diplomat написа:Тони написа:Направо колосален митинг. 5000 човека сигурно.
Виж снимките отново, поне 25 000 има.
Е,и?...За вас мачове няма ли,бе хора!...Всеки ден се занимавате политика...и то руска.
Егати спортния форум.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
diplomat написа:Тони написа:Направо колосален митинг. 5000 човека сигурно.
Виж снимките отново, поне 25 000 има.
Балкански Орел написа:Украински и всякакви други малцинствени групи, които са против националиста Путин...
aleksandrov77 написа:vaskonti написа:Като знам какъв отговор ще последва, направо не знам как събрах смелост да попитам, но... какво представлява тоя нов световен ред, който използваш за да отговориш на всеки въпрос, който те питат? Кое му е толкова мракобесното, съответно какъв е стария световен ред, който очевидно е много човеколюбив и прекрасен?
НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД е система , която се налага от Вашингтон и Тел Авив чрез техните първи съюзници от Брюксел!
Тази система идеологията й е налагане на радикална глобализация , омесване на религиите, нациите и расите!
Това е изгодно за Системата , защото както съм писал и преди единна и хомогенна нация бързо се организира , обединява и протестира срещу общия враг/колонизатор !
Глобализацията е красивия капан за изчезването на малките народи като нашия!
Докато едно мултикултурно общество не е сплотено и единно не протестира! Никога няма да видиш на протест българин заедно с циганин, турчин, евреин , емигрант и т.н. или ако това чудо стане , то ще за кратко, защото всеки ще дърпа чергата към себе си!
НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД налага тотален контрол над населението и тотално следене , видеокамери навсякъде, а и на по-скорошен етап и имплантиране на чип в тялото където ще бъдеш следен всяка една секунда какво правиш!
Не можеш да останеш сам със себе си!
НОВИЯТ СВЕТОВЕ РЕД мрази национализма и родолюбието!
Крайната цел на системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД е налагане на ЕДИННО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО! В което няма да има държави и нации!
Радващото е , че вече имаме втори полюс в личето на Русия и Путин, който се противопостави на античовешката система на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Тази система е античовешка!
HoUs4oOL написа:
Това е от днешното ществие в памет на Немцов, имало е около 6 хиляди души.
Има 20 задържани включително и депутат от върховната рада.34-летний Алексей Гончаренко – депутат Верховной Рады Украины от «Блока Петра Порошенко». После событий 2 мая 2014 года в Одессе, когда в результате столкновения пророссийских и проукраинских демонстрантов 48 человек погибли из-за пожара в Доме профсоюзов, в адрес Гончаренко не раз звучали обвинения в том, что он якобы имеет отношение к организации закончившихся трагедией событий.
diplomat написа:Балкански Орел написа:Украински и всякакви други малцинствени групи, които са против националиста Путин...
Че то там е пълно с всякакви малцинства, да не мислиш че в РФ има само етнически руснаци и християни?
Не можаха ли да го направят по-културно? Да му сложат някое прахче в питието и да изглежда като инфаркт примерно. Не е нужна такава показност.wannabe написа:Аз и на друго място го казах - щом ЦРУ могат да убият някой на 5 метра от Кремъл... ебати жалката държава.
Лека му пръст на човека.
Балкански Орел написа:diplomat написа:Балкански Орел написа:Украински и всякакви други малцинствени групи, които са против националиста Путин...
Че то там е пълно с всякакви малцинства, да не мислиш че в РФ има само етнически руснаци и християни?
Къде съм писал такова нещо ? Или просто се чудиш кво да драснеш ?
Себастиан Фетел написа:Не можаха ли да го направят по-културно? Да му сложат някое прахче в питието и да изглежда като инфаркт примерно. Не е нужна такава показност.wannabe написа:Аз и на друго място го казах - щом ЦРУ могат да убият някой на 5 метра от Кремъл... ебати жалката държава.
Лека му пръст на човека.
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
От скука.fcb_bg написа:Измислихте ли най-накрая некоя сносна теория що му е било нужно на Путин да гърми тоя?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта