Погледнах в Уикипедията за индиеца и какво мислите пише там - малко повече от 10 гола за малко под 20 годишна кариера. Този чешит сигурно прави банкети при вкарване на голове. Но както е тръгнало напоследък, представете си мача с ония, 89 минута, Сингх влиза на мястото на който и да е, 30К индийци(примерно, колко е за тях тая бройка) на трибуните и чудо, момчето бележи! Естествено трибуните куфеят, но Сингх се въздържа, все пак е отбелязал на луда крава. Толкова с мечтите, за жалост реалността е друга.
Сега за Менди - наистина нямаме нужда от още защитници (имаме предостатъчно), но ако е вариант на Кукоч, може да поразмислим, въпреки л.а.й.н.а.т.а, които изсра миналата година. Все пак не е трудно да дадем прошка срещу коректно бъдещо отношение.
Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Мендито явно ще го връщат в момента само печелят време като не обявяват новината. Ще си получи освиркванията
и може да изкара някое евро за клуба както бе споменато в посока Азия!
и може да изкара някое евро за клуба както бе споменато в посока Азия!
Нищо не печелят, няма да го връщат.
- Червени Воини
- Контакти:
По-хубаво, ако бяхме го върнали щяхме да дадем лош пример на останалите играчи....и така всеки, може да си тръгва и връща по всяко време. Можем без него, както се вижда. 

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
- dreben23
- Контакти:
Печелят те, правят само раздори, нашата публика е много проста, а и не само нашата всички са така- хем искаме титли и не знам си какво, хем не щем силни играчи като Менди, че чак се купуват и банани отсега!
За едната умряла чест и достойнство сме съгласни да пожертваме титлата и винаги си създаваме главоболията сами, щото сме тъпи егоисти, че ние по-добър агент от Менди никъде по света няма да найдем, а той ни идва на краката и пада и на колене!
Е какво повече искате, извинява се момчето, прощаваме и го взимаме да ги мачка с физика!
Кукоч е два пъти по-слаб футболист от Менди, а го направихме световна звезда!

За едната умряла чест и достойнство сме съгласни да пожертваме титлата и винаги си създаваме главоболията сами, щото сме тъпи егоисти, че ние по-добър агент от Менди никъде по света няма да найдем, а той ни идва на краката и пада и на колене!

Е какво повече искате, извинява се момчето, прощаваме и го взимаме да ги мачка с физика!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Само това ни трябваше -да върнат предател , като Менти. Не стига,че е със спорни качества/на всеки мач има поне по една фрапираща грешка/, не стига, че бе неизвестен футболист/ на който птичето на щастието му кацна по неизвестна причина/, не стига, че имаше невероятния късмет да играе в най-добрия български клуб / и от известните Европейски клубове, който гради и връща кариери/, не стига, че дори мнозинството от най–великата публика, го подкрепяше толкова много, давайки му доверие, което не заслужаваше /аз бях от малцината с резерви към него/ и ред други благоприятни за него обстоятелства и той да предаде този огромен кредит отивайки на село?!!...Чак толкова тъпи футболисти не ни трябват. Нашата публика не прощава на българчета, а какво остава за недоказан чужденец, който се ползваше с огромен кредит на доверие от мнозинството?!!. Бежанци не ни трябват и дано ръководството прецени добре ситуацията. Сега в ЦСКА играят чужденци, които знаят какво искат от марката/ гледах интервюта на Маркович, Тончи.../ балканци, които добре знаят какво е да играеш в ЦСКА и как, както те ще помогнат за новата звезда върху славната история на клуба, така и клуба ще им помогне за тяхната футболна кариера. Менти само ще влоши атмосферата в съблекалнята. Той не ни трябва. На неговия пост имаме много по–добри футболисти.
-
Имам чувството,че индиеца е от някой Мумбай уоч или,както там се нарича организацията им за защита правата на кравите.
- dreben23
- Контакти:
гражданин от село написа:Имам чувството,че индиеца е от някой Мумбай уоч или,както там се нарича организацията им за защита правата на кравите.

Мен ми прозвуча по-скоро като индийската версия на "Спасители на плажа"!

Откъдето ще да е, важното е да се учи, че ще му трябва и стаж, когато реши да си отглежда собствени крави, а ако не от бате Тройчо от кого другиго да научи тези полезни за индийското общество неща.

[offtopic]Вече не можеш ги прибра в обора след такъв ергенски запой днеска!

***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:Печелят те, правят само раздори, нашата публика е много проста, а и не само нашата всички са така- хем искаме титли и не знам си какво, хем не щем силни играчи като Менди, че чак се купуват и банани отсега!![]()
За едната умряла чест и достойнство сме съгласни да пожертваме титлата и винаги си създаваме главоболията сами, щото сме тъпи егоисти, че ние по-добър агент от Менди никъде по света няма да найдем, а той ни идва на краката и пада и на колене!![]()
Батка ,до сега си мислех,че по това време на денонощието си пиян,ама май не съм прав,чини ми се ,че си на нещо по-така,а

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
dreben23 написа:
За едната умряла чест и достойнство сме съгласни да пожертваме титлата и винаги си създаваме главоболията сами, щото сме тъпи егоисти, че ние по-добър агент от Менди никъде по света няма да найдем, а той ни идва на краката и пада и на колене!![]()
Eто за това мислене ви подиграваме години наред... Похвално, че не всички мислят така, уважение за тях!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]