137 години свободна България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: 137 години свободна България

Мнениеот HoUs4oOL » 03 мар 2015 17:12

diplomat написа:Не разбирам как с цялата си наглост ги пишеш тези неща... Що не кажеш, че имаш само една капка кръв от 10, която да е българска? :roll: :?

Повече е, майката на баща ми е българка. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 мар 2015 17:14

ivan56 написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:Зийг, няма смисъл, братле. ;)

Я ти като си голям разбирач и се месиш в спора, че и взимаш страна, обясни ми защо и поради каква причина България плаща на Русия 8-)

Окупацинен дълг.Поне така се води в РУСКИТЕ и международни документи.чл. 8 от Санстефанския договор, узаконено по чл. 22 от Берлинския договор 8-)

Да, да, тия ги приказвай на дипломата ;) Той ще ти повярва на драго сърце :) Опитай пак, ама този път опитай с истината :!: Чакам да ми кажеш и колко сме платили на Русия и в кой член го пише, според твоите източници 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 17:15

CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:

Я ти като си голям разбирач и се месиш в спора, че и взимаш страна, обясни ми защо и поради каква причина България плаща на Русия 8-)

Станко, много си изнервен на този ден, недей така. :)

Няма такова нещо. Вчера едни потребител ти написа, че винаги се включваш и спориш за теми, с които не си наясно и нямаш никакво понятие и днес веднага бързаш да докажеш, колко е прав ;) Гледам че взимаш страната на неукия Зигмунд Фройд, та е добре да ми отговориш на въпросите, които ти зададох ;) Щом имаш някакво мнение по въпроса, би трябвало да разполагаш и с информация и аргументи 8-)

Нищо не споря, просто му казах на Зигито, че няма смисъл да спори с латерни, дори и да е прав. А дискусията не я следя и не смятам да го правя, че да взимам страна. ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 мар 2015 17:18

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:

Станко, много си изнервен на този ден, недей така. :)

Няма такова нещо. Вчера едни потребител ти написа, че винаги се включваш и спориш за теми, с които не си наясно и нямаш никакво понятие и днес веднага бързаш да докажеш, колко е прав ;) Гледам че взимаш страната на неукия Зигмунд Фройд, та е добре да ми отговориш на въпросите, които ти зададох ;) Щом имаш някакво мнение по въпроса, би трябвало да разполагаш и с информация и аргументи 8-)

Нищо не споря, просто му казах на Зигито, че няма смисъл да спори с латерни, дори и да е прав. А дискусията не я следя и не смятам да го правя, че да взимам страна. ;)

А поред теб прав ли е 8-) И защо на някой от нас не каза, че няма смисъл да спорим с латерни и да правим истината обществено достояние ;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 мар 2015 17:21

CTAHKO написа:А поред теб прав ли е 8-) И защо на някой от нас не каза, че няма смисъл да спорим с латерни и да правим истината обществено достояние ;)

Не знам, както сам каза, тази тема не ми е много понятна, за жалост съм учил българска история само до 7-ми клас, но въпреки това се опитвам да наваксвам както мога. ;)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 мар 2015 17:25

CTAHKO написа:
ivan56 написа:
CTAHKO написа:

Окупацинен дълг.Поне така се води в РУСКИТЕ и международни документи.чл. 8 от Санстефанския договор, узаконено по чл. 22 от Берлинския договор 8-)

Да, да, тия ги приказвай на дипломата ;) Той ще ти повярва на драго сърце :) Опитай пак, ама този път опитай с истината :!: Чакам да ми кажеш и колко сме платили на Русия и в кой член го пише, според твоите източници 8-)

За вас винаги 8-) Не е нужно да ми благодарите. :)
http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/public/ ... _01_bg.pdf
стр12 и 13
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 мар 2015 17:32

[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/8D/4C/79b5458c03f58d4c.jpg[/rimg]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 мар 2015 17:33

И к'во излиза, че хем сме плащали контрибуцията на Османската империя, към Руската такава, заради загубата на 1-вата във войната.
Хем и "окупационен" дълг на Русия. :shock:

Добре са ни подредили ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Re: 138 години свободна България

Мнениеот ndrangheta » 03 мар 2015 17:33

гражданин от село написа:
pomiqr258 написа:
гражданин от село написа:
ndrangheta написа:Аз си припомням думите на двама мои лични приятели англичани, които ме третират като равен. Отлично знаеш, че анти-емигрантската политика е насочена срещу циганите, а не срещу грамотните българи, към които се водиш и ти.

Ти цуна ли ги по задниците,щото те третирали като равен?С робски и комплексарски манталитет няма как да сме свободни.

Трябваше да го заколи, защото го третира като равен ли?

Не усещаш ли сервилността и гордостта,че някакво висше според него същество го третирало като равен?

Не сервилнича с никого. Просто контатирам на какво отношение съм попаднал. Робските комплекси не са при мен.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 мар 2015 17:47

THE G.A.M.E написа:И к'во излиза, че хем сме плащали контрибуцията на Османската империя, към Руската такава, заради загубата на 1-вата във войната.
Хем и "окупационен" дълг на Русия. :shock:

Добре са ни подредили ...

Платили сме репарациите на Османската империя към Русия, наложени на Османската империя от великите сили, като загубила страна във войната + едни железници! Това е ;)

Върни се в “Свободна зона”