ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Re: Енрико Пичоне подаде оставка

Мнениеот since_1912 » 16 дек 2009 10:15

Gospoda,moje li vseki koito tvardi,4e ostavkata na Pi4oni e s cel natisk varhy selqka,da mi otgovori na edin,edinstven vapros.Po kakvi dela Pi4oni be6e sabota i nedelq v VARNA? Zamislete se predi da dadeta svoeto mnenie,blagodarq.PS.Sori za latineca.
Изображение FORZA GIALLONERI

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 16 дек 2009 10:20

since_1912 написа:Gospoda,moje li vseki koito tvardi,4e ostavkata na Pi4oni e s cel natisk varhy selqka,da mi otgovori na edin,edinstven vapros.Po kakvi dela Pi4oni be6e sabota i nedelq v VARNA? Zamislete se predi da dadeta svoeto mnenie,blagodarq.PS.Sori za latineca.

Имам две обяснения,
по-вероятното - ходил е по леки жени,
по-малко вероятното - Пичока е новият тренер на Тича,
както казах, второто го изключвам, защото в момента той натиска митачето, по предварително начертаната тактика :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 16 дек 2009 10:29

В пълна или частична степен приемам от 1 до 6. Но пак не става ясно какво можеше да се случи ако не се беше дало толкова време на италианците. А това е важно за обвиненията, които сипеш към т.нар. сектанти или вярващи тук. Трябва да е ясно в какво точно се обвиняват те. Значи , първо, ако ги обвиняваш че сред тези, които за лична облага и в пълно съзнание, че няма да има сделка, са заблуждавали феновете с месеци - разбирам те. Но това е почти същото ако аз или други (а май някой вече си го мислят) реша че ВХП, форевер и булгари са Андреев, Боби и Ко. които за лична облага правят всичко въможно да развалят сделка и имидж на италианците или най-малкото да подготвят почвата за един бъдещ андреевсо-барековски НОВ Ботев във В група. Второ, ако ги обвиняваш, че поради тъпоумие и наивност, вярвайки на италианците, са проиграли страхотен шанс на Ботев през тези 4 месеца да се оправи, продаде или поне бъде по-близо до свободата - разбирам те, но трябва ясно и категорично да се опише това пропуснато светло бъдеще, тази пропусната полза.

Ако ли не е едно от тези две, то може би излиза че си ги мерим, т.е. че всичко е от самолюбие - кой крив и кой прав и кой по-умен от другите.

Ще си позвлоя да направя един парелел.

Ясно си спомням когато в края на лятото на 2008 се прибрах в Пловдив за една сватба. В малкия Бунарджик, къде другаде, а там знаеш - тера жълто-черна. И още от улицата ни подде оптмизма на управителя, на други наоколо, че иде сделка и човек с много пари. Ирена! макар че тогава не се знаеше кой е. Смятам тогава, през тези месеци си бил "вярващ", макар и може би леко скептичен, щот все пак става въпрос за урода. Стана ли сдлеката? НЕ! Изпусанати ли бяха онеи месеци докато се чакаше сдлеката с Ирена за по-добро бъдеще на Ботев? Не се знае, но ясно е, че на онази както и на тази сделка се даде шанс с надеждата нечовека да го няма и Ботев да започне процес нагоре. Онази сделка не стана. тази май също няма да стане. Тогава атакуваше ли мощно и безкрайно "вярващите"? Че са заблуждавали феновете? Че са взимали (а Боби и Андреев май взимаха бая и им обещаваха бая) от Ирена, знаейки че тя няма намерение да плаща толкова много за Ботев а иска да завлече ДХ С и един ден да вземат Ботев без пари от В?
Последна промяна от Hacko1912 на 16 дек 2009 10:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 16 дек 2009 10:31

bulgaro, напълно съм съгласен с теб. Ти си един от малкото, които пишат смислено и не изпадат в крайности, за което те поздравявам. Ако можехме всички да мислим и тогава да говорим, щеше да е най-добре.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 16 дек 2009 10:43

Hacko1912 написа:В пълна или частична степен приемам от 1 до 6. Но пак не става ясно какво можеше да се случи ако бе се беше дало толкова врее на италианците. А това е важно за обвиненията, които сипеш към т.нар. сектанти или вярващи тук. Трябва да е ясно в какво тчоно се обвиняват те. Значи , първо, ако ги обвиняваш че сред тези, които а лична облага и в пълно сънание че няма да има сделка, са заблуждавали феновете с месеци - разбирам те. Но това е почти същото ако аз или други 9а май някой вече си го мислят) реша че ВХП, форевер и булгари са Андреев, Боби и Ко. които за лична облага правят всичко въможно да развалят сделка и имидж на италианците или най-малкото да подготвят почвата за един бъдещ андреевсо-барековски НОВ Ботев във В група. Второ, ако ги обвиняваш, че поради тъпоумие и наивност, вярвайки на италианците, са проиграли страхотен шанс на Ботев пре тези 4 месеца да се оправи, продаде или поне бъде по-близо до свободата - разбирам те, но трябва ясно и категорично да се опише това пропуснато светло бъдеще, тази пропуснати ползи.

Ако ли не е едно от тези две, то може би излиза че си ги мерим, т.е. че всичко е от самолюбие - кой крив и кой прав и кой по-умен от другите.

Ще си позвлоя да направя един парелел.

Ясно си спомням когато в края на лятото на 2008 се прибрах в Пловдив за една сватба. В малкия Бунарджик, къде другаде, а там знаеш - тера жълто-черна. И още от улицата ни поде оптмима на управителя, на други наоколо че иде сделка и човек с много пари. Ирена! макар че тогава не се знаеше кой е. Смятам тогава, през теи месеци си бил "вярващ", макар и може би леко скептичен, щот все пак става въпрос за урода. Стана ли сдлеката? НЕ! Изпусанит ли бяха онеи месеци докато се чакаше сдлеката с Ирена за по-добро бъдеще на Ботев? Не се знае, но ясно е, че на онази както и на тази сделка се даде шанс с надеждата нечовека да го няма и Ботев да зпаочне процес нагоре. Онази сделка не стана. тази май също няма да стане. Тогава атакуваше ли мощно и безкрайно "вярващите"? Че са заблуждавали феновете? Че са взимали (а Боби и Андреев май взимаха бая и им обещаваха бая) от Ирена, знаейки че тя няма намерение да плаюа толкова много за Ботев а иска да завлече ДХ С и един ден да вземат Ботев без пари от В?

Насе спомням си първият ми пост в този форум. Той бе нещо от сорта, че не трябва да се дават кредити на италианците!
Ти тогава бе първият който ми отговори и то доста остро. Както и да е с течение на времето разбрах, че имаш мисъл и пишеш смислени работи дори те нарекох и форумен лидер :mrgreen:
Точно според мен най-големият проблем е, че не се поучихме от грешката миналата година когато положението беше същото!!!
Дори напротив не само, че повтаряме(според мен) но и излиза и нещо друго което е доста тревожно а именно, че някои хора които пишат тук откровено обиждат други ботевисти които не остават длъжни и се почва..... Това меко казано ни излага и ще дойде време когато някой зомбита ще ни ги тикнат в лицето тези обиди и това държание
Пичони дойде като лъжец и за мен си остава такъв!!!
Но е добър като треньор това не го отричам

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 16 дек 2009 10:56

Няколко индивида показват такава неистова радост от евентуалното проваляне на сделката че повече няма накъде!Според мен до началото на подготовката ще се разбере окончателно какво е положението.Жаргонно казано - или атака или в батака!Апропо,радетели на идеята "Ботев"във В група са основно всички негативно/меко казано/настроени фенове на други отбори плюс малка част от Ботевистите.

botev forever

Мнениеот botev forever » 16 дек 2009 11:02

Don Rumen написа:
Hacko1912 написа:и мен, даже ми е весело с тях последно време

и МЕН НЕ МЕ ДРАЗНЯТ ДАЖЕ СА МИ СМЕШНИ И СЕ ЗАБАВЛЯВАМ, НАСКО ВИЖДАМ, ЧЕ И ТИ ЗНАЕШ МНОГО РАБОТИ. :lol: :lol: :lol: Само искам да им кажа, че хората знаят кои са и след няколко дни, когато стане сделката има хора, които искат да се заемат с тях и да им разкажат играта. :lol: :lol:

Браво на теб дяволе!!!Ами прати си главорезите преди сделката,че да не се провали случайно или да чакаме до лятото,

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 16 дек 2009 11:06

Don Rumen написа:ДОВОЛЕН СЪМ И ОТ ДРУГ ФАКТ, ПРЕДВИДИХ ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ НЯКОИ ТО ФОРЕВАРА ИЛИ ОТ ВХП-ТО, ПРОСЛЕДЕТЕ ДИСКУСИЯТА И ЩЕ ВИДИТЕ, ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВСИЧКО ВЪРВИ ДОБРЕ.

Отче, ти и сделка предвиждаше още преди месец, ама нейсе....
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

botev forever

Мнениеот botev forever » 16 дек 2009 11:14

terro написа:
Don Rumen написа:ДОВОЛЕН СЪМ И ОТ ДРУГ ФАКТ, ПРЕДВИДИХ ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ НЯКОИ ТО ФОРЕВАРА ИЛИ ОТ ВХП-ТО, ПРОСЛЕДЕТЕ ДИСКУСИЯТА И ЩЕ ВИДИТЕ, ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВСИЧКО ВЪРВИ ДОБРЕ.

Отче, ти и сделка предвиждаше още преди месец, ама нейсе....

Това на поредния запой с Пичони ли го уточни Отче?

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 16 дек 2009 11:16

В тая тема поне хубава музика послушахме. Останалото сме го чували вече...много пъти.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Върни се в “Ботев”