Кировец написа:Udoji90 написа:Иначе от коментарите ми се струва, че някак прекалено голямо недоволство има у някои от вас. ОК, слаб мач, ама заради един такъв нахранихте кого ли не. А всъщност ние по принцип в първия си пролетен мач обикновено не играем нищо, пък и в Надежда по принцип напоследък ни е трудно. Трагедия аз лично не смятам да правя - още повече, че "Лудогорец" също паднаха. Разочарованието у някои от вас според мен се дължи на прекалено високите ви очаквания. Аз преди сезона не смятах, че ще сме шампиони, при 7 точки аванс също не го смятах, не го смятах и през паузата, нито след загубата на "Лудогорец" вчера. Имаме си проблеми, при наличието на които за мен титлата не може да е задължителна цел. Съответно и не приемам толкова тежко днешната загуба с лоша игра, тъй като допускам, че няколко сезона ще трябват само да си стъпим на краката, пък за евентуална титла - още повече.
Както казва Васконти - няма как да нямаме очаквания след 40 дневен подготвителен период.
Друг е въпроса, че не сме купили сериозни играчи, а пак събирахме от плажове, но продадохме отличен футболист като Буш.
Аз имам предвид, че са завишени очакванията в глобален аспект - за титли, ШЛ, ала-бала... Иначе ако говорим за този мач, то и аз не очаквах загуба с 2 гола разлика, ама и не е сериозно от 1 мач да се заклеймяват едва ли не всички играчи, а те всъщност изобщо не са лоши. И с по-добри единици сме правили калпави мачове. Просто много лесно мненията отиват в крайностите, което е глупаво и лично мен понякога ме дразни.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...