Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

VETERANI
Контакти:

Re: Ботев, това е България

Мнениеот VETERANI » 16 дек 2009 12:58

battlestar31 написа:Аз си мисля че Левски е България ;)

Аз си мисля,че майкати е *****!!!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 16 дек 2009 13:03

Даааа,има Левскари обаче ти си си говедо

creamfields
Контакти:

Re: Реквием за един негодник

Мнениеот creamfields » 16 дек 2009 13:04

Наско тези които изброи без човека с лаптопа са направили за Ботев повече от колкото ти някога ще направиш.Хората които изреждаш са треньори по футбол.Те са имали късмета да работят в отбора,който обичат за тях не е толкова лесно да сменят клубната си пренадлежност и да помагат на друг отбор(макар,че в някои случаи има фактори които не зависят от тях).Та понеже ти мн ги обвиняваш нека да разгледаме въпроса така: Ти работиш в фирма като обикновен служител,но ти се отваря възможност да поемеш отговорен пост,но фирмата е в мн лошо положение,но ти въпреки това вярваш,че имаш силите да вдигнеш фирмата на крака. и взимаш поста.Почитателите на фирмата обаче бойкотират продукцията и ти не успяваш да направиш нищо.След време идва италиански специалист на твоята позиция,който в началото казва,че е просто турист и оглежда фирмата,след това този италианец позволява да се използва дипломата му като гарант за 1-2 сделки и по този начин спасява фирмата.След това в фирмата в която ти толкова си се трудил започват да идват мн качествени италиански работници които помагат фирмата да се вдигне на крака,обаче ти вече си върнат на стария ти пост,а италианския специалист е на твоето място.Обаче почитателите на фирмата продължават да мразят теб макар,че италианския специалист също ги е излгъгал и не ги е подкрепил.
По нататак знаеш какво става италинския специалист се отказва фирмата е пред крах,а няколко обаркани почитателя те мразят до края на обаркания им живот.

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 16 дек 2009 13:11

А Батков е Бай Ганьо.

Потребителски аватар
plan-2012

Re: Реквием за един негодник

Мнениеот plan-2012 » 16 дек 2009 13:14

creamfields написа:Наско тези които изброи без човека с лаптопа са направили за Ботев повече от колкото ти някога ще направиш.Хората които изреждаш са треньори по футбол.Те са имали късмета да работят в отбора,който обичат за тях не е толкова лесно да сменят клубната си пренадлежност и да помагат на друг отбор(макар,че в някои случаи има фактори които не зависят от тях).Та понеже ти мн ги обвиняваш нека да разгледаме въпроса така: Ти работиш в фирма като обикновен служител,но ти се отваря възможност да поемеш отговорен пост,но фирмата е в мн лошо положение,но ти въпреки това вярваш,че имаш силите да вдигнеш фирмата на крака. и взимаш поста.Почитателите на фирмата обаче бойкотират продукцията и ти не успяваш да направиш нищо.След време идва италиански специалист на твоята позиция,който в началото казва,че е просто турист и оглежда фирмата,след това този италианец позволява да се използва дипломата му като гарант за 1-2 сделки и по този начин спасява фирмата.След това в фирмата в която ти толкова си се трудил започват да идват мн качествени италиански работници които помагат фирмата да се вдигне на крака,обаче ти вече си върнат на стария ти пост,а италианския специалист е на твоето място.Обаче почитателите на фирмата продължават да мразят теб макар,че италианския специалист също ги е излгъгал и не ги е подкрепил.
По нататак знаеш какво става италинския специалист се отказва фирмата е пред крах,а няколко обаркани почитателя те мразят до края на обаркания им живот.

Добре бе , Пичони е най-черния , а Чернев 1-ви ,2-ри ,3-ти кръг какъв го играеше ?

П.С. Кой на кого използва дипломта ,че не разбрах ?

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 16 дек 2009 13:15

То и аз съм Левскар но напълно подкрепям Ботев и феновете му.Това трябва да сторят и други.Щото каквото и да се приказва Ботев си е Ботев.Традиция,фенове и т.н.т.. :!:

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 16 дек 2009 13:16

antonzzzz написа:

Крайно време е да разшириш кръгозора си на мислене.

Защо не пусна подобен коментар и към автора на темата?

п.п
айде към "В" група, чорбарски подлоги...

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 16 дек 2009 13:16

Форевър стига си пускал по 1000 теми бе човек!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 16 дек 2009 13:18

jindo написа:
antonzzzz написа:

Крайно време е да разшириш кръгозора си на мислене.

Защо не пусна подобен коментар и към автора на темата?

п.п
айде към "В" група, чорбарски подлоги...

Тоя пък умник откъде се появи :shock:
Изображение
Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 16 дек 2009 13:19

По темата Левскари : Говеда 1:2 (следейки постовете)

Върни се в “Архив”