Ливърпул - Манчестър Сити 01.03.2015 |14:00| 2-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Ливърпул - Манчестър Сити 01.03.2014 |14:00| 2-1 FT

Мнениеот john barnes » 01 мар 2015 22:33

suareshampion написа:Барнс броиш ли ? ахахха Ей мнгоо е голям тоя Брендън бе ..ей много усти затваря бе :lol: :lol: Нека ти чуя коментарчето за тая Голяма победа ?

броя,не се притеснявай...за победата-от коментара ми преди мача ще видиш.мислех си го хикс и тайно се надявах на победа,която постигнахме.загубата от рязаните въобще не ме притеснява,за тая тиквена купа само ти искаше да скачаме,а аз я бях отписал.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 мар 2015 22:47

john barnes написа:
suareshampion написа:Барнс броиш ли ? ахахха Ей мнгоо е голям тоя Брендън бе ..ей много усти затваря бе :lol: :lol: Нека ти чуя коментарчето за тая Голяма победа ?

броя,не се притеснявай...за победата-от коментара ми преди мача ще видиш.мислех си го хикс и тайно се надявах на победа,която постигнахме.загубата от рязаните въобще не ме притеснява,за тая тиквена купа само ти искаше да скачаме,а аз я бях отписал.

А така брой брой ...останаха 11 мача за първенство и дай боже още 3 за купата
Съгласявам се с теб за тая купа ...наистина ,там има доста мачове до евентуален финал и то с трудни отбори ...което щеше да ни измори за първенството и още повече ,че имаме и контузии ...май наистина така стана по добре .
Другата купа ,можем да я вземем със само още три мача и даваме пълна газ и продължаваме инерцията ,която сме набрали за участие в ШЛ . Брендън ще успее ,сигурен съм .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 01 мар 2015 23:34

ами ако успее да вземе ФА и ни вкара в топ 4,ще остане поне още една година,напълно заслужено.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 мар 2015 00:01

Джони трябваше да ти броя досега колко пъти си уволнил БР :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

john barnes

Мнениеот john barnes » 02 мар 2015 00:21

iliev72 написа:Джони трябваше да ти броя досега колко пъти си уволнил БР :lol: :lol: :lol:

не се заблуждавай,аз не го харесвам лебеда...но когато резултатите говорят-даже и боговете мълчат. ;)

Тимов
Контакти:

Мнениеот Тимов » 02 мар 2015 09:29

Честита победа! Продължаваме напред! YNWA!!!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 мар 2015 10:02

john barnes написа:
iliev72 написа:Джони трябваше да ти броя досега колко пъти си уволнил БР :lol: :lol: :lol:

не се заблуждавай,аз не го харесвам лебеда...но когато резултатите говорят-даже и боговете мълчат. ;)

Знам :) Точно заради това ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

pafelss
Контакти:

Мнениеот pafelss » 02 мар 2015 10:40

Интересно е как след такава хубава победа над настоящия шампион на Англия в темата ни има едва над 100 мнения, а след загубата от турците за доста по-маловажния турнир има почти 300. Доста странна закономерност. Не вярвам, че е защото е нямало какво да се анализира от вчерашната среща.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 02 мар 2015 10:49

pafelss написа:Интересно е как след такава хубава победа над настоящия шампион на Англия в темата ни има едва над 100 мнения, а след загубата от турците за доста по-маловажния турнир има почти 300. Доста странна закономерност. Не вярвам, че е защото е нямало какво да се анализира от вчерашната среща.

Българска работа. Искам сега да дойдат отявлените критици и да кажат как мача с Бешикташ сме го загубили заради БР, а със Сити сме го спечелили заради индивидуалния гений на Коутиньо. На всякакви неща се начетох вече. Един отбор не може да играе добре, ако мениджърът му не струва. Толкова е просто.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 мар 2015 11:00

john barnes написа:ами ако успее да вземе ФА и ни вкара в топ 4,ще остане поне още една година,напълно заслужено.

Абе вие ,наистина ли си мислете ,че ще го изгонят ? Наистина ли не можете да видите ,огромната работа ,която тоя треньор върши ? Наистина ли не можете да видите ,мисълта му за едно светло бъдеще на Ливърпул ,освен за настоящето ? Наистина ли не можете да видите перфектната му работа с младите играчи ? А начина ,по който оправи многото изсрани лайна от предшествениците и вкара клуба в правилната посока и игрово и финансово ? А как вдига цената на играчите ,как растат те под негово ръководство ?
А добрия нападателен стил ?
А способноста му да мотивира играчите и да ги настройва винаги за победа ? А колектива ,който създаде ?А характера ,който проявяват момчетата ,да обръщат мачове ?
А това ,че за само два дни ,ги вдигна ,след загуба в изморителен мач и смачкаха силния ,богат отбор на Сити ? Уникален психолог ! Нали виждам ,увереността в действията на играчите и израженията им на лицата ? Нека да вземем за пример един Данчо .Той беше толкова стресиран милия и чуваше стъпки :lol: ,а сега виждаме една огромна промяна ,направиха го капитан ,даже пожела да бие и дузпа ?! И какъв гол вкара вчера ? Кога преди ,щеше да се случи това ? Никога.Той се чудеше къде да се скрие и да избяга от отговорност.Правеше само пас на два метра встрани и го беше страх да погледне към вратата на противника ,прекрасно се виждаше уплашеното му лице и оттам несръчните му отигравания .
А страхотната селекция ,която прави ? Колко трагедии изгони и доведе добри играчи ?
А тактическата му гъвкавост ? Уникален тактик !
А винаги правилните му и точни изказвания ,преди и след мачовете ? Много интелигентен и умерен в изказванията си .Далглиш беше супер неадекватен и в това отношение ,което допълнително ме изкарваше извън нерви .
А това ,че тоя човек ,вече е влюбен в клуба ,обича го и дава всичко от себе си ,за да върне славата ? А 56те му победи от първите му 100 мача ?
Та ние играем най добрия футбол в лигата бе човек ,защо не си отворите очите ??????????????? Ние надиграхме всички отбори под ръководството на Брендън !!
Има и леки недостатъци разбира се ,но те са нищо в сравнение с останалите му невероятни качества .Всеки има недостатъци ,няма перфектни хора.
На всичкото отгоре е млад специалист ,който може години наред да е начело .Какво повече ,може да иска ИСТИНСКИЯ фен на Ливърпул ? Сигурно ще кажеш резултати ? Резултатите няма как да не дойдат,при тая добра работа .Конкуренцията е голяма ,но резултатите ще дойдат ,убеден съм . Още тая година ще вземе ФА а другата титлата ! Ако не беше се подхлъзнал Джерард ,още със втората си година начело ,щеше да спечели титлата ,но за съжаление ,това подхлъзване го лиши от този огромен и заслужен успех.
http://www.sportal.bg/news.php?news=535492
Последна промяна от suareshampion на 02 мар 2015 12:33, променено общо 4 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”