Литекс - Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Литекс - Лудогорец - 1:0

Мнениеот Serafim » 28 фев 2015 21:58

entwickler написа:Моци оправдание няма. Провокиран или не - трябва да се сдържа.
При този състав на Литекс като не можем да ги бием... Значи сме в "традиционната" Петево-Дерменджиева пролетна криза.

По-стрaнното е, че е бaш Литекс.
Нищо нямaм против Ловеч. Aдмирирaм ги зa бизнес моделa.
Домусчиев е постоянно в пресaтa под еднa или другa формa, колко прaвилно ръководи отборa, кaкви пaри е дaл, спечелил, срещи с други големи именa, обмянa нa опит и пр.
Литекс офиц.не си постaвят цели зa ЕКТ и титлa, но рaзвивaт момчетa, продaвaт ги и печелят пaри.
Aко зa две години Гришaтa дръпне ръчнaтa нa продaжбите, зaдържи отборa, вземе кaчествен треньор и няколко чужденци зa 4-5 млн. левa и ще влезе в групите нa ЛЕ, където ще си ги избие. Но явно не му е товa целтa.
Кaкто и дa е - кaзaх че е стрaннa зaгубaтa точно от Литекс, зaщото те имaт треньор със съмнителни кaчествa. Нaй-мaлкото товa.
Повече очaквaм Лудогорец дa имaт проблеми с отбори кaто Берое, Морето и Ботев.
A зaгуби от Левски или ЦСКA в тоя момент нямa дa сa изненaдa. Просто Лудогорец не сa мотивирaни, отдвлно, че Дерменджиев имa един и същ модел нa водене нa мaчовете.
Нямa с кaкво дa изненaдa двaмaтa Стойчовци. Просто когaто имaхa хъс и мотивaция, игрaтa нa лудогорци се получaвaше. Сегa, след ШЛ им е трудно дa се нaдъхaт, a Дерменджиев не изглеждa дa може дa се спрaви. Нямa нaй-мaлкото ротaции, които дa подскaжaт нa титулярите нещо.
Нaй-беззъби изглеждaт хaлфовете, които честно кaзaно сa причинaтa Лудогорец дa е товa, което е.
Бaвни сa, грешaт елементaрни пaсове,не могaт дa отнемaт топките чисто и резултaтa е, че не спори игрaтa.
Ясно е, че Дерменджиея е пътник. Според мен обaче дори и след зaгубa от Левски нямa дa го мaхне веднaгa Домусчиев, a ще изчaкa може би и Мaрт, когaто би следвaло вече отборa дa е в оптимaлнa формa, зa дa се види дaли проблемa е бил временен или треньорa стигнa тaвaнa си и се "изрaзходи", един вид.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 28 фев 2015 22:48

Пропускате плюнката на Дяков, ритниците на Кейсара срещу падналия Карачанаков.....

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 мар 2015 01:13

Е освен Дяков, който мога да оприлича на селски тарикат, другите българчета ми се виждат свестни.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 01 мар 2015 01:48

diplomat написа:Е освен Дяков, който мога да оприлича на селски тарикат, другите българчета ми се виждат свестни.

Викаш че Минев е цвете за мирисане,а? :cry: Лошо.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 мар 2015 11:07

Само на мен ли ми направи впечатление на футболист на годината Кирето като каза че от 2-3 месеца изобщо не му било до футбол и не се занимавал с него май там е отговора за нулевата селекция и западащия футбол ;)

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 01 мар 2015 11:29

runnersa написа:Само на мен ли ми направи впечатление на футболист на годината Кирето като каза че от 2-3 месеца изобщо не му било до футбол и не се занимавал с него май там е отговора за нулевата селекция и западащия футбол ;)

Киро си начеса крастата в ШЛ и скоро за креМвиршите ще има:"Здравей, футболна есен" в селските групи.От де дошло,там и отишло ;)
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 01 мар 2015 12:21

Карамел Му написа:
runnersa написа:Само на мен ли ми направи впечатление на футболист на годината Кирето като каза че от 2-3 месеца изобщо не му било до футбол и не се занимавал с него май там е отговора за нулевата селекция и западащия футбол ;)

Киро си начеса крастата в ШЛ и скоро за креМвиршите ще има:"Здравей, футболна есен" в селските групи.От де дошло,там и отишло ;)

Това ли ти е мечтата :) :) :) типично българска, дай като ние сме зле и те да са зле, за това ще си останем последни в Европа.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Re: Литекс - Лудогорец | 28.02 | 17:00ч.

Мнениеот ELFen » 01 мар 2015 15:09

BRF написа: Мнението ти за постъпките на моци-легендата!??

ELFen написа:Изпълненията, след червения са си за дисципа...трябва да бъде наказан на МАХ,.... а защо се изнерви до такава степен, ако си гледал мача ще си обясниш...нека помогна : абс. никакъв 1ви жълт , зверски ни оритаха, терена , отделно не вървеше и играта...Дано съм помогнал ;)

BRF написа:Не съм гледал мача и много ми помогна!За пореден път оправдаваш ДОЛНА постъпка!

Къде видя тук оправдание?!?! Просто изяснявях причините за поведението / дори за себе си ;)/Според мен, трябва да се извини публично и да не влиза в игра поне месец за недостойно поведение !
А иначе,като цяло чичо Гошо си е префектен за "помощник" тренер, беше ясно, не е мотиватор за отбор който няма свежа кръв, и грешките Стоев, Ернанддес,ШОКО ..., от другата странана-Ангуло, Анисе, Хамза...като цяло слаб сезон се очертава !
Последна промяна от ELFen на 01 мар 2015 15:12, променено общо 1 път.
висша математика:314 :idea:

dimov
Контакти:

Мнениеот dimov » 01 мар 2015 15:10

НА 90 процента цесакарите в този форум са пълни олиго.....ни.Първия картон на Моци беше пародия.И тази година свинския салам ще квичи на умряло.

Върни се в “Лудогорец”