде там няколко мангала се хвалят как са се гаврили с нея, и утре ще има други като нея...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Да връщат смъртното наказание!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:sin4ec написа:Аз откога казвам всички агитки да оставим клубните знамена, да развеем веселия Роджър и да ги почваме? Сега някъде там няколко мангала се хвалят как са се гаврили с нея, и утре ще има други като нея...
+1
W84me написа:Трябва да се организираме по някакъв начин, това не може да продължава просто...
metodito написа: Пак казвам, мен ме е бъз да минавам оттам вечер, а не съм от бъзливите.
[/center][center]
...
...
[/center]boabbb написа:W84me написа:Трябва да се организираме по някакъв начин, това не може да продължава просто...
Какво предлагашШпиц-команди
Националсоциализъм
Производство на сапун
Разберете едно, колкото по-европейско и либерално искате да бъде обществото ни, толкова по-често ще се сблъскваме с подобни случаи
Не съм привърженик на комунягите, но преди 9-ти това дали е могло да се случи
![]()
[/center][center]
...
...
[/center]W84me написа:Трябва да се организираме по някакъв начин, това не може да продължава просто...
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 5 госта