язе написа:Виж заглавието на темата- ОГРОМЕН... митинг. Просто уточнявам.
Ами аз четох, че скоро не е имало толкова много народ на едно място, може и да не е правилно определението, не знам.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
язе написа:Виж заглавието на темата- ОГРОМЕН... митинг. Просто уточнявам.
aleksandrov77 написа:vaskonti написа:Като знам какъв отговор ще последва, направо не знам как събрах смелост да попитам, но... какво представлява тоя нов световен ред, който използваш за да отговориш на всеки въпрос, който те питат? Кое му е толкова мракобесното, съответно какъв е стария световен ред, който очевидно е много човеколюбив и прекрасен?
НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД е система , която се налага от Вашингтон и Тел Авив чрез техните първи съюзници от Брюксел!
Тази система идеологията й е налагане на радикална глобализация , омесване на религиите, нациите и расите!
Това е изгодно за Системата , защото както съм писал и преди единна и хомогенна нация бързо се организира , обединява и протестира срещу общия враг/колонизатор !
Глобализацията е красивия капан за изчезването на малките народи като нашия!
Докато едно мултикултурно общество не е сплотено и единно не протестира! Никога няма да видиш на протест българин заедно с циганин, турчин, евреин , емигрант и т.н. или ако това чудо стане , то ще за кратко, защото всеки ще дърпа чергата към себе си!
НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД налага тотален контрол над населението и тотално следене , видеокамери навсякъде, а и на по-скорошен етап и имплантиране на чип в тялото където ще бъдеш следен всяка една секунда какво правиш!
Не можеш да останеш сам със себе си!
НОВИЯТ СВЕТОВЕ РЕД мрази национализма и родолюбието!
Крайната цел на системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД е налагане на ЕДИННО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО! В което няма да има държави и нации!
Радващото е , че вече имаме втори полюс в личето на Русия и Путин, който се противопостави на античовешката система на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Тази система е античовешка!
Player написа:aleksandrov77 написа:vaskonti написа:Като знам какъв отговор ще последва, направо не знам как събрах смелост да попитам, но... какво представлява тоя нов световен ред, който използваш за да отговориш на всеки въпрос, който те питат? Кое му е толкова мракобесното, съответно какъв е стария световен ред, който очевидно е много човеколюбив и прекрасен?
НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД е система , която се налага от Вашингтон и Тел Авив чрез техните първи съюзници от Брюксел!
Тази система идеологията й е налагане на радикална глобализация , омесване на религиите, нациите и расите!
Това е изгодно за Системата , защото както съм писал и преди единна и хомогенна нация бързо се организира , обединява и протестира срещу общия враг/колонизатор !
Глобализацията е красивия капан за изчезването на малките народи като нашия!
Докато едно мултикултурно общество не е сплотено и единно не протестира! Никога няма да видиш на протест българин заедно с циганин, турчин, евреин , емигрант и т.н. или ако това чудо стане , то ще за кратко, защото всеки ще дърпа чергата към себе си!
НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД налага тотален контрол над населението и тотално следене , видеокамери навсякъде, а и на по-скорошен етап и имплантиране на чип в тялото където ще бъдеш следен всяка една секунда какво правиш!
Не можеш да останеш сам със себе си!
НОВИЯТ СВЕТОВЕ РЕД мрази национализма и родолюбието!
Крайната цел на системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД е налагане на ЕДИННО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО! В което няма да има държави и нации!
Радващото е , че вече имаме втори полюс в личето на Русия и Путин, който се противопостави на античовешката система на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Тази система е античовешка!
Гледам ползваш добре опорните точки. Айде малко с твоите камъни по твоята руска глава.
СССР не беше ли и то красив капан за изчезването на малките народи като нашия?
СССР не налагаше ли тотален контрол над населението и тотално следене, още нямаше камери, но имаше подслушване и следене от доносници и се знаеше всяка секунда какво правиш.
СССР мразеше национализма и пропагандираше интерационала.
СССР налагаше еднинно правителство навсякъде докато му стигаха пипалата и който много знаеше му пращаха танкове като в Чехословакия.
СССР беше най-античовешката система! След падането на стената милиони хора избягаха от тази античовешка не признаваща човешките права в свободния запад.
Дефакто с думите си каза мразя СССР, защото е същото в което обвиняваш така наречения нов световен ред.
Гамаюн написа:Jorkorazporko написа:FLANKER написа:Player написа:FLANKER написа:Player написа:Ясно е че отричате всичко което доказва вината на Русия. Щраус в пясъка сте и нищо повече. Но щом искаш нещичко да се хванеш айде гледай 2 минутки и сигурно пак ще кажеш че е лъжа. Но да кажем че искаш някакво доказателство, заради което може да промениш малко грешната си позиция.
http://www.bbc.com/news/world-europe-28966679
Колега ,знаеш ли какво си постнал? Виж в началото на танка или БТР -а беше, какъв флаг се вее.Ти видя ли разрушени постройки или само някакви неугледни сателитни снимки и глупостите на натовеца и черния?
Явно не разбираш английския език. В началото дават украински бойци и го казват че са такива, а след като говори украинеца вече дават сателитни снимки с доказателствата за руския конвой и накрая и руския танк. Ако не разбираш какво казват в клипа кажи да ти се преведе. Запада призна за една загубена битка с Русия и това е пропагандата и медийната война. Ето затова толкова много се зомбирате и се връзвате на платените путинови тролове навсякъде из мрежата.
Те даваха сателитни снимки и на цяла ескадрила Су-27 ,а то се оказа,че са от миналата година.А тези военни колони са в рамките на границите на РФ.Или и там нямат право да стоят?
П.П.Съжалявам,но съм спрял звука(компа е вързан към големи тонколони),че детето спи.
П.П.2:Това е Т-72 (танка).Украинската армия притежава доволно такива.
какви доказателства искате бе? Не ви ли стига, че Путин ходи да се преговаря сто пъти с запада за прекратяване на огъня? Не то няма руски воиници и оръжия, той Путин само си ходи на моабет, и да раздава автографи по разни споразумения за примирие![]()
Ако утре Путин хвърли атомна бомба в САЩ, всички русофили ще ни убеждават, че американците сами са се самоубили за да настроят света против великата мечка и за да хвърлят кал по името на Путин! Те могат да докажат каквото си искат, доказателствата се измислят на момента, важното е да се лъже и да не се признава нищо! Затова е глупаво да се спори с русофил, оставете ги да бъдат просто статисти, и свидетели на края на любимата им матушка
Ами че то уж немски и френски войски също няма, но Меркел и Оланд си преговарят, та се късат, при това те ходят при руския президент, не той при тях. Логиката ти е пробита отвсякъде, но до там води пещерният антирузисъм.
А ако някой има най-малко полза от едно демонстративно убийство като това на Немцов (съвършено безобиден, дори направо удобен "опозиционер"), то това е точно Русия. Същата история като с Боинга, обявен 15 минути след свалянето му за улучен от Опълчението (за което и имаше съответните санкции, и то срещу Русия) и после година гузно мълчание. Дали ще има санкции за Поро и Яценюк, ако се окаже, че замисълът и изпълнението на свалянето са на Киев?
САЩ все още не могат да преглътнат, че времето на хегемонията им изтича. Но когато змията умира, хапе. От нас зависи да не и позволим да хапе лошо.
diplomat написа: Не му обръщай внимание, сега ще пусне друг шаблон и пак ще има 10 реда лайна.
Гамаюн написа:Правительство Греции попросило российские власти частично снять продуктовое эмбарго и разрешить ввозить в Россию клубнику, апельсины и персики.
Правительство Греции обратилось к России с просьбой отменить продовольственное эмбарго на ряд сельскохозяйственных товаров – клубнику, апельсины и персики. Об этом ТАСС рассказал помощник руководителя Федеральной службы по ветеринарному и фитосанитарному надзору РФ (Россельхознадзор) Алексей Алексеенко по итогам встречи с заместителем министра сельского хозяйства Греции Панагитисом Сгоуридисом.
"С этой же просьбой позднее к нам обратился один из депутатов парламента Греции. Они просят открыть хотя бы одну-две позиции", - добавил он.
Алексеенко пояснил, что больше всего Грецию беспокоит урожай персиков, поскольку эта отрасль была создана в стране специально для российского рынка. Также Афины просят отменить запрет на импорт в РФ греческих клубники, киви и апельсинов.
Пока обращение греческих политиков только озвучено, письменная просьба по дипломатическим каналам должна прийти через несколько дней, отметил Алексеенко.
http://www.tvc.ru/news/show/id/62569
Player написа:diplomat написа: Не му обръщай внимание, сега ще пусне друг шаблон и пак ще има 10 реда лайна.
Не им обръщах почти внимание на тези руски лизачи, защото гледах откъм забавната страна на нещата. Говорят пълни глупости, повтарят като папагали едни и същи небивалици и се оплитат в лъжите си. Само че започнаха да прекаляват като изопачават история ни и я заменят с удобната за руснаците. Всяко нещо си има червена линия и я преминаха, още повече щом ме наричат платен еврейски соросоид. Аз казвам обективни неща и говоря с факти от мъчната и кървава наша история заради които са умирали много честни и достойни хора за да ни има нас и България, а сега шепа идиоти или продажни боклуци ще ми извъртат историята и делото на предците ни и ще се подиграват с паметта им... НЯМА ДА СТАНЕ. Повече няма накъде да мълча и да отстъпва, ще ги съсипя всички руски маскари и измекяри. Надявам се и други да започнат като мен и да изметен шибаната руска сган от този форум. Да ходят в руските щом толкова бленуват за Русия или да заминават направо там. Русофили всеки път като имам време ще ви смачквам!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта