Част от организираните групи от агитката на Локомотив излезе с открито писмо към ръководството на клуба, с което призовават за повишаване цените на билетите за предстоящото дерби с Ботев в края на седмицата. Нестандартното си желание, запалянковците аргументират с желанието си локомотивската общност да подпомогне активно издръжката на любимия си клуб в трудните за него времена. Призива важи както за любителите на пловдивското дерби, така и за най-верните „черно-бели“ привърженици, горди собственици на абонаментни карти за сезона. Групите призовават и за подкрепа с текст DMS LOKO на номер 17777.
Ето и пълният текст на призива:
В седмицата преди дългоочакваното пловдивско дерби, призоваваме нашите братя и ръководители на любимия Локомотив за решение, с което всички милеещи локомотивци ще докажат своята съпричастност в този труден за клуба период. Нека в предстоящото домакинство на Ботев в продажба бъдат пуснати билети за трибуна „Спортклуб“ и централния сектор на цени по-високи от обичайното. Убедени сме, че този спектакъл няма да е по-скъп от посещение на кино-прожекция или театрална постановка, но с този жест ще докажем единността си. Нека прегърнем и по-рано оповестената идея за подкрепата на големия Аян Садъков, като част от приходите за билети бъдат в помощ за неговото лечение.
Призоваваме всички привърженици на Локомотив да подкрепят любимия си отбор, както във финалната стъпка към полуфинала за Купата на България в реванша срещу Локомотив София, така и с присъствието им на стадион „Локомотив“ в неделя. Нека всеки сам намери начина си да подкрепи Локомотив и неговите ръководители, понесли в тези трудни времена, тежкия кръст по издръжката му. Дали с покупката на билет, или СМС по телефона – Локомотив има нужда от нас. Не сега, а веднага.
Само Локо.
Lauta Army
Организация „Трибуна Спортклуб“
Гарата
Бригада Пловдив
Горд съм, че съм част от тази публика!
За историята! Феновете на Локо Пд искат по-скъпи билети
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
За историята! Феновете на Локо Пд искат по-скъпи билети
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- damyanov1963
Re: За историята! Феновете на Локо Пд искат по-скъпи билети
Нормално за истински фенове, които обичат отбора си. Имате един смс и от мен.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Едуард Ераносян
- Контакти:
Цените трябва да са 15лв. за Спортклуб, 25лв. за Централната трибуна и 10лв. за вишката зад северната врата.
Едуард Ераносян написа:Цените трябва да са 15лв. за Спортклуб, 25лв. за Централната трибуна и 10лв. за вишката зад северната врата.
Това е доста високо завишение, но и без това ходим 2-3 хиляди ядро от фенове и всеки ще ги плати тези цени, но стадионът няма да се напълни.Само за пенсионерите и децата не бива да се пипат цените и безплатният вход.
- АрмияЛаута
- Контакти:
Всичко хубаво, ама ми идва леко странно, да си пишем декларации сами на себе си.

АрмияЛаута написа:Всичко хубаво, ама ми идва леко странно, да си пишем декларации сами на себе си.
Трябва да се аргументира завишаването на билетите, такова нещо като завишени билети аз не си спомням.Едно е няколко човека от ръководството да завишат цените, а друго всички организирани фенове да изразят желание да се вдигнат цените.
mark1926 написа:АрмияЛаута написа:Всичко хубаво, ама ми идва леко странно, да си пишем декларации сами на себе си.
Трябва да се аргументира завишаването на билетите, такова нещо като завишени билети аз не си спомням.Едно е няколко човека от ръководството да завишат цените, а друго всички организирани фенове да изразят желание да се вдигнат цените.
Билетите няма да са със завишени цени.
Привържениците на Локомотив Пловдив, които искат да посетят дербито на Пловдив срещу Ботев и да подкрепят отбора ще могат да си закупят билети от утре във фен-магазина на „Лаута“.
Той ще отвори в 11:00 часа, а цените на билетите са както следва – 7 лева за Трибуна Спортклуб и 10 за Централната.
Припомняме че, дербито между Локомотив и Ботев е в неделя 8 март.

Най-сърдечно ви поздравявам с тази песен- http://lokomotiv.ovo.bg/index/video/0-7
Организираните фенове смятат, че в този мач трябва да има завижение на билетите и по този начин да помогнем на клубът и Аян. Момчетата от Бъдеще за Локомотив ще решат дали да се съобразят или не с това ни желание! Иска ми се да превърнем този мач в знаков за спасението на нашия клуб и да си напълним стадиона и да покажем отново уникалността ни като публика!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Е като искат да помогнат защо докато цените са на сегашното ниво който може просто не дари някакви пари?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Именно, който иска да даде пари отгоре и да помогне на клуба - да го направи доброволно. 10 лева билет си е направо безумие, ние и със сегашните 7 не можем да си напълним сектора...