БФС прости на всички!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Re: БФС прости на всички!

Мнениеот Unforgiven_M » 03 мар 2015 10:39

Teo написа:
Unforgiven_M написа:
memnto написа:До кога БФС ще защитава Разград се чудя?

Абе наглец - вас ви защитава и толерира години наред. Нямате морално право да кажете каквото и да е срещу БФС при положение че от години сте в А група, само защото то не спазва правилника си! Ай в лево!

Ако има правила вие трябваше да сте първите изхвърлени от А група... скандалните ви мачове през сезон 2012/2013 се прикриваха от тоест наречени чехльовци!

Младеж - кога ви отнеха лиценза? На колко отбора не платихте, те фалираха, а вие продължавате да сте си ОК? Хайде няма нужда да спорим и без това друга е темата тук.
Вижда се че БФС-то докато е с тези хора нищо добро или справедливо няма да има, а само феновете ще се дракаме на кой му помогнали повече...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 мар 2015 10:42

Unforgiven_M написа:
Teo написа:
Unforgiven_M написа:
memnto написа:До кога БФС ще защитава Разград се чудя?

Абе наглец - вас ви защитава и толерира години наред. Нямате морално право да кажете каквото и да е срещу БФС при положение че от години сте в А група, само защото то не спазва правилника си! Ай в лево!

Ако има правила вие трябваше да сте първите изхвърлени от А група... скандалните ви мачове през сезон 2012/2013 се прикриваха от тоест наречени чехльовци!

Младеж - кога ви отнеха лиценза? На колко отбора не платихте, те фалираха, а вие продължавате да сте си ОК? Хайде няма нужда да спорим и без това друга е темата тук.
Вижда се че БФС-то докато е с тези хора нищо добро или справедливо няма да има, а само феновете ще се дракаме на кой му помогнали повече...

Да наказват според правилата всички!
А не единия да го галят по главата след очеваден 6 месечен аут от терените( показваш нагло 2 средни пръсти на целия стадион в Ловеч) в това число да нема сърдите към всички останали само дежурни глобички :idea:
Веднага ти давам пример.. това ако го беше направил Тончи в надежда 1 година не му мърдаше...!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 03 мар 2015 10:44

BRF написа:Бих нарекъл решенията на въпросната комисия скандални,но това в днешна България нищо не означава!Няма да давам примери с други държави,няма да давам и с минали неща!
1.Средни пръсти към публиката след червен картон(1 мач),иначе казано ако имаш 3 бона можеш да го правиш,така и така ще пропуснеш мача заради картона!Чудя се на тия Меси,Роналдо ,Агуера......................................що не теглят по една майна на противниковите публики дето ги освиркват?Даже Роналдо тук му скандираха яко!
2.Маймунски звуци имаше от нашата публика в мача с Локото,от тяхната не съм чул,но и те не се чуваха много поне при нас!Като цяло аз лично съм твърдо ПРОТИВ тези глупости за расизма,най-малкото обществото не ни е дорасло за такова нещо!Няма смисъл някой да ми обяснява какви сме ние по агитките,след като по улиците и в колите се псува и обижда на мангал,циганин...........!Расизма е едно ЛАЙНО за мене и смятам ,че черния си е черен,белия бял,жълтия жълт.Ако трябва да съм и по-конкретен,черните са на много по-ниско развитие от белите и жълтите,затова и само те се обиждат на черен!Наказанията на Левски също са повърня,защото смятам,че не трябва да има забранени символи!Кефиш се на Хитлер,къв е проблема?Историята доказва,че всеки си има хубави и лоши неща!Друг е въпроса,че техните наказания бяха предизвикани умишлено от тяхната публика,според мен!
3.Щеше да е справедливо да ни накажат с лишаване от домакинство след нещата,които направихме в Надежда!Условията бяха отвратителни,влизането трудно,съдията изглеждаше,че свири за Локото(чашата преля на корнерите)което се оказа че не е така,но нямаме прави да правим такива неща!
4.Литекс също е ясно,че трябваше да отнесат наказание при бомбичка по футболист(не съм виждал ситуацията).
5.Голямо браво от мен за реакцията на ръководството на Лудогорец!

Благодаря, че май единствено ти от червените фенове тук си нормален в някаква степен си признаваш и не подкрепяш подобни изцепки. :)
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 03 мар 2015 10:55

Teo написа:Да наказват според правилата всички!

От кога ги чакам това да правят, ама винаги за някои са малко по-различни правилата. Тази седмица обаче много се изложиха, не че им дреме... те са държава в държавата...

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 03 мар 2015 11:15

до кога ще търпим разни червени търтеи да правят каквото си искат в комисиите на БФС?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 03 мар 2015 11:24

Като говорим за расизъм и знамена? Ето ви еднo знаменце от мача "червените" с Локо Сф?

Тук синьото БФС няма ли да се самосезира нещо а? :lol: :lol:

Изображение
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 мар 2015 11:33

Unforgiven_M написа:
Teo написа:Да наказват според правилата всички!

От кога ги чакам това да правят, ама винаги за някои са малко по-различни правилата. Тази седмица обаче много се изложиха, не че им дреме... те са държава в държавата...

Честит Национален празник на всички БЪЛГАРИ.Това ме подсети за Киряк Стефчов от "Под игото".Имало ги е,а сега са
много повече.Навсякъде може да ги видите.А в ДК. всички са такива.С такива решения си осигуряват "дълъг живот" и
спокойствие.Вместо да се карате след всяко тяхно решение,по-добре дружно да ги изметем.Защото винаги могат да
вземат решение,което е срещу вашия отбор.Това целят те "разделяй и владей"

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 мар 2015 12:05

Син до гроб_ написа:Благодаря, че май единствено ти от червените фенове тук си нормален в някаква степен си признаваш и не подкрепяш подобни изцепки. :)

Ама няма проблем с подобни изцепки,но като кажеш А,казваш и Б!Като са решили да нахлуват,да го правят и да прекратяват мача!После всеки да си носи последствията!Нямам какво да признавам ;) ,казвам какво съм видял и чул и какво е моето мнение.Дали съм прав,не знам!Все пак не аз измислям законите,а на теория това го правят много по-умни хора от мен!
Няма червено,синьо или зелено бфс!Има едни заплатаджии-подлоги и са такива каквито им платят да бъдат!Проблема е ОБЩ,на всички нас.Минава време да се осъзнае и при мене беше така.Големия проблем на българския футбол е бфс,както и на държавата са законите и изпълнителната власт!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДАНО СЕ ПРЕБОРИМ ЗА ЕДНА ПО-ДОБРА ДЪРЖАВА(може да започнем от футбола) :? !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

За толкова глупави ли ни взехте, г-н Домусчиев?

Мнениеот Teo » 03 мар 2015 13:16

Приятен почивен понеделник, пролетта наближава, навън грее слънце, а хората са излезли да се порадват на хубавото време. Някъде следобед никой не мисли за нищо – само за приятните слънчеви лъчи. В два офиса обаче кипи усилен труд. Единият е в Разград, другият на стадион „Васил Левски”. Кипи труд и то координиран. Едните решават съдбата на Козмин Моци, другите също.

В същото време тече мач „Ботев” – Марек. Чичо Гошо от Радомир (примерно) е един от тези, които не са навън, защото е платил 3,96 лева за мачовете от „А” група и държи да гледа всеки един, който се излъчва по телевизията.

Докато гледа мача чичо Гошо поглежда към компютъра и ... „хуууааа” (сякаш излязло от устата на слепия полковник Слейд (Ал Пачино) в „Усещане за жена”). Той вижда, че защитникът на Лудогорец Козмин Моци е наказан от Дисципа на БФС само с 3000 лева. Румънецът показва средни пръсти в Ловеч, буйства на пистата, рита всичко, което е пред очите му, отказа да се прибере в съблекалнята, какъвто е редът.. И за всичко това – 3000 лева. Чичо Гошо е бесен, но не и глупав. Той знае, че всичко това е, за да може Моци да играе в мача с „Левски”. Сипе гневни обиди към всички във въпросната комисия, спомня си минали случаи, в които е имало далеч по сурови наказания (пример: Нджонго Присо – 6 мача за същото поведение). И каквито трябва да бъдат за Моци, ако някои хора и комисии не обслужваха нечии интереси. Чичо Гошо знае, че в Лудогорец е паника. Две загуби от три мача от началото на пролетния дял, а идва мач с „Левски”, който по традиция е много труден.

Но онези в Разград не спят, а чичо Гошо вече 5 минути не може да си намери място от яд. И изведнъж отново ... „хуууааа”. Този път много по-силно, много по-чувствено, много различно. „Лудогорец глобява Моци с 10 000 евро и последно предупреждение за отстраняване”. Чичо Гошо започва да мисли – „ето това е европейско поведение, така трябва. Дисципът не го наказва, но в Лудогорец показаха какво трябва да се прави при непристойно поведение”. Изплува усещането за задоволство в обикновения човечец от Радомир. След 5 минути мисли за решенията в офиса в Разград, той вече е забравил, че Дисципът е наложил смешно наказание на Моци, за да играе румънецът срещу „Левски”.

Но чичо Гошо може да е обикновен човек, но не е глупав. Има - няма след още няколко минути той усеща как координираните действия по оста Разград – София целят само едно – да го направят на глупак. Съвсем случайно двете решения излязоха само в рамките на 5 минути. Първо идва това от Дисциплинарната комисия, веднага след това идва новината от Разград.

Това, дами и господа, беше типичен пример как се отклонява внимание и как се измества фокуса. Докато ние асимилираме безумните действия на Юри Кучев (шеф на Дисципа) и хората му, идва втората шокова новина от Разград, чиято цел е само една – да ни накара да забравим и да не обърнем внимание на смешното наказание на ДК. И в същото време да засипем с похвали Лудогорец за твърдите решения в европейски стил.

За толкова глупав ли вземате обикновения човек, г-н Домусчиев? Нима мислите, че той не знае тези трикове с изместването на фокуса? Нима мислите, че решението на тази „безпристрастна” комисийка ще мине между капките? И не на последно място – как така точно в почивен слънчев ден, в който едва 10 % от население стои пред компютър и чете новини, вие решихте да се съберете и да решавате казуси? Случайно е нали?

И както попита един колега: „А аз откъде да съм сигурен, че Моци наистина е глобен от клуба с 10 000 евро? Дали пък няма да му бъдат върнати под формата на бонуси през следващия месец?”.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ
http://www.blitz.bg/sport/article/265595

Страхотен коментар на Юри... :idea:
Изображение
моци е глобен само във фантазията на тия дето верват в това, а в действителност трябваше да бъде наказан за минимум 10 мача! :idea:
Футбол в България няма да има докато чехьо поклонниците в различните структури на БФС се дупят на олигарсите :idea:

pupesh
Контакти:

Re: За толкова глупави ли ни взехте, г-н Домусчиев?

Мнениеот pupesh » 03 мар 2015 13:21

Крайно време е да сменят правилника на БФС заради Моци!
фен на еднодневката

Върни се в “Футбол - България”