01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: 01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Мнениеот Teo » 01 мар 2015 21:19

люляче написа:ЦСКА се бори за титлата, а милките се борят да останат в групата с отборите борещи се за титлата, и пак много им знаят устата! 8-)
От къде това самочувствие без покритие не знам. :?

Ако играят с Хасково до края на сезона ще станат шампиони... циркова трупа на Велев направо ми насълзи очите :idea:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 мар 2015 21:20

Brabam написа:Kaкъв ти е проблема,че са стимулирани ? Или предпочиташ да не си дават много зор срещу вас? :lol:

Ти гледа ли Локо Пд - Локо Сф?

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 01 мар 2015 21:25

Странно!Падаш с 2-0 и казваш "браво момци"(Ст. Младенов).Нещо не можах да захапя.Няма обвинения към съдията,към Домусчиев,към Лудогорец,към световния империализъм.Наистина странно.Очаквам в следващите дни някоя "бомба" в медиите.Конкретноза за мача-счупихте тъпомера от изказвания след загубата на Лудите от Литекс, но не погледнахте във вашата кочинка какво е.Пълна трагедия сте.2 часа след края на мача ,по трезвомислещите обърнаха палачинката.Разбраха кой е виновен(виновни) за всичко случващо се в ЦСКА.С тази политика на управление и зомбиране, рано или късно резултатите ще са на лице.

Brabam

Мнениеот Brabam » 01 мар 2015 21:26

Teo написа:
Brabam написа:Kaкъв ти е проблема,че са стимулирани ? Или предпочиташ да не си дават много зор срещу вас? :lol:

И двата, за нещастие :lol:
Та какво значение има,че са били стимулирани след като вие нищо не направихте цял мач, даже и когато бяхте 11 на 11?
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 01 мар 2015 21:40

Изображение
Навика си е навик :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 мар 2015 22:00

Кировец написа:
Udoji90 написа:Иначе от коментарите ми се струва, че някак прекалено голямо недоволство има у някои от вас. ОК, слаб мач, ама заради един такъв нахранихте кого ли не. А всъщност ние по принцип в първия си пролетен мач обикновено не играем нищо, пък и в Надежда по принцип напоследък ни е трудно. Трагедия аз лично не смятам да правя - още повече, че "Лудогорец" също паднаха. Разочарованието у някои от вас според мен се дължи на прекалено високите ви очаквания. Аз преди сезона не смятах, че ще сме шампиони, при 7 точки аванс също не го смятах, не го смятах и през паузата, нито след загубата на "Лудогорец" вчера. Имаме си проблеми, при наличието на които за мен титлата не може да е задължителна цел. Съответно и не приемам толкова тежко днешната загуба с лоша игра, тъй като допускам, че няколко сезона ще трябват само да си стъпим на краката, пък за евентуална титла - още повече.

Както казва Васконти - няма как да нямаме очаквания след 40 дневен подготвителен период. :roll:
Друг е въпроса, че не сме купили сериозни играчи, а пак събирахме от плажове, но продадохме отличен футболист като Буш.

Аз имам предвид, че са завишени очакванията в глобален аспект - за титли, ШЛ, ала-бала... Иначе ако говорим за този мач, то и аз не очаквах загуба с 2 гола разлика, ама и не е сериозно от 1 мач да се заклеймяват едва ли не всички играчи, а те всъщност изобщо не са лоши. И с по-добри единици сме правили калпави мачове. Просто много лесно мненията отиват в крайностите, което е глупаво и лично мен понякога ме дразни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 01 мар 2015 22:07

Udoji90 написа:
Кировец написа:
Udoji90 написа:Иначе от коментарите ми се струва, че някак прекалено голямо недоволство има у някои от вас. ОК, слаб мач, ама заради един такъв нахранихте кого ли не. А всъщност ние по принцип в първия си пролетен мач обикновено не играем нищо, пък и в Надежда по принцип напоследък ни е трудно. Трагедия аз лично не смятам да правя - още повече, че "Лудогорец" също паднаха. Разочарованието у някои от вас според мен се дължи на прекалено високите ви очаквания. Аз преди сезона не смятах, че ще сме шампиони, при 7 точки аванс също не го смятах, не го смятах и през паузата, нито след загубата на "Лудогорец" вчера. Имаме си проблеми, при наличието на които за мен титлата не може да е задължителна цел. Съответно и не приемам толкова тежко днешната загуба с лоша игра, тъй като допускам, че няколко сезона ще трябват само да си стъпим на краката, пък за евентуална титла - още повече.

Както казва Васконти - няма как да нямаме очаквания след 40 дневен подготвителен период. :roll:
Друг е въпроса, че не сме купили сериозни играчи, а пак събирахме от плажове, но продадохме отличен футболист като Буш.

Аз имам предвид, че са завишени очакванията в глобален аспект - за титли, ШЛ, ала-бала... Иначе ако говорим за този мач, то и аз не очаквах загуба с 2 гола разлика, ама и не е сериозно от 1 мач да се заклеймяват едва ли не всички играчи, а те всъщност изобщо не са лоши. И с по-добри единици сме правили калпави мачове. Просто много лесно мненията отиват в крайностите, което е глупаво и лично мен понякога ме дразни.

На фона на претенциите на ЦСКА не може да се оплаквате, че има очаквания. Винаги сте тръгвали с голямата кошница, какви да са очакванията?
Хубаво е, че се появиха още силни отбори. С Локо Сф,Левски и Берое мачовете от плейофа ще са доста завързани.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 01 мар 2015 22:09

Това е най- слабия ни мач от началото на шампионата. Основната причина за мен са безобразните ни крила Силва и Платини. от там се започна и свърши. Излишни нерви на опитни футболисти и заслужени картони.Даде ни се шанс да дръпнем и после горко ще съжаляваме за пропуснатата възможност. Силва трябваше да си го продадат сега ще ни прави въртели до края това лекенце.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 мар 2015 22:09

Teo написа:

Ти правиш ли разлика от първи мач за годината, първи мач за Купата и мач за първенство?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 мар 2015 22:10

mozart написа:
Udoji90 написа:
Кировец написа:

На фона на претенциите на ЦСКА не може да се оплаквате, че има очаквания. Винаги сте тръгвали с голямата кошница, какви да са очакванията?
Хубаво е, че се появиха още силни отбори. С Локо Сф, Левски и Берое мачовете от плейофа ще са доста завързани.

Точно там е работата, че и претенциите са завишени според мен, съответно и очакванията. Преди година и половина стигнахме до ситуация да имаме само 5 играчи с договор, а сега имаме претенции за титла... Прибързано ми се струва, но това си е лично мое мнение.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”