diplomat написа:Не разбирам как с цялата си наглост ги пишеш тези неща... Що не кажеш, че имаш само една капка кръв от 10, която да е българска?![]()
Повече е, майката на баща ми е българка.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
diplomat написа:Не разбирам как с цялата си наглост ги пишеш тези неща... Що не кажеш, че имаш само една капка кръв от 10, която да е българска?![]()
ivan56 написа:CTAHKO написа:diplomat написа:Зийг, няма смисъл, братле.
Я ти като си голям разбирач и се месиш в спора, че и взимаш страна, обясни ми защо и поради каква причина България плаща на Русия
Окупацинен дълг.Поне така се води в РУСКИТЕ и международни документи.чл. 8 от Санстефанския договор, узаконено по чл. 22 от Берлинския договор
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:diplomat написа:CTAHKO написа:diplomat написа:Зийг, няма смисъл, братле.
Я ти като си голям разбирач и се месиш в спора, че и взимаш страна, обясни ми защо и поради каква причина България плаща на Русия
Станко, много си изнервен на този ден, недей така.
Няма такова нещо. Вчера едни потребител ти написа, че винаги се включваш и спориш за теми, с които не си наясно и нямаш никакво понятие и днес веднага бързаш да докажеш, колко е правГледам че взимаш страната на неукия Зигмунд Фройд, та е добре да ми отговориш на въпросите, които ти зададох
Щом имаш някакво мнение по въпроса, би трябвало да разполагаш и с информация и аргументи
diplomat написа:CTAHKO написа:diplomat написа:CTAHKO написа:diplomat написа:Зийг, няма смисъл, братле.
Станко, много си изнервен на този ден, недей така.
Няма такова нещо. Вчера едни потребител ти написа, че винаги се включваш и спориш за теми, с които не си наясно и нямаш никакво понятие и днес веднага бързаш да докажеш, колко е правГледам че взимаш страната на неукия Зигмунд Фройд, та е добре да ми отговориш на въпросите, които ти зададох
Щом имаш някакво мнение по въпроса, би трябвало да разполагаш и с информация и аргументи
Нищо не споря, просто му казах на Зигито, че няма смисъл да спори с латерни, дори и да е прав. А дискусията не я следя и не смятам да го правя, че да взимам страна.
CTAHKO написа:А поред теб прав ли еИ защо на някой от нас не каза, че няма смисъл да спорим с латерни и да правим истината обществено достояние
CTAHKO написа:ivan56 написа:CTAHKO написа:diplomat написа:Зийг, няма смисъл, братле.
Окупацинен дълг.Поне така се води в РУСКИТЕ и международни документи.чл. 8 от Санстефанския договор, узаконено по чл. 22 от Берлинския договор
Да, да, тия ги приказвай на дипломатаТой ще ти повярва на драго сърце
Опитай пак, ама този път опитай с истината
Чакам да ми кажеш и колко сме платили на Русия и в кой член го пише, според твоите източници
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
гражданин от село написа:pomiqr258 написа:гражданин от село написа:ndrangheta написа:Аз си припомням думите на двама мои лични приятели англичани, които ме третират като равен. Отлично знаеш, че анти-емигрантската политика е насочена срещу циганите, а не срещу грамотните българи, към които се водиш и ти.
Ти цуна ли ги по задниците,щото те третирали като равен?С робски и комплексарски манталитет няма как да сме свободни.
Трябваше да го заколи, защото го третира като равен ли?
Не усещаш ли сервилността и гордостта,че някакво висше според него същество го третирало като равен?
THE G.A.M.E написа:И к'во излиза, че хем сме плащали контрибуцията на Османската империя, към Руската такава, заради загубата на 1-вата във войната.
Хем и "окупационен" дълг на Русия.![]()
Добре са ни подредили ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 148 госта