спад или бум на диема екстра

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: спад или бум на диема екстра

Мнениеот dreben23 » 03 мар 2015 01:22

Кашчей, стига си давал акъли, ами вземи и си преговори българското писмо и четмо, че виждам фрапиращи грешки, а подобни неграмотни мнения никога не могат да бъдат коректив за никого, а за мен пък съвсем! :(

Същото се отнася и за другите- да сядат и да четат и пишат, че нещата са трагични и е крайно време да спрат да раздават акъл на по-интелигентни хора, ние затова ( така се пише тая дума, мой) се водим интелигентни, защото не даваме да ни мамят повече от два пъти, нито братя Домусчиеви, нито други неграмотни отрепки! :lol:

А група ще гледам само по безплатния канал каквото има. Така правят интелигентните хора, а будалите плащат. И какво по-различно ще видите? Дали ще гледам влизанията на Данчо Тъча или Игор Джоман все ми е едно, то това футбол ли е, че и да плащаме? :mrgreen:

Ако беше, нямаше да го затворят в платен канал, в неадекватни опити да му повишават качеството. Е как ще се повиши това му качество като 89 % от зрителите няма да го гледат? :lol: :oops:

Кой каквото сам си направи, друг не може да му го направи- А група умря в момента, в който я направиха платена, поне за мен умря! :mrgreen:

Като не съм гледал или слушал мачовете от първия кръг, та какво? Напротив, освободи ми се време за по-качествен футбол, а като съм ги гледал всичките мачове в предишните 25 години, да не би да мога да ги разкажа на младото поколение. Помнят се някакви откъслечни изяви и толкова, другото си е било и ще си бъде чиста проба загуба на време, защото спортът колкото и да е интересен, все пак си е доста нагласен.

За справки вж. Рома-Ювентус, където интригата се запази непокътната и след този кръг. Нищо, че ми става противно като гледам как всеки по-слаб мач на Юве съдиите ги бутат ли бутат, че чак може да повърнеш вечерята си, ей така ги бугат! По същия начин и нашите ще бутат ли бутат Лудогорец, колко му е на ЦСКА да се вдигат по-честичко по два червени картона за неправилно ходене, а Козмин Моци си развява пръстовите гениталии и едно последно предупреждение ще оправи нещата и после освен трибуна, ще кръстим и някой град на негово име, примерно нещо от сорта Козмин Моцево. :lol: :mrgreen: Пази боже!

Бегай, че такава помия е тоя спорт навсякъде, че ако намеря силите и заниманията да се откажа някой ден, ще трябва да ме обявите за национален герой, ама засега не ги намирам тия сили и занимания затова ще зяпам безплатно каквото и където се найде и толкова, ама няма да е на тяхното бе-не може под седем милиона българи, в това число и малцинствата, да се оставяме да ни мачкат и да ни определят какво ще гледаме и какво не- кои са тия бе, до година-две ще са станали някъде канадски имигранти в опит да се избегне българското правосъдие.

До едно време ще ги търпят да си развяват байрака, само докато снасят и внасят позитиви, сетне ще им дуйнат тапата, че ще се роди някой друг Домус или друга Нова Броудкастинг! :)

Че щяло да става платено, че тъй било навсякъде, само дето това навсякъде има по-висок стандарт от България и веднъж завинаги трябва да им стане ясно, че с подобни начинания съвсем ще обрекат спорта ни на още по-голям неуспех, защото е създаден от и за хората от масите, не от буржоазията. :)

Анадъмо, господин Домус и форумни съзаклятници?

Пиер дьо Кубертен ще се обърне в гроба като види на какво му е заприличал Олимпийския принцип, а именно "Не е важна победата, важно е участието", та и нашият принцип е същият в спорта в наши дни, ама продължава всеки да си го мери с Козмин Моооци!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 мар 2015 01:25

Танасе, написал си два лъкътя и три педи безсмислици.Това не е Елмаз!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 03 мар 2015 10:52

Един познат е ходил до Близу да си пуска каналите и те са му казали, че му трябва HD оборудване на тв-то. Аз получих съобщение от кабелния оператор и него изрично пишеше, че телевизорът трябва да подържа HD формат.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 мар 2015 10:56

TodorT написа:Един познат е ходил до Близу да си пуска каналите и те са му казали, че му трябва HD оборудване на тв-то. Аз получих съобщение от кабелния оператор и него изрично пишеше, че телевизорът трябва да подържа HD формат.

Каналът го има и в SD формат, така че някой лъже.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 03 мар 2015 18:30

Бум на спада!
ЛЕВСКИ СОФИЯ

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 03 мар 2015 21:00

В България всичко е изкривено. И за пореден път се убеждавам в това. Нито имам за цел да се заяждам с някого, нито ме е еня кой ще гледа мачове и кой не. Просто ми става тъжно като гледам как разсъждават хората в тази държава, а и че положението не отива на добре. Толкова много хора плюят по българския футбол /кой с основание, кой не/, но после едва ли не ще умрат без него, защото някой едва ли не ще ги лиши от този скапан продукт. Аз ще си запазя мнението дали е скапан или не, но ще гледам мачовете на моя отбор по телевизията, тъй като така или иначе поради различни причини вече не мога да присъствам на място. Нито съм особено богат, нито пък мога да заделя и една стотинка да спестя на месец, но ще го правя, защото това ми доставя удоволствие и смятам, че за 4 лева си заслужава да го направя. Няма да го направя за НВО, не го направих и за опитите ВЛ и някои други мачове да станат платени. Бих го направил обаче за български футбол, колкото и да им е странно на някои. В крайна сметка всеки решава за какво да ги даде тези пари. Някои ги дават за малко повече от 1 билетче за държавната лотария, други с тези пари не могат да си платят едно питие в чалготеката, но в България чалготеките са пълни, а вероятно един такъв експеримент ще бъде неуспешен. Ти българинът "не мож го излъга"-все пак той не е Тошко Колев в "Господин за един ден"... И затова футболът ни ще е на това ниво и не виждам как някой ще успее да го надскочи за повече от 1 път на 10 години за по сезон-два... И естествено стадионите също са празни-за да не даваме пари на собствениците на клубове, които естествено според нашенеца печелят много пари от тях и си ги прехвърлят по сметките...
Естествено, че аматьорщината ще бъде и в самите телевизии. Та те са от същия този народ. Защо да си свършим работата като хората като няма значение-така или иначе ще си вземем заплатките... Същото важи и за много други сфери на икономиката, политиката и т.н. Нормално и типично по български-такава ни е цялата държава-жалко, че трябва да го напиша в този ден. Затова за мен все повече не хората, а територията е това, с което свързвам името България... :roll:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

lemona1976
Контакти:

Мнениеот lemona1976 » 03 мар 2015 22:47

dunavfc написа:
TodorT написа:
diplomat написа:Да, ако наистина те карат да плащаш за всеки приемник, това е направо престъпление. :evil:

Да, за всеки приемник се плаща отделно ;) Отделно много хора (по възрастни) искат, но не могат да гледат мачовете, защото са в HD формат, а телевизорите им нямат такава опция ;)

Аз не разбирам честно казано, защо му е на някой да има канала на 2 телевизорът ? А каналът го има и в SD формат.

Абонирах се още първия ден, в който виваком пусна канала.Българското първенство съм го гледал цял живот,точно сега няма да спра(въпрос на вкус,винаги съм предпочитал Славия–Черноморец пред КПР-Болтън) Даже не съм ходил до офис,обадих се по телефона и след няколко часа ми го пуснаха.На трите приемника(в кухнята,спалнята и в хола)цената 3.96(и за трите) не ми се коментира,прекалено е смешна сумата,не знам защо твърдите ,че сумата е на 1 приемник.В кухнята телевизора е на 20 години с кинескоп,така че HD или SD(не им разбирам много)върви си идеално.Относно въпроса "защо му е на някой да има канала на 2 телевизорът" ,ще ти отговоря с един виц

Англичанинът има жена и любовница. Обича жена си.
Французинът има жена и любовница. Обича любовницата.
Руснакът има жена и любовница. Обича водка.
Евреинът има жена и любовница. Обича майка си.
Българинът има жена и любовница. Обича да има :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 мар 2015 23:09

Разбрах те, какво искаш да кажеш и съм напълно съгласен. Който, толкова много иска да има каналът на 15 приемника, нека си плаща, какъв е проблемът ? Но, наистина не разбирам логиката на някой да му е толкова спешно да има каналът на всичките си приемници, все пак едва ли има смисъл да гледаш конкретен мач от два телевизора едновременно, нали ?

lemona1976
Контакти:

Мнениеот lemona1976 » 03 мар 2015 23:33

То не е спешно ,ама така и така не ми оскъпява нещата(сумата е 3.96 и за трите,аз и да искам не мога да го пусна само на единия),а и не се знае коя стая ще ми оставят да гледам мача :) .Забравих до спомена,че каналът е от типа добавени канали(не ми е заложен в договора),така че когато няма първенство просто няма да го плащам(ползвам).Плаща се месец за месец,само трябва да се обадиш предварително,ако искаш да си го пуснеш(спреш)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 мар 2015 08:55

parvanoff написа:В България всичко е изкривено. И за пореден път се убеждавам в това.

Da всичко е изкривено. Но не защото гадния скъперник българин не иска да плащща.
Изкривяването идва от другаде. Идва от това,че една телевизия решава да прави платен канал от днес за утре без никаква подготовка и информация по средата на футболния сезон. На всичкото отгоре не е преговаряла предварително с доставчиците на телевизионни канали. Пускат канала и след това казват на доставчиците пускайте го и искайте пари от вашите клиенти. Като им извиват ръцете заради клиентите им да минат по тънко

Ей за това хората не искат да плащат и ей за това тука нещата са изкривени. Значи не може да искаш европейско държание от страна на клиенти след като няма европейско отношения от страна на търговските дружества.

Върни се в “Футбол - България”