Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Реквием за един негодник

Мнениеот Hacko1912 » 16 дек 2009 12:00

botev forever написа:Първо за неразбралите-не съм нито Чернев нито Кочев.А ти след като гледаш 4 месеца лъжа какво правиш? Не можеш да обвиниш 17-18 годишни деца във всичи земни грехове.........

Az ne obvinjavam! Ne mi prepisvaj zaslugi. TI OBVINJAVASH! I az te pitam - s tvoiata logika po tvoiata glava. Znachi sega izliza na edni deca, vodeni ot edni ne-deca, trjabva da im se prostava che ne stachkuvaha kogato vsicki iskaha ot tja i bjaha obedineni, a ne edin italianec trenjor- NE! Tova li ti e logikata ili neshto burkam?

botev forever

Мнениеот botev forever » 16 дек 2009 12:03

Hacko1912 написа:
botev forever написа:Първо за неразбралите-не съм нито Чернев нито Кочев.А ти след като гледаш 4 месеца лъжа какво правиш? Не можеш да обвиниш 17-18 годишни деца във всичи земни грехове.........

Az ne obvinjavam! Ne mi prepisvaj zaslugi. TI OBVINJAVASH! I az te pitam - s tvoiata logika po tvoiata glava. Znachi sega izliza na edni deca, vodeni ot edni ne-deca, trjabva da im se prostava che ne stachkuvaha kogato vsicki iskaha ot tja i bjaha obedineni, a ne edin italianec trenjor- NE! Tova li ti e logikata ili neshto burkam?

Ти като 18 годишен със същото мислене ли си както един 50 годишен тренер.....

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 дек 2009 12:05

Chernev na kolko godini beshe kato otkaza da oglavi bojkot i povede sustezatelite si? A Kochev zad nego? Ne sum te vidial da gi narichash mizernici, luzci i negodnici! Te takiva li sa zaedno s Piccioni?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот botev_1912 » 16 дек 2009 12:28

creamfields написа:щом толкова имаш мерак да биеш,някой защо просто не набиеш селския?

ти като си толкоз умен - 'що не измисли как да го махнем?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 16 дек 2009 12:33

botev forever написа:
plan-2012 написа:
botev forever написа:Поредната пародия скалъпи италианския мургавелко и хвърли в тежък траур платените си марионетки.Не можел да работи със Селяка.Питам те спецо,сега ли разбра,че си имаш работа с нечовек?Защо когато българите искаха да бойкотират последните два мача ти не ги подкрепи,а извика на помощ марионетките си да се саморазправят с момчетата.Ти и твоите мерзавци сте виновни за 4 месеца заблуда и продължаващата агония в клуба.

А к'ъв е Митьо според теб ?

Нечовек..........

И сега Пичони ти е виновен :?

Предполгам , че преди това ''пародия са скалъпили''

1. Коце Ангелов

2. Пепо Пенчев

3. Иван Кочев

4.Владо Чернев

Да кажеш нещо за тяхно оправдание ?

creamfields
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот creamfields » 16 дек 2009 12:36

може да не съм кой знае колко умен,но със сигурност съм по практичен и го виждам така,че ще е мн по лесно да си изкараш гнева върху един човек(главния виновник) от колкото върху други 20 които по някав начин се опитват да си вършат работата

Botev_forever
Контакти:

Ботев, това е България

Мнениеот Botev_forever » 16 дек 2009 12:37

Пичове, отварям нова тема не защото не можех да си постна коментара на някоя друга а защото бих искал това да бъде едно ново начало за нас. След като прочетох целите други теми и видях нещо много важно и то не е че се караме помежду си без да сме виновни, а че нашото положение удивително много прилича на България преди да се освободи от турско робство. Ето имаме си поп имаме си бунтари, воеводи, чорбаджии и предатели най вероятно и Както едно време са се събирали по ханове и са обсъждали действия срещу Турция така и ние тука в тоя форум. Та, повечето от мненията които чета ми звучат оправдани и викам да тоя има право после не другия има повече и така нататък, но не е важно кой е прав и кой не а какво можем ЗАЕДНО да направим в полза на отбора. Аз хубаво ви направих съпоставка с България по турско робство, но с това исках да кажа още , че една от основните причини да попаднем а и после да сме под робство толкова време е било разединението. Нека не правим тая грешка на наще предци която е виждаме и днес в нащо модерно общество, нека бъдем ОБЕДИНЕНИ срещу злото. За какво спорим, нима нещо се подобри от това, така или иначе от нас не зависи особено много затова по добре да бъдем юмрук а не плесник, защото с плесника може да плеснеш някой колкото да го ядосаш и да те пребий, а с юмрук можеш да му счупиш зъбите като на сеньор Берлускони (така и не се намери някой Христолов така да фрасне). И на края само да обобща, ние навсякъде се фукаме за великата публика на Ботев, но е крайно време е да докажем, че освен велика сме и ОБЕДИНЕНА и че наща любов към отбора ни свързва в едно цяло, в един юмрук
Последна промяна от Botev_forever на 16 дек 2009 12:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Ботев, това е България

Мнениеот battlestar31 » 16 дек 2009 12:39

Аз си мисля че Левски е България ;)

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Ботев, това е България

Мнениеот antonzzzz » 16 дек 2009 12:41

battlestar31 написа:Аз си мисля че Левски е България ;)

Крайно време е да разшириш кръгозора си на мислене.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 16 дек 2009 12:43

Форевър,да те питам аз едно въпросче. Българските футболисти и Чернев,защо не бойкотира старта на сезона. Защо след като не бяха взимали пари и знаеха на какво хоро се хващат се хванаха.Те чак когато дойдоха италянците ли осъзнаха ,че трябва да стачкуват. Те заедно с треньорите ,които започнаха сезона въпреки всичко ,те които спомагаха Селския за унищожението на Ботев ,те които незаписаха нито една точка ,те които трупаха срамен след срамен резултат не са ли негодници според теб ? И обратното дори да е знаел още от самото начало с какво се захваща Пичони колко точки успя да запише този ,,негодник" с тази разпасана команда ? Този негодник, както го наричаш седя до последно без пари,направи всичко възможно да спечели колкото се може повече точки за Ботев и сега ,че селския няма да отстъпи хвърли кърпата,защото това си е един вид натиск към селския или да действа или клуба се разпада,а тези които ти ги защитаваш и до днес не напшравиха нищо ,за да претиснат Христолов,кой е негодника в случая тези които въпреки всичко правят нещо за доброто на клуба или тези които се спотайват като мишки и само в общия хор се обаждат ,а не излизат със самостоятелна позиция?
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Върни се в “Архив”