БФС прости на всички!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Нефтохимик
Контакти:

Re: БФС прости на всички!

Мнениеот Нефтохимик » 02 мар 2015 17:47

За да угоди на един човек на БФС им се налага да изпадат в комични ситуации.Ако ги нямаше жестовете на на Моци този кръг и ЦСКА и Литекс щяха да отнесат солени глоби.Сега всички минават "метър" и няма да има вой до небесата.И вълка сит и агнето цяло.Само където една институция за пореден път си плю на репутацията.....

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 02 мар 2015 17:48

Явно тук няма оправия....шансът е,ако е възможно изпращането на видео записи в Европата... :)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 мар 2015 17:52

Как пък Моци е виновен? Не за първи път ЦСКА и Литекс са помилвани от БФС-то, през всичките тези години даже и точки е трябвало да им отнемат, сега ли няма да им дадат едно рамо. :x

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 02 мар 2015 18:03

Е сега се видя колко е синьо БФС-то :lol: червено-оранжево-зеленото БФСенце :oops:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 мар 2015 18:04

От цялата работа според мен Литекс и ЦСКА са на далавера.Моци нямаше как за повече от 2 мача да го накажат,а наказанията за маймунските звуци и бомбичката са солени.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 мар 2015 18:09

ivan56 написа:От цялата работа според мен Литекс и ЦСКА са на далавера.Моци нямаше как за повече от 2 мача да го накажат,а наказанията за маймунските звуци и бомбичката са солени.

Абсолютно, ако бяха наложени справедливи наказания, двата отбора щяха да са много по-засегнати, особено ако 1-2 мача играят без публика.

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 02 мар 2015 18:15

Привърженик съм на Левски , но това което ще напиша няма нищо общо с това и не искам да ме разбирате погрешно ! Знаете как през есента Левски бе наказван заради расизъм и игра няколко мача пред празни трибуни , а и получи сериозни парични санкции. Имало е подобни прояви , Левски е заслужил наказанието си ! Но недоумявам защо сега за същото провинение други отбори не получават наказание ? Ако ще сме принципни и честни нека в БФС наказват всички отбори нарушили правилата , другото е подигравка с всички ни...

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Re: Tака се прави синьо БФС, така!

Мнениеот Adrian Monk » 02 мар 2015 18:19

plamenst7 написа:
visentii написа:
Левски или Смърт!!! написа:(и то не за играч а оператор на телевизията)

Eй това ме озадачи - каква е разликата :idea:

Иначе за всичко останало си прав...

Разликата е в наложеното наказание. Явно футболистите не ги броят за хора или поне тези от определени отбори.

По правилник футболистът е "състезател" или "участник в състезанието". Операторът е "служебно лице". В правилника се разграничават различни случаи: къде е паднал хвърленият предмет (на или извън терена), ударил ли е някого, причинил ли е наранявания (какви) и т.н. ... 8-)
По темата с две думи: двоен аршин! :evil:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 02 мар 2015 18:27

Petar Simeonov написа:Привърженик съм на Левски , но това което ще напиша няма нищо общо с това и не искам да ме разбирате погрешно ! Знаете как през есента Левски бе наказван заради расизъм и игра няколко мача пред празни трибуни , а и получи сериозни парични санкции. Имало е подобни прояви , Левски е заслужил наказанието си ! Но недоумявам защо сега за същото провинение други отбори не получават наказание ? Ако ще сме принципни и честни нека в БФС наказват всички отбори нарушили правилата , другото е подигравка с всички ни...

Объркали са се хората бе, колега. ;) Забравили са, че Сирни заговезни вече мина и прощават на всички... 8-)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 02 мар 2015 18:31

И кво ся..... за да не накажат Моци, опрощават греховете на Литекс и ЦСКА?

Трагични сте, откакто ЦСКА изпотрошиха БФС колко пъти са ги наказвали солено, а Литекс винаги си минава между капките..... ама за всичко е виновен Домусчиев :lol:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”