Берое- Локомотив Пловдив 28.02 от 14:00 събота

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Берое- Локомотив Пловдив 28.02 от 14:00 събота

Мнениеот drughi » 28 фев 2015 19:36

КОР за тоз мач. Бирой, мирой, дреме ми на дедовия.... Жалко само за контузиите.

Гледам в Пловдив24, селяните се радват че сме паднали. Това още повече показва колко още ги боли и държи Крагаеренския в 90-тата минута :lol:

Сега в София е мача на сезона за нас.
Изображение

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 28 фев 2015 20:56

още като отпаднахме от Лудогорец за купата,беше ясно,че от тоя мач няма да вземете нищо.Не можах да разбера що не си запазихте ключовите играчи за реванша за купата и за дербито ви с Ботев :?: Що беше това фърляне,това мятане днеска? :lol: При положение,че мача беше безмислен за вас :? Ся хой :mrgreen: ни купа,ни дерби :x Ама вий си знайте най-добре.....
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 28 фев 2015 21:04

Лудата банда написа:
kubik написа:Безмислен мач за нас.Резултата е резонен.Няма да изпаднем,няма да влезем в шестицата.Локомотив Пловдив има друга цел-купата.
Драми от загубата ,да си правят кандидат родолюбците :)

Да, да, ама друг път. Голямата ви цел и днес стана ясна на всички. 8-ми март.

Ние не сме лицемери като вас, да казваме, че Дербито на Пловдив не е от значение за нас.

Подкрепям напълно решението на треньорското ръководство в този мач да излезем с най-доброто с което разполагаме. Това отличава истинските отбори от отборчетата.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 фев 2015 21:07

Едно прекрасно представяне, тотална доминация, изключителна последователност... в мачкането на така наречената домакинска публика. Гости на собствения си стадион при резултат 3-0 ТОВА ГО МОЖЕ ЕДИНСТВЕНО ЛОКОМОТИВСКАТА ПУБЛИКА :idea:

Силно впечатление ми направиха БРИГАДА ПЛОВДИВ- увеличава им се броят и са гръмогластни, редно е да направят тема с разбиранията и вижданията си, да видим дали ще се припознаем ;) но определено имат прекрасни отличителни артикули и подкрепата им към тима е ИДЕАЛНА...

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 28 фев 2015 21:37

luxorus написа:3-0

точен си де*ба.. :mrgreen:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 фев 2015 21:39

Въпреки, че преди мача агитките на Локомотив Пловдив и Бере се търсиха из улиците на Стара Загора, за да премерят сили, а по време на срещата пяха едни за други обидни песни, на полувремето на срещата се е случило нещо изключително похвално и рядко срещано в България, разбра репортер на PlovdivDerby.com. Двама представители на ултрасите на домакините са отишли до сектора за гости, за да дарят събрани за благородна кауза, а именно за лечението на тежко боления ултрас на Локомотив Пловдив Жоро Ценов.

http://plovdivderby.com/vsichki-ostanal ... ko-pd.html

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 28 фев 2015 21:40

Похвално е това. Браво.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 28 фев 2015 21:48

mark1926 написа:Въпреки, че преди мача агитките на Локомотив Пловдив и Бере се търсиха из улиците на Стара Загора, за да премерят сили, а по време на срещата пяха едни за други обидни песни, на полувремето на срещата се е случило нещо изключително похвално и рядко срещано в България, разбра репортер на PlovdivDerby.com. Двама представители на ултрасите на домакините са отишли до сектора за гости, за да дарят събрани за благородна кауза, а именно за лечението на тежко боления ултрас на Локомотив Пловдив Жоро Ценов.

Между другото впечатление ми направи това ,че от наша страна почти нямаше скандиране срещу вас.
Похвална е акцията , макар според мен да не означава нищо друго освен респект и съпричастност към човек в нужда.Все пак на първо място сме хора и българи.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 фев 2015 21:55

Avgusta 1916 написа:
mark1926 написа:Въпреки, че преди мача агитките на Локомотив Пловдив и Бере се търсиха из улиците на Стара Загора, за да премерят сили, а по време на срещата пяха едни за други обидни песни, на полувремето на срещата се е случило нещо изключително похвално и рядко срещано в България, разбра репортер на PlovdivDerby.com. Двама представители на ултрасите на домакините са отишли до сектора за гости, за да дарят събрани за благородна кауза, а именно за лечението на тежко боления ултрас на Локомотив Пловдив Жоро Ценов.

Между другото впечатление ми направи това ,че от наша страна почти нямаше скандиране срещу вас.
Похвална е акцията , макар според мен да не означава нищо друго освен респект и съпричастност към човек в нужда.Все пак на първо място сме хора и българи.

То ще излезне, че Ние сме пели цял мач против вас. Няма такова нещо, дори ченгетата до сектора Ни не можаха да чуят вопли против вас, никак не бяха вървежни песните с ваше участие.Виж за другите, ЛОКОМОТИВСКИТЕ беше друго...

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 28 фев 2015 22:00

mark1926 написа:
Avgusta 1916 написа:

То ще излезне, че Ние сме пели цял мач против вас. Няма такова нещо, дори ченгетата до сектора Ни не можаха да чуят вопли против вас, никак не бяха вървежни песните с ваше участие.Виж за другите, ЛОКОМОТИВСКИТЕ беше друго...

Не съм казал такова нещо :!:
Песни не съм чул срещу Берое , може да е имало някакви закачки , но това е нормално!
Точно това ми направи впечатление , затова го написах.
Още веднъж успех и до скоро, макари през следващия сезон ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Локо Пловдив”