137 години свободна България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Re: 137 години свободна България

Мнениеот Messi_fan » 03 мар 2015 20:34

CTAHKO написа:
Siegfried написа:
aleksandrov77 написа:https://www.facebook.com/676248565748361/photos/a.715621821811035.1073741828.676248565748361/915284745178074/?type=1&theater - Плакат в метрото на Ню Йорк "Твоят враг не е Путин, а Уол Стрийт"!
Браво на американците , започват да се осъзнават! Доста американци си мечтаят да имат да имат президент като Владимир Путин! 8-)

Американците, които подкрепят Путин, го правят не толкова защото знаят какви золуми върши този жид, а защото за тях е това е нещо като протест срещу Обама. То и хипарите днес продължават да носят фланелки с Че Гевара, ама я ги питай да ти разкажат нещо за него.

С този коментар спирам да спамя по темата. Доста рядко влизам в този форум и тази вечер се убедих, че просто няма смисъл повече да си губя времето в подобни дискусии, в които спориш с нещо като стена... ама червенотухлена.

Това е...

Нали знаеш, тухла по тухла 8-)

[offtopic]Това на кого е девиза 8-)[/offtopic]

хаххахаа яко го затапи малкия тролчо. :lol: И само забележи как дори не знае какъв цвят са тухлите. Ами какви да са, ако не червени, момко ? хаххаах :lol: :lol:
П.С. Ще трябва малко да го изчакаш, докато провери в гугъла за девиза. хахаххахаха

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 20:37

Alexx написа:Siegfried ти като радетел на запада и сащ, защо нямаш толеранс към негрите и защо не си атеист или мюсли ?

А ти като радетел на изтока, защо не си сложиш за аватар нещо от комиксите за Володя? 8-)

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 03 мар 2015 20:38

sin4ec написа:
Siegfried написа:И накрая Рейгън премаза всички, приказвайки вицове :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Премазал е дедовия , ама със задник! :) :) :)
Доста експерти вече се съмняват в победата от Студената война. И неслучайно. Създадените от КГБ структури плъзнаха навсякъде, вкараха капитали навсякъде и комай са планирали всичко 10-15 години преди да се случи.

Факт. Дори самия Кисинджър преди 4-5 години заяви в интервю за това.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 мар 2015 20:42

Siegfried написа:
Alexx написа:Siegfried ти като радетел на запада и сащ, защо нямаш толеранс към негрите и защо не си атеист или мюсли ?

Моля? На Запад всички са атеисти, така ли? Странно заключение. Аз лично не съм останал с такова впечатление - само като видиш как си поддържат църквите и реставрират катедралите, ти става ясно за какво иде реч. А и съм присъствал на няколко литургии в католически църкви... и винаги са били пълни. Разбира се, това са мои впечатления, но ти гарантирам, че там хората не просто вярват, те са отраснали с вярата... за разлика от мнозина българи, чиито мозъци бяха промити от годините на комунистическо иго.
И защо трябва да съм мюсли? Не виждам логиката.
А относно негрите - всеки един от нас има някакъв предразсъдък в душата си. Което не означава, че ей сега ще тръгна да трепя негри и мюсюлмани. Чувствам, че сега съм доста по-толерантен в сравнение с преди, което се дължи най-вече на християнското ми възпитание. Но толерантността НИ не означава, че въпросните индивиди трябва да ни се качват на главите... и че трябва да си затваряме очите за някои ужасяващи факти... и... процеси.

Атеизмът се надига много яко. Не знам колко следиш тенденциите. Атеистите успяват по всякакви фронтове да смачкават християните. има статии видоето. и т.н.. Даже се счита,че за да си интелектуалец трябва да си атеист.
Християнското ти възпитание как се справя с налагането хомосексуализма , педофилията и инцест на запад като нещо нормално ?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 20:45

Alexx написа:
Siegfried написа:

Моля? На Запад всички са атеисти, така ли? Странно заключение. Аз лично не съм останал с такова впечатление - само като видиш как си поддържат църквите и реставрират катедралите, ти става ясно за какво иде реч. А и съм присъствал на няколко литургии в католически църкви... и винаги са били пълни. Разбира се, това са мои впечатления, но ти гарантирам, че там хората не просто вярват, те са отраснали с вярата... за разлика от мнозина българи, чиито мозъци бяха промити от годините на комунистическо иго.
А относно негрите - всеки един от нас има някакъв предразсъдък в душата си. Което не означава, че ей сега ще тръгна да трепя негри и мюсюлмани. Чувствам, че сега съм доста по-толерантен в сравнение с преди, което се дължи най-вече на християнското ми възпитание. Но толерантността НИ не означава, че въпросните индивиди трябва да ни се качват на главите... и че трябва да си затваряме очите за някои ужасяващи факти... и... процеси.

Атеизмът се надига много яко. Не знам колко следиш тенденциите. Атеистите успяват по всякакви фронтове да смачкават християните. има статии видоето. и т.н.. Даже се счита,че за да си интелектуалец трябва да си атеист.
Християнското ти възпитание как се справя с налагането хомосексуализма , педофилията и инцест на запад като нещо нормално ?

В тия работи вярва само някой много прост и ограничен атакист, не мислех че ти си такъв. :?

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 мар 2015 20:45

Не съм атакист. Атака са ми анти от самото им създаване.
А и аз не вярвам,а съм се убедил с очите си и от разказите на приятели живеещи в различно държави.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 03 мар 2015 20:48

Alexx написа:
Siegfried написа:

Прав си. Пореден факт и поредно затапване. Браво. 8-)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 03 мар 2015 20:49

Хахаха, айде, радвайте се, момци :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Това ви остана.
А ако си мислите, че мога по цял ден да вися и да отговарям на затапванията на Меси-фен (оле, майко! :mrgreen: ), ползвайки гугъл, то този человек дълбоко се лъже. Нито ми се занимава, нито ми е единствената цел в живота. Аз за разлика от вас, русофилите, не претендирам да знам и мога всичко, затова и не се напрягам толкова.
Иначе - КГБ-то където и да са пуснали корени, те скоро ще бъдат изтръгнати от американските им колеги ;) До свидания, Сирия! До свидания, Украйна! Хахаха!
Интересно е, че русофилите не са толкова читатели на Пушкин, Достоевски или Грибоедов, колкото тайни обожатели на Путин и неговото сексапилно теме. Такива са те.
Такава е диагнозата им. Лечение няма, но аз не губя надежда, защото въпреки всичко са на изчезване. Както СССР и НРБ изтекоха в канала, така скоро ще се случи и с русофилията като начин на мислене. Аз съм спокоен. А че САЩ и Западът не били спечелили Студената война... е, щом така ви устройва. Щом ви радва да измисляте нова история и да си чешете самочувствието с подобни самозалъгвания, ОК. Аз съм си ОК.
На нормалните хора в този форум, като Дъ Гейм и Дипломат - лека ;)
На таквизи като СТАНКО... по-добре нищо. Това се нарича християнски морал, за какъвто сидерастите само претендират, но на практика са много далеч от него :!:
Последна промяна от Siegfried на 03 мар 2015 20:52, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 мар 2015 20:51

Само не разбрах как и защо станах русофил ?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 20:52

Alexx написа:Не съм атакист. Атака са ми анти от самото им създаване.
А и аз не вярвам,а съм се убедил с очите си и от разказите на приятели живеещи в различно държави.

Значи си олигофрен, както и твоите приятели. ;) Наистина сте болни мозъци, ако вярвате че народите в европейските държави вярват и проповядват такива неща. :shock: :shock: Това е като говоренето за пияните руснаци, които са първобитни индианци - няма такъв филм. И пак да те питам, що си сложил тия гадни западни комикси и герои, нарочно създадени да вкарват пропаганда срещу Русия? Защо не си сложиш картинка от руски комикси? 8-)

Върни се в “Свободна зона”