Студентката Вероника Здравкова беше открита мъртва в Янтра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Студентката Вероника Здравкова беше открита мъртва в Янтра

Мнениеот W84me » 03 мар 2015 20:57

sin4ec написа:Аз откога казвам всички агитки да оставим клубните знамена, да развеем веселия Роджър и да ги почваме? Сега някъде там няколко мангала се хвалят как са се гаврили с нея, и утре ще има други като нея...

+1
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 мар 2015 20:57

Смятам, че тука полицаите ще си свършат работата, както при един друг арест, в Перник, мисля, беше, когато един се беше "самоубил" в банята докато те "си били отклонили вниманието" :evil: Такива само трепане на място, няма смисъл да се занимаваш с арести и т.н. Опита се да избяга и това е :!: Смъртното наказание няма да реши нищо :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 мар 2015 20:58

Бог да прости момичето и да въздаде заслуженото на урода, който го е направил. Аз де съм мъж на трийсе и кусур години не минавам оттам... Защо никой не го е предупредил детето. Тя не е била от Търново... Но наистина, самият магазин е изолиран, така че където и да искаш да отидеш минаваш през километър, ако не и повече пуст горист участък, а гарата няма полицаи, даже бакшиши няма вечер...
Да връщат смъртното наказание!

И аз подкрепям, но тук става дума и за претръпно нехайство от страна на община, от страна на самия магазин, защото не е осигурил транспорт до центъра, до който не може да се стигне по друг начин, освен по един супер подозрителен път. Пак казвам, мен ме е бъз да минавам оттам вечер, а не съм от бъзливите.
Последна промяна от metodito на 03 мар 2015 21:02, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 мар 2015 20:59

Трябва да се организираме по някакъв начин, това не може да продължава просто...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 03 мар 2015 20:59

W84me написа:
sin4ec написа:Аз откога казвам всички агитки да оставим клубните знамена, да развеем веселия Роджър и да ги почваме? Сега някъде там няколко мангала се хвалят как са се гаврили с нея, и утре ще има други като нея...

+1

+2!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 03 мар 2015 21:04

Бог да го прости момичето!
Смъртното наказание няма как да се върне заради ЕС.Отделно от това няма как да екстрадират човек който е издирван в нашата страна с престъпление което го грози смъртно наказание ако в страната която е заловен няма смъртно наказание.Иначе в случая съм две ръце

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 мар 2015 21:05

W84me написа:Трябва да се организираме по някакъв начин, това не може да продължава просто...

Какво предлагаш :?: Шпиц-команди :?: Националсоциализъм :?: Производство на сапун :?: Разберете едно, колкото по-европейско и либерално искате да бъде обществото ни, толкова по-често ще се сблъскваме с подобни случаи :!: Не съм привърженик на комунягите, но преди 9-ти това дали е могло да се случи :?: Кой би го направил тогава, при положение, че 95% от циганите са били с работа, а милиционерите са знаели ВСЕКИ един криминален елемент в своите квартали и залавянето на подобен човек би било въпрос на часове :?: Би ли направил някой подобно нещо, ако знае, че хванат ли го нито ще го дадат по телевизията, нито ще се разбере нещо за него - ще го закарат в едно мазе на районното, ще го размазват от бой в продължение на дни и накрая ще се смилят над него една сутрин и просто ще го закарат някъде да му тегят куршума и да му копнат 50см, колкото да не го изровят животните ... При тази перспектива по-малко хора биха извършили подобно нещо, нали ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 03 мар 2015 21:07

metodito написа: Пак казвам, мен ме е бъз да минавам оттам вечер, а не съм от бъзливите.

Прав си ! Аз също избягвам да минавам от там. Зловещо място е !
Момичето обаче произхожда от бедно семейство. Техните със зор купиха едно малко апартаментче ... Учеше магистратура. Явно парите не са стигали. Предполагам, че затова не е хванала такси или автобус.
А, защо в старата столица на България и туристически център Велико Търново има такова място почти в центъра - трябва да питаме Общината и кмета ! :evil:
Защо циганското гето го търпят там пак трябва да отговори кмета !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 03 мар 2015 21:11

boabbb написа:
W84me написа:Трябва да се организираме по някакъв начин, това не може да продължава просто...

Какво предлагаш :?: Шпиц-команди :?: Националсоциализъм :?: Производство на сапун :?: Разберете едно, колкото по-европейско и либерално искате да бъде обществото ни, толкова по-често ще се сблъскваме с подобни случаи :!: Не съм привърженик на комунягите, но преди 9-ти това дали е могло да се случи :?:

Нито шпиц команди, нито националсоциализъм, нито сапун !
Просто се сменя Системата ! Неолибералната система не е за всеки народ.
Факт !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 мар 2015 21:13

Това дете на 23 утре щеше да е майка, да има семейство...а сега? Тази долна паплач цица от нашите социални и здравни осигуровки, не плаща ток и вода-ние им ги плащаме, сече дърва, където си иска, ражда неграмотни и некадърни нагли олигофрени, които разбират само от винкел в зъбите! Това са подчовеци, и колко убийства и зверства трябва да станат, та да се осъзнаем?
Батак 2015 ли трябва да стане?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”