ЛЕ | Бешикташ - Ливърпул, 26.02.2015, 20:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: ЛЕ | Бешикташ - Ливърпул, 26.02.2015, 20:00 ч.

Мнениеот iliev72 » 27 фев 2015 21:32

slash1912 написа:
iliev72 написа:realist явно с теб имаме различно понятие за време.За мен е временен срив е да загубиш 2-3 мача , а те са последни след половината шампионат.
След временен срив може да отпаднеш от купата , но не да си последен след 19 кръга не е временен срив.И половината мачове се загуби.
Ако това е временен срив значи наистина говорим за различни неща и имаме различни мерки.

Този отбор на Дортмунд колко години беше на върха и мачкаше с красив футбол и печелеше купи?Всяка година продаваха по един основен футболист-Бариос,Кагава,Шахин,Гьотце,Левандовски.За колко пари бяха купени тези играчи и колко донесоха в касата на клуба?Дали ако това беше направил Лебеда,сега някой щеше да го закача?Аз съм фен и на Дортмунд,да си ме видял някъде да искам оставката на Клоп?

Още след първите 3 слаби мача щяха да му искат оставката дори и повече да беше направил.Кагава и Шахин къде сега а ;)
Реалиста, временен срив имаха този сезон Барса , Реал и Байерн като загубиха по няколко мача.А това на Борусия си е калпав сезон заради опита на Клоп да възроди кариерите на Шахин и Кагава.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 27 фев 2015 21:55

realist написа:Karsa Orlong, аз не разбирам какво им е на обстоятелствата.

В коментара си обясних какво им е на обстоятелствата - политиката е да не се дават големи заплати. И когато искаш да привлечеш хора с класата на Санчес, Фабрегас, Коща, Азар, Ди Мария, Фалкао си принуден да се оправдаваш с това, че им се живеело в Лондон или, че не играеш ШЛ. А простата истина е, че е по-удобно да привлечеш Маркович и да му плащаш 40к на седмица вместо Алексис със 150к на седмица (примерно, не ги знам колко точно взимат) и да кажеш, че инвестираш в бъдещето. Даваш ми за примери как го правят Челси и Юнайтед с мениджърите, а аз ти давам примери какви футболисти взимат и колко им плащат. Трансферите са отражение на мениджъра - когато собствениците назначават доказан такъв, те са наясно, че той ще иска класни футболисти и ще трябва да се бръкнат дълбото за трансферни суми и заплати. На всички ни е ясно, че нашите не са по тая част, ето защо аз се моля да не махат Роджърс, тъй като наследникът му няма да е с нищо по-добър от него - поредният млад и недоказан мениджър, идващ от клуб от средата на таблицата във ВЛ или на някое по-малко първенство. За Атлетико и Борусия си прав, но колко още такива примера можеш да дадеш? Искам примери с отбори от тяхната класа, а не такива, които са направили фурор в ЛЕ за 1 сезон или доминират в слабото си първенство. Разбирам, че всички, като фенове на този велик клуб, сте гладни за успехи, но трябва да ви е ясно, че вече не сме в 90-те или дори началото на 21 век, през 2015 година има доста отбори, които са над нас във финансово отношение, както и в класирането, което е логично.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 фев 2015 22:10

iliev72 написа:
slash1912 написа:
iliev72 написа:realist явно с теб имаме различно понятие за време.За мен е временен срив е да загубиш 2-3 мача , а те са последни след половината шампионат.
След временен срив може да отпаднеш от купата , но не да си последен след 19 кръга не е временен срив.И половината мачове се загуби.
Ако това е временен срив значи наистина говорим за различни неща и имаме различни мерки.

Този отбор на Дортмунд колко години беше на върха и мачкаше с красив футбол и печелеше купи?Всяка година продаваха по един основен футболист-Бариос,Кагава,Шахин,Гьотце,Левандовски.За колко пари бяха купени тези играчи и колко донесоха в касата на клуба?Дали ако това беше направил Лебеда,сега някой щеше да го закача?Аз съм фен и на Дортмунд,да си ме видял някъде да искам оставката на Клоп?

Още след първите 3 слаби мача щяха да му искат оставката дори и повече да беше направил.Кагава и Шахин къде сега а ;)
Реалиста, временен срив имаха този сезон Барса , Реал и Байерн като загубиха по няколко мача.А това на Борусия си е калпав сезон заради опита на Клоп да възроди кариерите на Шахин и Кагава.

Никой в нито един момент не е искал оставката на Клоп. Дори фенклубовете, но там се знае какво да се очаква. След почивката в Бундеслигата гледал ли си ги? Ройс и половината защита липсват по 15-20 мача на сезон.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 27 фев 2015 22:35

Karsa Orlong, хубав коментар, аргументиран и верен. Само с едно не съм съгласен: че има много отбори в по-добро финансово положение. В последната класация за 2014г. сме на 8-мо място, като пред нас са само Челси, Сити, Арсенал, Барса, Реал, Байерн и Пари СЖ. В същото време като отбор сме сигурно на 80-то място. Някак не се връзва. Колко отбори могат да пръснат 130 млн. за едно лято? Т.е. проблема не е в парите, а в политиката. Аз предпочитам да вземем един Санчез за 40 млн. и да му плащаме заплатата, а не 6-7 дърваря за 130 млн., но с по-ниски заплати. И тук не съм много убеден, че Роджърс няма думата. Иначе друг пример: Ювентус (Антонио Конте), Порто, Лион преди десетина години и още много други, които с по-нисък бюджет постигат стабилност, добри резултати и постоянно участие в елиминациите на ШЛ.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 фев 2015 22:48

realist написа:Karsa Orlong, хубав коментар, аргументиран и верен. Само с едно не съм съгласен: че има много отбори в по-добро финансово положение. В последната класация за 2014г. сме на 8-мо място, като пред нас са само Челси, Сити, Арсенал, Барса, Реал, Байерн и Пари СЖ. В същото време като отбор сме сигурно на 80-то място. Някак не се връзва. Колко отбори могат да пръснат 130 млн. за едно лято? Т.е. проблема не е в парите, а в политиката. Аз предпочитам да вземем един Санчез за 40 млн. и да му плащаме заплатата, а не 6-7 дърваря за 130 млн., но с по-ниски заплати. И тук не съм много убеден, че Роджърс няма думата. Иначе друг пример: Ювентус (Антонио Конте), Порто, Лион преди десетина години и още много други, които с по-нисък бюджет постигат стабилност, добри резултати и постоянно участие в елиминациите на ШЛ.

Ти май не разбираш а ?! На кой му пука ти какво предпочиташ а ?! На никой.Точно затова си има шефове и те решават.Свикни с тази идея и може да разбереш много неща за FSG и Liverpool FC.
Аман от дървени философи.Като станеш шеф в Ливърпул прави тогава това което предпочиташ.Мисля , че темата с твоите предпочитания се приключва тук !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 фев 2015 22:59

Ювентус (Антонио Конте), Порто, Лион във Вл, няма да са в Топ 4, освен може би Ювентус с доста късмет. Иначе 80-то място не сме, около 20 и все пак съм съгласен с повечето казано от теб #realist.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 27 фев 2015 22:59

iliev72 написа:
realist написа:Karsa Orlong, хубав коментар, аргументиран и верен. Само с едно не съм съгласен: че има много отбори в по-добро финансово положение. В последната класация за 2014г. сме на 8-мо място, като пред нас са само Челси, Сити, Арсенал, Барса, Реал, Байерн и Пари СЖ. В същото време като отбор сме сигурно на 80-то място. Някак не се връзва. Колко отбори могат да пръснат 130 млн. за едно лято? Т.е. проблема не е в парите, а в политиката. Аз предпочитам да вземем един Санчез за 40 млн. и да му плащаме заплатата, а не 6-7 дърваря за 130 млн., но с по-ниски заплати. И тук не съм много убеден, че Роджърс няма думата. Иначе друг пример: Ювентус (Антонио Конте), Порто, Лион преди десетина години и още много други, които с по-нисък бюджет постигат стабилност, добри резултати и постоянно участие в елиминациите на ШЛ.

Ти май не разбираш а ?! На кой му пука ти какво предпочиташ а ?! На никой.Точно затова си има шефове и те решават.Свикни с тази идея и може да разбереш много неща за FSG и Liverpool FC.
Аман от дървени философи.Като станеш шеф в Ливърпул прави тогава това което предпочиташ.Мисля , че темата с твоите предпочитания се приключва тук !

Кой си пък ти да казваш кога предпочитанията на друг във форума са приключена тема или не?! Форумите са за това - да се изказват мнения, предпочитания, КРИТИКИ и когато са заслужени - хвалебствия, поне така си мисля аз, а вероятно и 90 процента от пишещите тук... Супер изтъркани са заучените фрази - стани шеф, стани треньор, стани домакин на стадиона.. бла, бла, бла.. Ти като форумен пъдар ли се изявяваш или просто се опитваш да запълниш празнотата, оставена ни от Роджърсовия пророк, който ненадейно така се крие като МИШКА след снощи :lol:
Последна промяна от CSKA69 на 27 фев 2015 23:01, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 фев 2015 23:01

CSKA69 написа:
iliev72 написа:

Кой си пък ти да казваш кога предпочитанията на друг във форума са приключена тема или не?! Форумите са за това - да се изказват мнения, предпочитания, КРИТИКИ и когато са заслужени - хвалебствия, поне така си мисля аз, а вероятно и 90 процента от пишещите тук... Супер изтъркани се заучените фрази - стани шеф, стани треньор, стани домакин на стадиона.. бла, бла, бла.. Ти като форумен пъдар ли се изявяваш или просто се опитваш да запълниш празнотата, оставена ни от Роджърсовия пророк, който ненадейно така се крие като МИШКА след снощи :lol:

С парите от професията си и частни уроци като съветник на множество мениджъри е отишъл на ски в Алпите, или нещо от сорта каза.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 фев 2015 23:08

CSKA69 написа:
iliev72 написа:

Кой си пък ти да казваш кога предпочитанията на друг във форума са приключена тема или не?! Форумите са за това - да се изказват мнения, предпочитания, КРИТИКИ и когато са заслужени - хвалебствия, поне така си мисля аз, а вероятно и 90 процента от пишещите тук... Супер изтъркани са заучените фрази - стани шеф, стани треньор, стани домакин на стадиона.. бла, бла, бла.. Ти като форумен пъдар ли се изявяваш или просто се опитваш да запълниш празнотата, оставена ни от Роджърсовия пророк, който ненадейно така се крие като МИШКА след снощи :lol:

Да те светна , че форума е място където хората обсъждат теми , а не изказват предпочитания или да уволняват мениджъри.В неговият пост няма мнение , а какво той предпочитал.Ами като го предпочита да купи Ливърпул и да прави това което предпочита.И аз предпочитам много неща , но ги правя когато опира до мои лични неща.Дори да предпочитам нещо друго за Ливърпул то си остава за мен и дори да го споделя няма смисъл защото този който определя какво да се случва с Ливърпул не съм аз и никой не се съобразява с моите предпочитания.И един съвет към теб лично.Гледай си там "музиката" наречена къща и не се занимавай с неща които не са ти понятни по ред причини.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 27 фев 2015 23:25

О, нямаш грижи, гледам си я, дори в момента си слушам един страхотен сет, записан лятото в Ибиса.. Тук обаче говорим за Ливърпул, а целите пред отбора застрашително намаляха - топ 4 и Купа на Англия.. Трябва ли да съм племенник на Джон Хенри за да поискам публично (като го напиша в този форум) оставката на Роджърс, ако не ги изпълни? ;) :lol:
Изображение

Изображение

Върни се в “Ливърпул”