01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: 01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Мнениеот 1982 » 01 мар 2015 22:14

W84me написа:
Teo написа:
Brabam написа:Kaкъв ти е проблема,че са стимулирани ? Или предпочиташ да не си дават много зор срещу вас? :lol:

Ти гледа ли Локо Пд - Локо Сф?

Ти правиш ли разлика от първи мач за годината, първи мач за Купата и мач за първенство?

Разликите са две - дали ще те стимулира Домуса и дали съдията ще те подпре.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 01 мар 2015 22:14

Udoji90 написа:
mozart написа:
Udoji90 написа:
Кировец написа:
Udoji90 написа:Иначе от коментарите ми се струва, че някак прекалено голямо недоволство има у някои от вас. ОК, слаб мач, ама заради един такъв нахранихте кого ли не. А всъщност ние по принцип в първия си пролетен мач обикновено не играем нищо, пък и в Надежда по принцип напоследък ни е трудно. Трагедия аз лично не смятам да правя - още повече, че "Лудогорец" също паднаха. Разочарованието у някои от вас според мен се дължи на прекалено високите ви очаквания. Аз преди сезона не смятах, че ще сме шампиони, при 7 точки аванс също не го смятах, не го смятах и през паузата, нито след загубата на "Лудогорец" вчера. Имаме си проблеми, при наличието на които за мен титлата не може да е задължителна цел. Съответно и не приемам толкова тежко днешната загуба с лоша игра, тъй като допускам, че няколко сезона ще трябват само да си стъпим на краката, пък за евентуална титла - още повече.

Както казва Васконти - няма как да нямаме очаквания след 40 дневен подготвителен период. :roll:
Друг е въпроса, че не сме купили сериозни играчи, а пак събирахме от плажове, но продадохме отличен футболист като Буш.

Аз имам предвид, че са завишени очакванията в глобален аспект - за титли, ШЛ, ала-бала... Иначе ако говорим за този мач, то и аз не очаквах загуба с 2 гола разлика, ама и не е сериозно от 1 мач да се заклеймяват едва ли не всички играчи, а те всъщност изобщо не са лоши. И с по-добри единици сме правили калпави мачове. Просто много лесно мненията отиват в крайностите, което е глупаво и лично мен понякога ме дразни.

На фона на претенциите на ЦСКА не може да се оплаквате, че има очаквания. Винаги сте тръгвали с голямата кошница, какви да са очакванията?
Хубаво е, че се появиха още силни отбори. С Локо Сф, Левски и Берое мачовете от плейофа ще са доста завързани.

Точно там е работата, че и претенциите са завишени според мен, съответно и очакванията. Преди година и половина стигнахме до ситуация да имаме само 5 играчи с договор, а сега имаме претенции за титла... Прибързано ми се струва, но това си е лично мое мнение.

Напълно те разбирам. След вчерашната загуба аз си казах голяма работа. Виж обаче червените дебили какво направиха днес точно заради големите очаквания. Ръководството ви не знам защо нагнетява напрежението в отбора ви, вместо да се опита по-скромно да постигне целите си.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
люляче
Контакти:

Мнениеот люляче » 01 мар 2015 22:16

W84me написа:
Teo написа:
Brabam написа:Kaкъв ти е проблема,че са стимулирани ? Или предпочиташ да не си дават много зор срещу вас? :lol:

Ти гледа ли Локо Пд - Локо Сф?

Ти правиш ли разлика от първи мач за годината, първи мач за Купата и мач за първенство?

А ти между 1ва и 2ра шестица? :lol:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 мар 2015 22:17

Udoji90 написа:
mozart написа:
Udoji90 написа:
Кировец написа:
Udoji90 написа:Иначе от коментарите ми се струва, че някак прекалено голямо недоволство има у някои от вас. ОК, слаб мач, ама заради един такъв нахранихте кого ли не. А всъщност ние по принцип в първия си пролетен мач обикновено не играем нищо, пък и в Надежда по принцип напоследък ни е трудно. Трагедия аз лично не смятам да правя - още повече, че "Лудогорец" също паднаха. Разочарованието у някои от вас според мен се дължи на прекалено високите ви очаквания. Аз преди сезона не смятах, че ще сме шампиони, при 7 точки аванс също не го смятах, не го смятах и през паузата, нито след загубата на "Лудогорец" вчера. Имаме си проблеми, при наличието на които за мен титлата не може да е задължителна цел. Съответно и не приемам толкова тежко днешната загуба с лоша игра, тъй като допускам, че няколко сезона ще трябват само да си стъпим на краката, пък за евентуална титла - още повече.

Както казва Васконти - няма как да нямаме очаквания след 40 дневен подготвителен период. :roll:
Друг е въпроса, че не сме купили сериозни играчи, а пак събирахме от плажове, но продадохме отличен футболист като Буш.

Аз имам предвид, че са завишени очакванията в глобален аспект - за титли, ШЛ, ала-бала... Иначе ако говорим за този мач, то и аз не очаквах загуба с 2 гола разлика, ама и не е сериозно от 1 мач да се заклеймяват едва ли не всички играчи, а те всъщност изобщо не са лоши. И с по-добри единици сме правили калпави мачове. Просто много лесно мненията отиват в крайностите, което е глупаво и лично мен понякога ме дразни.

На фона на претенциите на ЦСКА не може да се оплаквате, че има очаквания. Винаги сте тръгвали с голямата кошница, какви да са очакванията?
Хубаво е, че се появиха още силни отбори. С Локо Сф, Левски и Берое мачовете от плейофа ще са доста завързани.

Точно там е работата, че и претенциите са завишени според мен, съответно и очакванията. Преди година и половина стигнахме до ситуация да имаме само 5 играчи с договор, а сега имаме претенции за титла... Прибързано ми се струва, но това си е лично мое мнение.

Бре вие не разбирате ли, че всичко се прави целенасочено, използвайки омразата между Левски и ЦСКА?
Цели се "пренареждане" на футболната история и карта.
С Литекс не успяха, сега е втори опит с лудите.
Номера от селски вечеринки.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 мар 2015 22:28

От къде мога да сваля мача на запис? Ако някой знае да пише. Мерси.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 мар 2015 22:46

Udoji90 написа:Точно там е работата, че и претенциите са завишени според мен, съответно и очакванията. Преди година и половина стигнахме до ситуация да имаме само 5 играчи с договор, а сега имаме претенции за титла... Прибързано ми се струва, но това си е лично мое мнение.

Няма прибързани или неоснователни претенции.Или се борим да стигнем върхът или си кюташ на Драгалевския лифт.Никой след години няма да пита какви проблеми сме имали,а какво сме постигнали.Дали като "европейски клуб" или "на мускули" никой няма да го интересува.За това и ЦСКА е това,което е,защото винаги се е борил да е на първо място.

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 01 мар 2015 22:55

Все пак е рано да правим каквито и да е изводи.
Победа в "Надежда" нямаме от 2005 г.
Днешната загуба не е толкова неочаквана, началото на пролетния полусезон е трудно не от вчера или днес за нас.
Спомнете си миналата година каква мъка беше в Бургас срещу разпадащия се Черноморец, загубата ни пак там с 2-0 през 2012 г. и още и още. Днес бяхме трагични, доста от играчите ни доказаха, че нямат и грам акъл в кратуните, но все пак мисля, че следващите мачове ще започнем лека полека да играем все по-добре, както беше миналия сезон, а и не само миналия. Стойчо обаче трябва да спре да се доверява на "неговите" хора като Апостол Попов. Няма да е зле Кукоч да седне на пейката за сметка на Милисавлевич примерно, та даже и на Супусепа, за да разбере най-накрая, че нито е най-добрия, нито пък ще бъде най-добрия някога. Маркиньос и Силва също е време да седнат на пейката, за сметка на Фортеш и Бъркляча, примерно...
ИдЕ мач с Берое, дано не ни накажат и си играем на "Армията".

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 мар 2015 22:57

CSKA Sofia 1948 написа:Все пак е рано да правим каквито и да е изводи.
Победа в "Надежда" нямаме от 2005 г.
Днешната загуба не е толкова неочаквана, началото на пролетния полусезон е трудно не от вчера или днес за нас.
Спомнете си миналата година каква мъка беше в Бургас срещу разпадащия се Черноморец, загубата ни пак там с 2-0 през 2012 г. и още и още. Днес бяхме трагични, доста от играчите ни доказаха, че нямат и грам акъл в кратуните, но все пак мисля, че следващите мачове ще започнем лека полека да играем все по-добре, както беше миналия сезон, а и не само миналия. Стойчо обаче трябва да спре да се доверява на "неговите" хора като Апостол Попов. Няма да е зле Кукоч да седне на пейката за сметка на Милисавлевич примерно, та даже и на Супусепа, за да разбере най-накрая, че нито е най-добрия, нито пък ще бъде най-добрия някога. Маркиньос и Силва също е време да седнат на пейката, за сметка на Фортеш и Бъркляча, примерно...
ИдЕ мач с Берое, дано не ни накажат и си играем на "Армията".

Изгоряхте според мен, и за расизма ще ви ударят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 мар 2015 23:03

W84me написа:Изгоряхте според мен, и за расизма ще ви ударят.

Крайно време е съответните държавни органи да се захванат с идиотчетата по стадионите.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 01 мар 2015 23:11

Не съм чел всички коментари,ама някой може ли да ми каже какво трябва да значи издигнатото знаме с KOД 8 и Емотикона Хитлер ?.. :mrgreen: :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”