ЛЕ | Бешикташ - Ливърпул, 26.02.2015, 20:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: ЛЕ | Бешикташ - Ливърпул, 26.02.2015, 20:00 ч.

Мнениеот Alonso_Massa » 27 фев 2015 16:32

Случи се възможно най-лошото... Хем играхме продължения, хем паднахме... Какво да се прави? Така стоят нещата не може всеки мач да побеждаваме. Не съм гледал предишни мнения, но сигурно има вече хора искащи оставка... :lol: :lol: :lol: Лошото е че неделя мача със Сити ще е тежък заради умората. Хубавото обаче е че ще имаме свежи Коутиньо, Сако, Хендерсън и Джерард. Труден ще е мача, но не и невъзможен за печелене, но пък и точка в крайна сметка би била безкрайно ценна. Не е толкова фатално, че сме отпаднали. Има ФА Къп има и ВЛ. В единия турнир сме на 1/4 финал срещу отбор от втора дивизия и са останали само 2 сериозни отбора, като те играят един срещу друг, а във ВЛ сме отбора с най-много точки през 2015 и сме само на 2 точки от 4-тото място и 3 от 3-тото. Сега съм сигурен, че футболистите ще са крайно мотивирани и ще искат да се реваншират на феновете. Ако сме толкова добри, колкото бяхме последните вече почти 3 месеца почти сигурно ще се поздравим с игра в ШЛ във втора поредна година. Пък ако може и ФА Къп да вземем ще е още по-хубаво, но да не ставам нахален. Топ4 за сега, пък ФА Къп както дойде. :mrgreen:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 фев 2015 16:41

Alonso_Massa написа:Ако сме толкова добри, колкото бяхме последните вече почти 3 месеца почти сигурно ще се поздравим с игра в ШЛ във втора поредна година. Пък ако може и ФА Къп да вземем ще е още по-хубаво, но да не ставам нахален. Топ4 за сега, пък ФА Къп както дойде. :mrgreen:

Честно казано предпочитам ФА Къп и място в ЛЕ, отколкото ШЛ.
Просто с тоя коефициент няма смисъл само да си пилим нервите...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 27 фев 2015 17:16

Alonso_Massa написа:Случи се възможно най-лошото... Хем играхме продължения, хем паднахме... Какво да се прави? Така стоят нещата не може всеки мач да побеждаваме. Не съм гледал предишни мнения, но сигурно има вече хора искащи оставка... :lol: :lol: :lol: Лошото е че неделя мача със Сити ще е тежък заради умората. Хубавото обаче е че ще имаме свежи Коутиньо, Сако, Хендерсън и Джерард. Труден ще е мача, но не и невъзможен за печелене, но пък и точка в крайна сметка би била безкрайно ценна. Не е толкова фатално, че сме отпаднали. Има ФА Къп има и ВЛ. В единия турнир сме на 1/4 финал срещу отбор от втора дивизия и са останали само 2 сериозни отбора, като те играят един срещу друг, а във ВЛ сме отбора с най-много точки през 2015 и сме само на 2 точки от 4-тото място и 3 от 3-тото. Сега съм сигурен, че футболистите ще са крайно мотивирани и ще искат да се реваншират на феновете. Ако сме толкова добри, колкото бяхме последните вече почти 3 месеца почти сигурно ще се поздравим с игра в ШЛ във втора поредна година. Пък ако може и ФА Къп да вземем ще е още по-хубаво, но да не ставам нахален. Топ4 за сега, пък ФА Къп както дойде. :mrgreen:

С тия трансфери които направи Роджърс трябваше ПОНЕ да прескочим групите на ШЛ. Напротив, много е фатално че отпаднахме. Все пак това е втория най-силен европейски турнир в Европа, за мен само ВЛ и ШЛ стоят над него, а ние от едното отпаднахме, а в другото гоним топ 4. Сезона ще е провал ако не вземем ФА къп и не завършим в топ 4. Относно мача със Сити, всички знаем, че мач с мач не си приличат, но нашите са скапани, тия истории за трите дни почивка и после си свеж като краставичка са малоумни. На всичкото отгоре те имаха и два дни в повече за възстановяване. Силно се надявам Джерард и Хендо да играят, с тях е съвсем друго в центъра.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 27 фев 2015 17:20

HoUs4oOL написа:
Alonso_Massa написа:Ако сме толкова добри, колкото бяхме последните вече почти 3 месеца почти сигурно ще се поздравим с игра в ШЛ във втора поредна година. Пък ако може и ФА Къп да вземем ще е още по-хубаво, но да не ставам нахален. Топ4 за сега, пък ФА Къп както дойде. :mrgreen:

Честно казано предпочитам ФА Къп и място в ЛЕ, отколкото ШЛ.
Просто с тоя коефициент няма смисъл само да си пилим нервите...

Лига Европа е по лошият вариянт. Цикъла четвъртък - неделя е ужасен. Играеш срещу отбори надъхани на 220 % защото си Ливърпул и си влизат доста тежко. А като знам как се представяме срещу слаби отбори особенно в Лига Европа... Предпочитам изобщо да не играе за този турнир.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 фев 2015 17:51

9lives написа:Лига Европа е по лошият вариянт. Цикъла четвъртък - неделя е ужасен. Играеш срещу отбори надъхани на 220 % защото си Ливърпул и си влизат доста тежко. А като знам как се представяме срещу слаби отбори особенно в Лига Европа... Предпочитам изобщо да не играе за този турнир.

И това е така, но поне бихме имали някакъв шанс да стигнем по-напред, ако се хвърлим здраво в турнира, макар че видяхме какво стана снощи.
От друга страна в ШЛ максимума ни е 1/8 финал, ако изобщо минем групата...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 фев 2015 19:11

realist явно с теб имаме различно понятие за време.За мен е временен срив е да загубиш 2-3 мача , а те са последни след половината шампионат.
След временен срив може да отпаднеш от купата , но не да си последен след 19 кръга не е временен срив.И половината мачове се загуби.
Ако това е временен срив значи наистина говорим за различни неща и имаме различни мерки.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 фев 2015 20:53

iliev72 написа:realist явно с теб имаме различно понятие за време.За мен е временен срив е да загубиш 2-3 мача , а те са последни след половината шампионат.
След временен срив може да отпаднеш от купата , но не да си последен след 19 кръга не е временен срив.И половината мачове се загуби.
Ако това е временен срив значи наистина говорим за различни неща и имаме различни мерки.

Така се сринаха, че пребиха всички в групата си в ШЛ включително и Арсенал. Както и доста по-силния Галатасарай, особено спрямо снощи. Срив е когато за първи път от 4 години направиш лош полусезон.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 фев 2015 20:53

iliev72 написа:realist явно с теб имаме различно понятие за време.За мен е временен срив е да загубиш 2-3 мача , а те са последни след половината шампионат.

Този отбор на Дортмунд колко години беше на върха и мачкаше с красив футбол и печелеше купи?Всяка година продаваха по един основен футболист-Бариос,Кагава,Шахин,Гьотце,Левандовски.За колко пари бяха купени тези играчи и колко донесоха в касата на клуба?Дали ако това беше направил Лебеда,сега някой щеше да го закача?Аз съм фен и на Дортмунд,да си ме видял някъде да искам оставката на Клоп?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 27 фев 2015 21:01

Илиев, мисля, че с последните горни два коментара получи адекватен отговор. Нямам какво да добавя. Да, това е моментен срив, от който ще излязат скоро, даже вече излизат.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 фев 2015 21:31

slash1912 написа:

Този отбор на Дортмунд колко години беше на върха и мачкаше с красив футбол и печелеше купи?Всяка година продаваха по един основен футболист-Бариос,Кагава,Шахин,Гьотце,Левандовски.За колко пари бяха купени тези играчи и колко донесоха в касата на клуба?Дали ако това беше направил Лебеда,сега някой щеше да го закача?Аз съм фен и на Дортмунд,да си ме видял някъде да искам оставката на Клоп?

Двама ли сме в тоя подфорум? Уау

Върни се в “Ливърпул”