Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Teo » 01 мар 2015 21:17

1982 написа:Реалното ни място, спрямо дереджето ни като клуб, е да се боричкаме с Левски за място в първите 6. Кой е причината, обаче, да сме първи ..... всеки сам да се досети.

Младенов от нищо прави нещо... как го прави само господ знае!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 мар 2015 21:22

Сега е момента за плюнки по Стойчо, че после ще настъпи тишина, кланяне и клецане.
Тео, честит ти празник-да си жив и здрав, и много лични и професионални успехи ти пожелавам :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 мар 2015 22:19

Teo написа:
vaskonti написа:
Teo написа:
Red_Neck написа:Изключително важен мач насред София срещу преодолим съперник и тотална подкрепа от трибуните, а ти ....... нямаш и капка идея как да го спечелиш!

Слаби бяхме днес - това е истината... не е проблема в Стойчо.. той не играе на терена!
Всички мачове ще са като тия днеска.. така, че пазете нервите, че ще ни трябват 8-)

Стойчо не е на терена и когато отбора бие! Редно е поне понякога поне веднъж в годината да вижда и в себе си някаква вина! Отбора току що приключи 40 дневна подготовка, логично е да се очаква, че ще е в някаква форма! Наистина - физически са доста добре - дори в края тичаха здраво, но най-вече тактически са толкова зле, че повече няма на къде. Толкова неподредени, разпиляни и без идея, че не е истина! И не - терена не може да е виновен за това, той е виновен за дадено отиграване, но нищо повече.

Васко, аз имам една забележка към него само... трябваше да обясни, че тия провокатори като Данчо Тъча, Румбата, Бранеков...трябва да внимават с тях и да не избухват излишно... но Платини се хвана на въдицата... още като изгониха Платини трябваше да пусне Николич на мястото на Силва и да метаме топки в наказателното след центрирания.. то се видя, че атаките не стават от никъде тоя мач... Силва много слаб... Дивиш второто не знаеше какво се случва на терена.. много притеснен и отнесен.. това си е чиста доза индивидуалност, тука треньора не е виновен :idea: Сковани, тромави, притеснени... необяснимо защо и то при Стойчо треньор!

Само първия картон беше за реакция на провокация, Апостол просто е глупаво дърво, той толкова си може. Преди години му беше дошла музата и успя да направи един силен полусезон и това беше, от тогава си е пълна дупка. Но Стойчо продължава да му се възхищава и да го слага навсякъде. И заради тоя Апостол съсипваме играч като Венци и го пращаме да запълва дупки всякакви.
След мач като днешния и то мач, който се явява пръв след една УЖ целенасочена подготовка, треньора е редно да поеме и своята отговорност. Не говоря за оставка, но това днес на нищо не приличаше, все едно са били в едномесечна почивка и това е първа тренировка на лагер сбора. А и това не е оправдание, Гъргоров до оня ден беше без отбор.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 01 мар 2015 22:24

Апостол ще ме извинява, ама е адски тъпо парче.
Играча на Локомотив още не се беше обърнал и беше на една линия с него, а нашия глупак почна да го дърпа...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 мар 2015 22:32

vaskonti написа:
Teo написа:
vaskonti написа:
Teo написа:
Red_Neck написа:Изключително важен мач насред София срещу преодолим съперник и тотална подкрепа от трибуните, а ти ....... нямаш и капка идея как да го спечелиш!

Слаби бяхме днес - това е истината... не е проблема в Стойчо.. той не играе на терена!
Всички мачове ще са като тия днеска.. така, че пазете нервите, че ще ни трябват 8-)

Стойчо не е на терена и когато отбора бие! Редно е поне понякога поне веднъж в годината да вижда и в себе си някаква вина! Отбора току що приключи 40 дневна подготовка, логично е да се очаква, че ще е в някаква форма! Наистина - физически са доста добре - дори в края тичаха здраво, но най-вече тактически са толкова зле, че повече няма на къде. Толкова неподредени, разпиляни и без идея, че не е истина! И не - терена не може да е виновен за това, той е виновен за дадено отиграване, но нищо повече.

Васко, аз имам една забележка към него само... трябваше да обясни, че тия провокатори като Данчо Тъча, Румбата, Бранеков...трябва да внимават с тях и да не избухват излишно... но Платини се хвана на въдицата... още като изгониха Платини трябваше да пусне Николич на мястото на Силва и да метаме топки в наказателното след центрирания.. то се видя, че атаките не стават от никъде тоя мач... Силва много слаб... Дивиш второто не знаеше какво се случва на терена.. много притеснен и отнесен.. това си е чиста доза индивидуалност, тука треньора не е виновен :idea: Сковани, тромави, притеснени... необяснимо защо и то при Стойчо треньор!

Само първия картон беше за реакция на провокация, Апостол просто е глупаво дърво, той толкова си може. Преди години му беше дошла музата и успя да направи един силен полусезон и това беше, от тогава си е пълна дупка. Но Стойчо продължава да му се възхищава и да го слага навсякъде. И заради тоя Апостол съсипваме играч като Венци и го пращаме да запълва дупки всякакви.
След мач като днешния и то мач, който се явява пръв след една УЖ целенасочена подготовка, треньора е редно да поеме и своята отговорност. Не говоря за оставка, но това днес на нищо не приличаше, все едно са били в едномесечна почивка и това е първа тренировка на лагер сбора. А и това не е оправдание, Гъргоров до оня ден беше без отбор.

Стойчо залага на него щото е ''уж от точките'' биткаджии за такива мачове... но явно вече времето му мина на Апата... добре, че Венци има качества да играе на много постове и да запълва дупки...а от друга гледна точка е наистина трудно това да им вкараш шампионски манталитет на такива играчи дето идват от посредствени отбори и играят за топ отбор...
Не знам дали ти направи впечатление, но Дивиш беше скандален на моменти... момчето беше изпаднало в някакъв колапс.. психически взрив не знаеше какво се случва.. Изкара Тончи, вкара Апата, метна Венци лев бек и тотално забихме.. Тончи не мисля, че щеше да бъде рисков.. един от малкото в отбора които има характер и знае за какво става дума! Стойчо така е решил, така е направил.. не го вина! Аз бих постъпил по-друг начин в тоя момент!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 03 мар 2015 13:08

Стойчо изгони Карата и сега берем плодовете на труда му. Да вкараш гол и да направиш асистенция срещу Левски и в следващия мач да му се отблагодариш като го сложиш резерва и му смажеш самочувствието. Безценен кадър е Стойчо Младенов. Сега без нови футболисти, които все още да играят благодарение на последния си треньор ще го видим колко струва.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 мар 2015 13:12

Kaрачамаков сам си тръгна, защото не бил получавал заплата и титулярно място!
Отиде в изпадащ отбор във втората руска дивизия, където ще играе БЕЗ пари!
Защо не остана тук, да се труди и да си извоюва титулярно място?
Ето сега му се отдава шанс да се докаже, но той избра по-лесния път. ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 мар 2015 13:18

Кога точно Стойчо е оставил Карачанаков резерва след негов гол и асистенция срещу "Левски"? Аз такъв случай не помня. Щом си решил, критикувай, ама позицията си я защитавай с факти, а не с лъжи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 мар 2015 13:26

cska-632 написа:Стойчо изгони Карата и сега берем плодовете на труда му. Да вкараш гол и да направиш асистенция срещу Левски и в следващия мач да му се отблагодариш като го сложиш резерва и му смажеш самочувствието. Безценен кадър е Стойчо Младенов. Сега без нови футболисти, които все още да играят благодарение на последния си треньор ще го видим колко струва.

632,за теб като фен на кренвиршите е нормално да плюеш по Стойчо , но поне спри с лъжите защото си вкарваш автоголове.След добрия мач срещу Левски Карата бе титуляр срещу Славия,но се скри и нищо не игра.За това Младенов го смени със Силва,но вече беше късно,Платини бе направил резултата 2:2!Та толкова за това кой лъже и кой какви плодове бере.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 мар 2015 14:57

ОБРЪЩЕНИЕ

Армейци, Обръщам се към вас поради няколко причини. Една от тях обаче е водеща – искам да ви благодаря! Свалям ви шапка заради начина, по който ни подкрепяте. Той няма аналог, не само у нас. Именно тази ваша всеотдайност кара мен, моят екип и футболистите да дадем всичко от себе си, за да успеем. Казвам всичко това най-искрено. Впечатлих се от отношението, което видях след мача в Надежда. Стотици от вас ме трогнаха с безрезервната си подкрепа, която ми демонстрираха всяка минута след загубата. Винаги съм знаел, че сте истински, винаги съм знаел, че сте верни. Но в такива моменти да почустваш това е нещо уникално. Всички ние сбъркахме. Всеки е направил своята грешка и резултатът е налице. Извинявайте армейци, че не бяхме на вашата висота, че не показахме вашата класа, че не ви заслужихме в неделя! Трудно ми е да спя, но не ми е трудно да работя. Всички знаем откъде започнахме, през какво преминахме и къде сме сега. Няма да се щадя и никога не съм го правил, за да постигнем голямата цел. Също като вас знам какво е ЦСКА и знам къде искам да бъде. В неделя ни дадохте урок за отборна работа и ви уверявам, че вече сме си взели поука! ЕДИН ОТ ВАС СТОЙЧО МЛАДЕНОВ
http://www.cska.bg/club-news/2015-03-03/o
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”