Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев, това е България
Няма такова понятие като отбора на народа за справка може да погледнете стадионите по време на мачовете.Иначе има герои на народа и те са Левски и Ботев
- Alternative
- Контакти:
Hq-team написа:Alternative написа:Много тъпи спорове водите,че чак с обиди!Левскарите "ревнуват",че има такава тема/виждате ли ние сме отбора на народа/.Съобразявайте се...става дума за национални герои.
Подкрепям ги напълно Ботев, но малко преувеличи с това "ние сме отбора на народа..."?
Ами така е решил,такава тема е пуснал!Въпреки,че форевъра не ми е от любимите форумци

hetfield написа:dodo7271 написа:Хора, стига с тия помпозни слова и купешки фраз. Нито Ботев е България, нито Левски е България, нито ЦСКА е България. Стига вече като, някакви инфантили се държим и се бием в гърдите кой отбор е лицето на България. Всеки си има пристрастия и е в правото да си ги защитава. Обаче да определяш своя си отбор за България ми звучи налудничаво. Това е за някоя клинична пътека. Иначе успех на ботевистите в борбата им с Христолов.
Виж сега,това е едно от малкото умни неща написани от човека пуснал темата.Да Ботев е България,Левски също е България,А за футболна България едва ли влакови композиции шоколади и подобни са България.Така,че прочетете темата а не само заглавието и и ако не ви отърва си гледайте форума и залагайте колко гола на празна врата ще пропусне Йовов и дали Ребех ще влезе в затвора за пиян шофьор или убийство на терена
Тази твоя примитвна злоба и омраза ще я отдам на това, че сте твърде изнервени от Христолов. Недей да влизаш в спор, когато не знаеш аз какво говоря. Много добре съм прочел темата и не си спомням точно теб да съм те питал за мнение.
Няма оправия

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Винаги съм бил против определения като "отбор на народа", "без Ботев няма България" и тн.
Неведнъж съм изказвал и показвал подкрепа към вас, правя го и сега.
Неведнъж съм изказвал и показвал подкрепа към вас, правя го и сега.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
jindo написа:п.п айде към "В" група, чорбарски подлоги...
Мисля редно е да се сложи възрастова граница и малчугани под 18 да не се допускат.
Колкото до темата, някой има ли нещо конкретно предвид за правене? Примерно общо бдение на свещи с Локо пред общината, или пред НАП, или примерно пред Второ РУ, или вътре в него.
Последна промяна от Ki Cho на 16 дек 2009 13:53, променено общо 1 път.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
Не беше лично към теб (дори не проверих от кой отбор си),а беше обобщено мнение към тук пишештите Левскари.Не мисля,че не видях злоба и в някой от тях.Та им препоръчах занимание
Re: Реквием за един негодник
sokkoban написа:Значи когато българите отказаха да стачкуват бяха и още са мразени, а когато пичони отказа, е няма проблеми той е пич!!!![]()
![]()
За едни може за други не!
За мен той е толкова виновен колкото и българите които толкоз мразите!
И ПАК ВИ ПИТАМ ВСИЧКИ КОИТО ЗАРАДИ НЕГО СТЕ ГОТОВИ ДА УБИВАТЕ
КОГАТО ДОЙДЕ В ПЛОВДИВ КАТО КАКЪВ ДОЙДЕ И КАКВО КАЗА???????![]()
![]()
Много силни думи. Според мен никой не мрази българите в отбора.Е изключение правят ДХ-С и Форевъра

male male
Kvi temi i diskusii se razdat po forumite ... ne e istina
Kvi temi i diskusii se razdat po forumite ... ne e istina

-
- Контакти:
Още самото заглавие създава предпоставки за караници и обиди в темата .....и това е било пределно ясно на създателят и
-
- Контакти:
Значи само да добавя, че аз си имам долна черта на никнейма ми и като казах Ботев, това е България направих съпоставка на Българското и това което се случва в клуба на всички нива. Прочетете темата, вникнете и тогава давайте коментар. Някои хора левскари и други веднага се насочиха към фенска маса и дргуго, но аз говоря за съвсем друго и то пряко към изстрадалите ботевисти. Това показа че съм прав българите сме разиденени и не сме сила заради това. Не се надувайте на Ботев че сте много велики ами другиден на Лацио и Рома там се надувайте,Там им кажете ,че сте отбора на народа и колко слаб отбор е Ботев, те може да ви съчустват искрено.